Vetëm ky shpjegim mund të jetë,s ka mundësi tjetër.Ka mendu se eshte 1/32 e kupes se Italise, vetem me nje ndeshje
Vetëm ky shpjegim mund të jetë,s ka mundësi tjetër.Ka mendu se eshte 1/32 e kupes se Italise, vetem me nje ndeshje
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
cfare ndeshje ajo e djeshmja!! zenit e meritoi fitoren, shpresoj ne futboll te bukur ndeshjen e kthimit
vari leshte
Nuk e ve ne dyshim qe dhe ndeshja e kthimit do te jete e bukur, mos te them me e bukur se e para. Zeniti ka trajnjer Spaletin, i cili shquhet per futbollin e bukur qe ben. Dhe dje, megjithese me nje mori mungesash, arriti serish te luaje bukur dhe per fitore.
Gjithashtu Benfica, nuk ka luajtur ndonjehere futboll alla Inter apo alla MourinhoEshte dalluar gjithmone si ekip qe bazohet ne lojen e bukur dhe te shpejte.
Si rrjedhoje ndeshja e ardhshme do te jete e bukur dhe besoj se do te kualifikohet Benfica.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Ka ndeshjen ne shtepine e vet!? E ca do te thote kjo,qe Benfika do fitoj medoemos dhe kualifikohet.
E kam then qe ne fillim qe Zeniti Spaletit kalo me tej..
Mendoj se dhe ne ndeshjen e kthimit Zenit mund te fitoje,por barazimi ama sbehet fjal
Smendova gje qe eshte me nje ndeshje te vetme dhe mos perdor ironine aty ku sduhet.
Sa per temen e rikthesoj qe Zenit kalon me tej.
”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”
Mirë o shef,si të thuash ti.
Benfica nuk e leshon kualifikimin nga duart ne shtepi te vete, besoj qe do fitoj me nje rezultat te volitshem per te kaluar ne fazen tjeter.
Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 22-02-2012 më 23:55
#VamosArgentina
Urime per Benfican dhe ngushllime per AngeL-in![]()
SPECIAL ONE
RAUL # 7
Krijoni Kontakt