Urime per fitoren gjithsesi isha per Te kaluar me tej Milan si ekip Italian, por nuk deshiroja nje avantazh kaqe te mire, qe te kete vemendje me shume edhe tek Champions, kshu moren bileten per cerek finale qe tani, Urime dhe njeher.
Urime per fitoren gjithsesi isha per Te kaluar me tej Milan si ekip Italian, por nuk deshiroja nje avantazh kaqe te mire, qe te kete vemendje me shume edhe tek Champions, kshu moren bileten per cerek finale qe tani, Urime dhe njeher.
Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?
Na sillni ndonjë video të shikojmë pak golin e dytë të Milan,nuk e pash mirë se isha larg dhe nuk e dalloja dot ishte offside apo jo.
Urime për biletën.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Milan! Milan! solo con te
Milan! Milan! sempre per te
Camminiamo noi accanto ai nostri eroi
sopra un campo verde, sotto un cielo blu
Conquistate voi una stella piu'
a brillar per noi
e insieme cantiamo.
Milan Milan solo con te
Milan Milan sempre per te
Oh oh oh oh oh
oh oh oh oh oh oh oh oh
una grande squadra
sempre in festa ole'
oh oh oh oh oh
oho hohoh hohohohohoh
ohohohohoohh
e insieme cantiamo!
Milan Milan solo con te
Con il Milan nel cuore
nel profondo dell'anima
un vero amico sei
e insieme cantiamo
Milan Milan solo con te
ohohohohohohohohohoh.........
Ky pra eshte Milani yne, ky pra eshte djalli yne, ky pra eshte ekipi qe na gezon e na ne surprizon gjithmone. Kto jane emocionet qe ti fal vetem Ac Milannnnnnnnnnnnnnn... Pershendes te gjithe tifozet e Milanit pa perjashtim, neper to dhe ndonje tifoz te Barcelones qe vdes per Milanin por nuk e thote hapur...![]()
Forzaaaaaaaaaa Milannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
PS: Albanez, sa long te shijshem paska pas sonte Milani... Na knaqi... Aman o Zot keshtu na urofsh gjithmone ti ne![]()
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Fiton Milan me 4-0...
Ku jan milanistet me festu![]()
prej sotit jam milanist![]()
Krijoni Kontakt