Urime per kualifikimin, shpresoje te mpshtin edhe ekipet tjera, dhe ne fund finale me Napolin.
Urime per kualifikimin, shpresoje te mpshtin edhe ekipet tjera, dhe ne fund finale me Napolin.
Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?
Qe nga 2005, finalja me Liverpool, mbreme ka qene nata me dramatike qe kam kaluar. As ne endrren me te çuditshme nuk do ta besoja qe Milani do pesonte 3 gola ne pjesen e pare, pavaresisht mungesave te shumta te lojtareve te rendesishem. Ishte nje pjese e pare shokuese ku lojtaret e Milanit pas atij goli te pesuar qe ne minuten e 7 e humben totalisht sensin e lojes dhe ritmin. Nuk arrita te shoh as 3 pasime te sakta radhazi gjate gjithe pjeses se pare. E ne fund, rasti i El Shaarawy, ishte i pafalshem. Ai gol mund te na jepte qetesine e duhur dhe te luanim 45 minutat e dyta me shume shume qetesi.
Edhe kur nisi pjesa e dyte, isha gjate gjithe kohes ne tension. Kisha frike se lojtaret do te gjendeshin ne presion te jashtezakonshem dhe do te benin gabime te tjera. E vetmja shprese ishte Van Bomel i cili ka luajtur gjithmone ne te tilla nivele ne kete kompeticion, dhe e tregoi dhe mbreme me lojen e tij.
Ndersa lojtaret e tjere, duke filluar me El Shaarawy, Nocerino, Emanuelson, Mesbah etj, e kishin pothuajse per here te pare te luanin ne keto nivele, dhe kjo u pa qarte mbreme. Megjithate, shpresoj qe te rikthehen te demtuarit dhe qe ata qe luajten mbreme te kene fituar tashme paksa besim per ne ndeshjet e ardhshme.
Gjithashtu edhe 2 raste te tjera, ishin te pafalshme. Nuk e kuptova pse Ibrahimovic beri ate lloj gjuajtje force, kur ne porte nuk kishte portier, dhe me nje parabole fare te lehte mund te shenonte golin e qetesise. Mbase presioni ndikoi mbi te, ashtu sic ndikoi mbi Nocerinon, i cili shume mire mund ta gjuante ate top ne cep te shtylles, por zgjodhi ta dergoje sa me shume ne mes te portes per te qene me i sigurte. Por per fatin e tij te keq topi shkoi ne duart e portierit.
Megjithate e rendesishme eshte qe pas disa vitesh u kualifikuam per raundin tjeter ne Champions, dhe tani duhet te fillojme te fitojme ndeshjet ne kampionat, dhe te presim te qete shortin per turin e ardhshem. Tashme veshtiresia sa vjen e rritet dhe i gjithe stafi i Milanit duhet te beje kujdes. Duhet kryer rotacioni i nevojshem dhe duhet te na kthehen sa me shume lojtare te demtuar ne menyre qe te jemi te gatshem te perballojem cdo sfide me cilindo kundershtar.
Forzaaaaaaaaa Milannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
me sa pash une, ibrahimovic as nuk e kishe idene fare e futbollit
ishte nje lojtar kot ne fushe, ti ose une te ishim atje do kishim bere dicka me shume.....pasimet e tij ishin te kota fare.......
Ai Robinho, dilte balle per balle me lojtar kkundershtar, bente gjoja sikur do ta kalonte/genjente, e pasonte ose kthehesh me vrap mbrapa, cfare dreqin ishte ajo? :|
Urime per milanin qe kalovi ne cerek finale
por dicka nuk me pelqen mua, perse te ndeshkosh nje skuader qe ka pesuar me shume gola ne nje ndeshje tjeter.......une mendoj se fitorja eshte fitore, e per kete duhet te kete nje loje te trete e jo te shkoj sipas golave.......
We never really grow up, we only learn how to act in public.
ti se paske parë ndeshjen fare lol, Ibra duhet të marrë topa që të rrezikojë/shënojë, dje mesfusha ishte në gjendje kataftrofale dhe asnjë pasim si erdhi Ibrës. Bëri aq sa mundi, mbajti topin (që se humbi asnjëherë) dhe u kthye në mbrotje. Situata te Milani ishte e vështirë, pasi gjysma e ekipit ishte e dëmtuar, pjesa që luanin ishin të rinj pa eksp. ndërkombëtare, si puna e El Sharawayt dhe Nocerionos qe humben dy gola të pastër.. Për Robinhon ke të drejtë, ai duhet hequr fare nga ekipi.me sa pash une, ibrahimovic as nuk e kishe idene fare e futbollit
ishte nje lojtar kot ne fushe, ti ose une te ishim atje do kishim bere dicka me shume.....pasimet e tij ishin te kota fare.......
