Pupupu ca i ka bo sot
BRAVO, Napoli, edhe pse nuk ka perfunduar ende, megjithate, ishte fantastike, shpresoje te kalojne me tej, dhe 2 skuadra Italiane, mposhtin 2 angleze, e mire kjo!
Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?
Ndryshuar për herë të fundit nga [PaRTiZoNi] : 22-02-2012 më 08:20
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
Napoli fantastik por chelsea ishte e coptuar fare te gjithe lojtaret me afat te skaduar , nejse Napoli vertete kane bere loje kolektive dhe besoj qe edhe ne Londer do te korrin fitore , e pastaj ne qerek-finale do te shohim se sa vlen lekura e Napolit.![]()
SPECIAL ONE
RAUL # 7
Stafi mjeksor i Celsit, skan faj lojtarët qe u vrisnin :P
![]()
███
Mire e ke ti vitin e kaluar e eliminuam Lyon , dhe Tottenhami e cila eliminoi milanin ,ne kaluam duke fituar 2 lojet ,e ne gjysmefinale fjalen e ka pasur Stark e jo loja.
Napoli vertete eshte ekip simpatik por aq ndaj armates te "Special One' ska kapacitet![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga The.ReaL : 22-02-2012 më 18:07
SPECIAL ONE
RAUL # 7
Eh ashtu eshte.
Mgjth topi eshte i rrumbullaket.
Armata e juaj ska shield fare ndaj barces.
Besoj se e njejta gje eshte edhe me ekipet e tjera.
Armata zbret në fushë me 500 mln euro +,prit dhe nja dy vite kur Camorra të investojë çik më shumë te Napoli ,ta shofësh armatën tënde pastaj.
Unë personalisht,pa e egzagjeruar,Napolin e shoh te skuadrat që është për tu pasur frikë nqs të bie për tu përballur.Kanë krijuar vërtetë një ekip shumë simpatik dhe kompakt.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Napoli ka sulmin më të mirë në Serie A, Hamsik-Cavani-Lavezzi. Ktë se mohon dot asnjëri. Napoli nuk ka eskperiencë në Champions League kjo mund të ndikojë tek ecuria në Europë. Edhe ai Dzemaili, kosovari jonë është shndërruar lojtar kyç për Napolin edhe pse shumicën e ndeshjeve e nis nga stoli.
Pa e bërë të madhe, Napoli ka stilin e Barcelonës ku lozin në grup të gjithë lojtarët.
Ndryshuar për herë të fundit nga [PaRTiZoNi] : 22-02-2012 më 19:50
███
Krijoni Kontakt