Po na perktheni neve pak qe sdim italishte![]()
Po na perktheni neve pak qe sdim italishte![]()
Kundër spiunimi Celsit vjen nga tifozët e Napolit. Hotel Vesvuio është hoteli ku janë mledhur lojtarët e Celsit pikërisht aty në bregdetin napoletan ku ka nga ata që nuk pëlqejnë O'Blues por preferojnë "Të Kaltërit". Siduket mbas mbledhjes taktike të mëngjesit Villas Boas ka lënë "pa roje" një fletë në të cilën thuhet që është formacioni anti Napoli me shumë lëvizje në fushë.
Kurse më poshtë thotë për formacionin që Torres dhe Drogba do ta nisin nga pankina.
Ishalla e kam përkthy mirë se jan ca fjalë që as unë si përshtas dot në shqip :P
Ndryshuar për herë të fundit nga [PaRTiZoNi] : 21-02-2012 më 10:57
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
Hajde forza napoli . Te pafshim ne finale
2 -1 qe tani rezultati. Mbrotja e te dyjave ekipeve pertoke fare![]()
Napolin dua ta shoh në finale.Ka shpëtuar mirë Chelsea pa ngrënë petllën e katërt,në vijë e hoqi topin A.Cole. SEX TË FUQISHËM I BËRI CHELSEAS !!!
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
napoli-cesena 3--1![]()
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Gjynaf që kjo skuadër mos të kaloj më tej.
Shumë raste të humbura dhe goli vetëm i Celsit erdhi për faj të Canavaros.
Ai goli barazimit i Lavezzit, Kryevepër.
Tifozeria SPEKTAKOLARE.
![]()
Come pioggia scende... al cuore colpisce... come un leone ruggisce.
![]()
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
Një gazetar para ndeshjes kishte shkruar ne Tweeter: "Zbulohet skema me të cilën mbrojta e Napolit do i bejë ballë sulmit të Chelsea-t":
Hahahahahghghghga![]()
![]()
Life's too short to remove USB safely.
"O mamma mamma mamma, o mamma mamma mamma, sai perché mi batte il corazon? Ho visto Maradona, ho visto Maradona, eh, mammà, innamorato son"
"Maradona è meglio 'e Pelé, ci hanno fatt' o mazz tanto pe 'll avé!"
Besoj se ne San paolo nuk i kane lene pa kenduar keto lirike.
Na kenaqen.
Ne finale inshallah.
Mgjth mbrojtjen dhe mesfushen e kane kot fare .
Krijoni Kontakt