Si dhe mos beni kot e meritoi Arsenali kualifikimin. E harruat ndeshjen e parë kur e rrahëm 4-0? E mbizotëruam gjithë takimin dhe Arsenali su pa në fushë. Në ndeshjen e dytë, në pjesën e parë Milani ishte inekzistent në fushë, mbrojtja e coroditur, por të paktën në pjesë të dytë ndryshuam, përveç rastit të Van Persit Arsenalit s'ju krijuan rastet të tjera. Edhe një gol e meritonim, gjithsesi ky është futbolli. Në fund kaluam dhe jemi në tetshe. Kjo ndeshje 3-0 do t'i bëjë mirë ekipit për fazën e ardhshme. Shpresojmë që të shërohe të dëmtuarit dhe të luajmë me ekipin e plotë.
Life's too short to remove USB safely.
si nuk e pare fare ndeshjen une?
biles pervec asaj qe thash, ky njesoj si robinho, kur del perballe lojtarit, rrinte me topin pastaj jepte ndonje pasim, e pasim qe jepte ishe i dobet, shume i dobet sa perpak humbej topi
Ti me thua mua se kam pare lojen, ky ne kete (jo se e kam pare ne ndeshje te tjera) ndeshje nuk e kishte idene fare
po flet per pasim, e te jete vetem perpara protierit pa angje mbrojtes prane?ti se paske parë ndeshjen fare lol, Ibra duhet të marrë topa që të rrezikojë/shënojë, dje mesfusha ishte në gjendje kataftrofale dhe asnjë pasim si erdhi Ibrës.
ja pasuan, sberi gje, dilte balle per balle me lojtare kundershtar, jepte pasime te dobete tek milanistet
sulmuesi qe eshte sulmues sulmon nuk pret vetem topa nga te tjere, sulmuesi qe eshte i afte, merr topa, gjenjen ben edhe gole, ky jo qe nuk ishte i afte, ky sikur nuk ishte ne fushe fare :|
Po kur u dha ajo mundesi? cfare goditje ishte ajo? :|
Ndryshuar për herë të fundit nga thirsty : 07-03-2012 më 11:25
We never really grow up, we only learn how to act in public.
jo jo ti ske pare ndeshje lol.
Life's too short to remove USB safely.
-Ju pata thene para disa ditesh merreni qete,se akoma nuk ishte asgje perfundimtare,dhe ashtu sic edhe thashe ju doli se mbreme shume prej jush e keni shikuar ndeshjen ne ankth,mes miliona tifozeve te Milanit edhe zevendes presidenti Galiani kishte iku ne zhveshtore se nuk po mund te e shihte ndeshjen se mendonte se Arenal ne cdo moment do shenonte golin ekaterte dhe do i ekspozohej rrezikut te ndonje infarkti eventual!
Megjithate Urime te gjithe tifozve te Milanit.
Kjo goje nuk eshte per keta veshe
Zemra ne fund te kembeve he?![]()
Te kesh rezultatin 4:0 ne favor tendin, dhe te hysh ne loje te shtangur, me gjithe ate presion une vetem milanken kam pare. Ne vend qe ta marin ndeshjen me qetesi,te luajne sa me lirshem, dhe presionin ta lene mbi Arsenalin, keto i moren te gjitha mbi vete. Si me qene skuader amatoresh.
Po ai Allegri sa trajner koti, frikacak i madh. Qe ne fillim te ndeshjes e terhoqi gjithe skuadren prapa, thua ti se ka nje rezultat shume te ngushte. Lojtaret e Milanit u humben ne fushe, dy pasime nuk i lidhnin dote, gabime pa fund. Pastaj rap tap 3 copa per 30 minuta i henger, e pru ne rrezik kualifikimin. Mire ne pjesen e dyte qe e hapi lojen, nxori perpara skuadren, se po te vazhdonte edhe ne pjesen e dyte me ate avaz, do i hante edhe nja 3 copa tjere.
Fati juaj i mire eshte qe nuk pranuat gol ne ndeshjen e pare, se per ndryshe do kishit ik per lesh.
Ekip i cofet![]()
#VamosArgentina
Krijoni Kontakt