Close

Rezultati i Sondazhit: Kush do të kualifikohet në fazën tjetër?

Votues
27. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Napoli

12 44.44%
  • Chelsea

15 55.56%
Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 66
  1. #-9
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240

Liga e Kampionëve: Chelsea kualifikohet në çerekfinale

Napoli - Chelsea

• Kush do të kualifikohet në fazën tjetër?

2. #-8
    Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Nuk kam shumë besim në skuadrat angleze këtë sezon të CH.L andaj pres edhe dështimin e radhës nga Chelsea ndaj Napolit. Kualifikohet Napoli.
    Sui generis

3. #-7
    Uroj me gjithë shpirt të kaloj Napoli,nuk e duroj dot atë kllounin që aktron në stol Villas Boas.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

4. #-6
    Chelsea kalo me tej.Napoli shum dhe kaq
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

5. #-5
    Shaqiri #11 Maska e The.ReaL
    Anëtarësuar
    01-06-2006
    Vendndodhja
    Corleone....
    Postime
    2,707
    Shpresoj te kaloj Chelsea edhe pse ne Sao Paulo do te jetë nje ndeshje ferri
    SPECIAL ONE

RAUL # 7

6. #-4
    Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Une shpresoj te kaloje Napoli dhe ata qe mendojne se Ekipet Italiane jane me poshte se Gjermanet ne Europe te marin nje pergjigje te merituar
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

7. #-3
    ►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anëtarësuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Siç e thashë dhe te tema tjetër , Napoli e trregoi veten duke u ndesh si e barabartë me Man City-n e miliardave euro dhe Bayernit. Ska si ti trembet Chelsea që kët vit ka qen cop cop, si dihet , ndoshta në Janar fuqizohet por Napoli ka disa lojtar që mund të bëjn diferencën.

Ndeshjen e parë e fiton Napoli dhe mos ju duket çudi nqs në Angli mer noi barazim siç ndodhi me Man City.

Për mendimin tim kalon Napoli.
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

8. #-2
    Pergjia e merituar eshte mar se kush ekipe jan me larte,Gjermanet apo Italjanet.

Dora vete FIFA, Ekipe Gjermane qe kualifikohen per ne Champions 4,Italjanet 3.

Seshte e nevojshme te theksosh per pergjigjen e merituar qe shkruan me lart.
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

9. #-1
    i/e regjistruar Maska e Mbinjeriu
    Anëtarësuar
    10-09-2009
    Postime
    397
    -Unë votova për chelsea-n!
    -Arsyeja se perse e shohe me te favorizuar Chelsean eshte se ka shume me shume cilesi se sa Napoli,i cili ekip lojen e mbeshtete tek tre futbollistëavani-Hamshik-Lavezzi!
    -Chelsea edhe pse nuk po shkelqen kete edicion,prape se prape mbetet njeri prej favoriteve per te fituar kete gare,e pakta do ishte çerekfinalja,pasi kane skuader te mire,ani pse shume prej tyre luajne pa gjak ne shume ndeshje,megjithate nuk mendoje se do e diskutoje kualifikimin me Napolin!
    -Napoli kete vit eshte befasia me e kendshme e kesaj gare magjike,pasi arriti te dale nga grupi i vdekjes,dhe tregoje performanca te mira,por them se kaq eshte maksimumi i kesaj skaudre.
    Kjo goje nuk eshte per keta veshe

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anëtarësuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Mbinjeriu, se di a e ke ndjek ndonjëher Napolin , por të marësh barazim në Angli Manchester City dhe të vesh në vështirësi një skuadër me eksperiencë si Bayern Munchen dhe të fitosh jashtë me Villareal në një stadium ferri , ku aty kan ngecur ekipe më të mdhaja se Napoli nuk është pak. Nuk është e vërtet që loja Napolit mbështetet vetëm te 3 lojtarë , prandaj besoj që nuk e ke ndjekur Napolin. Po të shohësh në mbrojtje ka dy qëndërmbrojtësa të fuqishëm Paolo Cannavaro dhe Aronica. Mesfusha nuk varet nga 1 Hamsik por dhe nga disa të "panjohur" si Zuniga Maggio Inler. Lavezzi dhe Cavani është dyshja perfekte. Cavani sulmues tipik që stë fal.

Chelsea vetëm 1 gjë ka në favor, eksperiencën në kupat e Europës. Sa për lojtar Napoli është më lart.
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •