Close

Rezultati i Sondazhit: Kush do të kualifikohet në fazën tjetër?

Votues
32. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • AC Milan

21 65.63%
  • Arsenal

11 34.38%
Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 72
    Tradita e kisha fjalen ne ecurine dhe trofet nder vite ne champions,jo ne perballje direkte.
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Mendoj se Allegri ka bere nje pune te mire te Milani. Nuk eshte se Milani ka nje superekip dhe superlojtare, por Allegri ka ditur qe te menaxhoje si duhet ato qe ka ne dispozicion. Mendoj se po te kemi nje Seedorf ne versionin Champions League, Milani do siguroje kualifikimin. Te shohim dhe per ndonje surprize ne merkaton e Janarit.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

i/e regjistruar Maska e titi.iforti 14
    Anëtarësuar
    29-10-2006
    Postime
    357
    Mendoj se Arsenali dot kaloj me tej, e per ndeshjen e par ne Milano do tjet shum loj e mir do te ket gola ne te dya anet edhe besoj qe Arsenali do ta nxjerr nje pik, jo qe pom konvenon mu qe jom tifoz i Arsenalit por besoj qe do ta lujn lojen qysh e lun gjith , do te tregoj milanit se si luhet futbolli,e lojen kthyse arsenal do te fitoj me nje rezultat te mir besoj qe deri ne 3 gola do ti shenojn Forca Arsenal
    Arsenal champion

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Tiago Silva: S’mund të gabojmë, duam çerekfinalet

15 Shkurt, 2012 8:51 AM

Mbrojtësi i Milanit, Tiago Silva, e do me çdo kusht kualifikimin për në çerekfinale të Ligës së Kampioneve: “Na pret një ndeshje e rëndësishme, ndaj duhet të përqendrohemi në maksimum për t’i mos lejuar kundërshtarit gabimin më të vogël. Mendoj se sivjet Milani i ka të gjitha mundësitë për t’i shkuar deri në fund këtij kompeticioni. Por, më e rëndësishmja është që të mos pësojmë gol. Ne në sulm kemi futbollistë me klas si Ibra dhe Robinjo, të cilët mund të zgjidhin rezultatin e ndeshjes në çdo moment. Çemberlei? E njoh pak, por kam lexuar që është i shpejtë dhe po luan shumë mirë në këto momente. Por atij që i trembem më shumë është Henri”.

Boateng injoron Arsenalin: Nuk kanë eksperiencë

15 Shkurt, 2012 8:52 AM

Mesfushori Kevin Prince Boateng sfidon formacionin anglez dhe trajnerin Arsen Venger: “Arsenalin, edhe pse është një skuadër e paparashikuar, nuk e kam frikë. Eksperienca është fondamentale nëpër kompeticione të tilla dhe, mesa duket, ky virtyt i mungon këtij ekipi. Kurse Milani për sa i përket eksperiencës ka edhe për të shitur, jo më për vete. Gjithsesi, Arsenali ka dy-tre yje që kur janë në ditë të mirë të bëjnë me dhimbje koke. Por edhe pse ata luajnë si Barcelona, nuk janë Barcelona, për motivet që thashë më lart. Sidoqoftë, nuk duhet t’i nënvlerësojmë. Ndërkohë ne duam t’i tregojmë të gjithë botës se jemi më të mirët në Evropë, siç bëmë kundër Barcelonës në ‘Kamp Nou’”.

Panorama Sport
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Boateng injoron Arsenalin: Nuk kanë eksperiencë
    Ky vetëm në fushë mund të flasi se po ishte për ndonjë deklaratë për shtyp nuk është se mund të presësh ndonjë gjë me tru,s është ndonjë surprizë që ti mungojë.

Unë personalisht e shoh të fortë ndeshjen,sidomos në Angli mirpo e kam thënë më sipër që Milan kalon falë eksperiencës,megjithatë nuk duhet nënvlerësuar Arsenal siç ka bërë ai gjeniu më sipër.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Hahaha. Per ate gjeniun me lart, si dhe Ibrahimovic, Cassano e Tevez e kane thene mire. Mire qe kane patur talent ne futboll e jane bere futbolliste te famshem, se ndryshe sot do ti shikonim neper faqet e para te kronikave te zeza si super kriminele. Jo per gje, po ai Ibra ka dhe rripin e zi ne karate e me ate fizik qe ka, obobo Hahaha.

Sa per ndeshjen ne fjale, mezi po pres qe ekipet te zbresin ne fushen e lojes e te na shpalosin nje loje mbi te gjitha spektakolare, pavaresisht rezultatit. Si Milani ashtu edhe Arsenali jane ekipe qe e kerkojne fitoren nepermjet lojes se bukur dhe kolektive. Nisur nga kjo mendoj se dhe sonte, ashtu si dhe heret e tjera, do shohim nje loje te bukur per 90 minuta qe do na mbaje mberthyer pas ekranit.

Sa per rezultatin, si tifoz i Milanit qe jam, mendoj se do te triumfojme ne fushen tone ne San Siro, pasi ka shume kohe qe nuk fitojme nje ndeshje ne San Siro sa i perket UEFA Champions League, ne kundershtim me rezultatet qe kemi patur jashte fushe. Plus qe duhet te rifillojme te eleminojme Anglezet.

Forzaaaaa Milannnnn

Milan,Milan goo awayy...Milan (Y)

► ☆☆☆ ◄
    Anëtarësuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mëmëdhe
    Postime
    4,834
    A c'do ja pini lengun sonte Holy & Partizoni

Fitofte me i miri

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    AlbaneZ, uroj qe te jesh dhe ti prezent kur t'ja pi lengun une

i/e regjistruar Maska e Tipiku
    Anëtarësuar
    08-08-2005
    Postime
    3,950
    Arsenali fiton 2-1

Stjerner er dom som lyser i Mørke

Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •