Close
Faqja 10 prej 13 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 123
    Citim Postuar mė parė nga ARIANI_TB Lexo Postimin
    Tani Qeveria e Thacit dhe vet Hahsim Thaci do mundohet qe te beje marketing politik me viziten e Angela Markel ne Kosove. Tani Thaci me cdo kusht do mundohet ta perdore kete joker ne favor te tij. Por prap do e ket shume kot. Ndonese ky gjoker mund te zgjas disa dite, por nuk do i zgjas gjithnje dhe per kohe afatgjate.
    Cfare i ben "gj" Arjani kur s'e ke mendjen! "Xhoker" e jo "Gjoker" se t'u ju lexu ju kam nis me be shume gabime.

Vizita e Merkelit eshte vizite per Kosoven e si te tille ne duhet ta pershendesim te gjithe.

Mos u beni si erionveliajt! Atyre nuk ju pelqejne vizitat e personaliteteve te larta te politikes perendimore ne trojet shqiptare.

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anėtarėsuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Tani Qeveria e Thacit dhe vet Hahsim Thaci do mundohet qe te beje marketing politik me viziten e Angela Markel ne Kosove. Tani Thaci me cdo kusht do mundohet ta perdore kete joker ne favor te tij. Por prap do e ket shume kot. Ndonese ky gjoker mund te zgjas disa dite, por nuk do i zgjas gjithnje dhe per kohe afatgjate.
    po ju vv e koha na zhurdhuat me propaganden tuaj,kosova eshte e izoluar,me thacin nuk takohet asnje lider i eu ..bla bla...thaci i perdor sukseset per marketing qe eshte normale,ju merreni veq me rrena.

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anėtarėsuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    si ka mundsi !thane qe ka shku me pa ushtaret.
    po thaci eshte ushtar i ketyre kolonialisteve e imperialisteve perendimor keshtu po thot vetfundosja!

Citim Postuar mė parė nga DYDRINAS Lexo Postimin
    Cfare i ben "gj" Arjani kur s'e ke mendjen! "Xhoker" e jo "Gjoker" se t'u ju lexu ju kam nis me be shume gabime.

Vizita e Merkelit eshte vizite per Kosoven e si te tille ne duhet ta pershendesim te gjithe.

Mos u beni si erionveliajt! Atyre nuk ju pelqejne vizitat e personaliteteve te larta te politikes perendimore ne trojet shqiptare.
    E DyDRiNaS, Tani do beheni profesor i gramatikes rreth saj se si duhet shkruar ndonje fjale e rregullte. Nuk them une qe jame perfekt ne doreshkrim, por si gjithe tjetrit ne kete Forum Mbar Shqiptar, mundohet qe te them ate se cka mendoj. Mesiguri se edhe Ju keni defekte ne doreshkrim. Nuk eshte me rendesi se a shkruhet Gjoker apo Xhoker, sido qe te jete. Por kryesorja eshte se mendimi im ishte i kjarte.

Natyrisht se Vizita e Merkel duhet te jete ne favor e te gjitheve. Por si zakonisht edhe ne te kaluar gjdo herash ndonje vizite apo cdo gje qe ishte pozitive per Kosoven - Kjo Qeveri e tanishme mundoheshte ta politizoj si te arritur te saj. Ndersa cdo proces Negativ qe ndodh ne Kosove - Kjo Qeveri bashke me Kryeministrin mundohen qe cdo herash ti bejne te gjithe fajtor njesoj. Keto pretendime jane pare edhe ne debate te Ndryshme.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ARIANI_TB : 19-12-2011 mė 16:16
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

E DyDRiNaS, Tani do beheni profesor i gramatikes rreth saj se si duhet shkruar ndonje fjale e rregullte. Nuk them une qe jame perfekt ne doreshkrim, por si gjithe tjetrit ne kete Forum Mbar Shqiptar, mundohet qe te them ate se cka mendoj. Mesiguri se edhe Ju keni defekte ne doreshkrim. Nuk eshte me rendesi se a shkruhet Gjoker apo Xhoker, sido qe te jete. Por kryesorja eshte se mendimi im ishte i kjarte.

Natyrisht se Vizita e Merkel duhet te jete ne favor e te gjitheve. Por si zakonisht edhe ne te kaluar gjdo herash ndonje vizite apo cdo gje qe ishte pozitive per Kosoven - Kjo Qeveri e tanishme mundoheshte ta politizoj si te arritur te saj. Ndersa cdo proces Negativ qe ndodh ne Kosove - Kjo Qeveri bashke me Kryeministrin mundohen qe cdo herash ti bejne te gjithe fajtor njesoj. Keto pretendime jane pare edhe ne debate te Ndryshme.
    He he gjuha eshte e para! Shkoni uluni edhe njehere neper banka e mesoni mire gjuhen shqipe, se s'ka politike pa gjuhe!

Jo qe s'je perfekt, por ben shume gabime. Edhe ate fjalen "doreshkrim" e ke perdor pa vend!

Gjdo shkruhet ēdo! Nuk shkruhet vend e pa vend me germa te medha!

I falet nje nxenesi te shkolles fillore, por jo moshes tende!

Eh ata mesues qe erdhen ne Kosove gjate viteve te Luftes se II Boterore kane qene me te vertete heronj. Cfare pune kolosale kane bere per 4-5 vite!

Mos e merr per shaka, po merre seriozisht!

Ke kohe te mesosh, mirepoe dhe njehere ta perseris miqesisht qe te mos beni gabimet dhe lojrat naive te erionvelinjve te Tiranes, por mesoni te beni lufte politike ne sistem.

Pse perdoret ne gjuhen shqipe "qen" dhe "zagar"? Mos ma merr per te keq!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DYDRINAS : 19-12-2011 mė 16:38

Thaēi nė Tiranė, falenderon Kryeministrin Berisha pėr mbėshtetjen e madhe qė i ka dhėnė Kosovės

Kryeministri Berisha priti sot, nė njė takim, Kryeministrin e Kosovės, zotin Hashim Thaēi, i cili ndodhet nė Tiranė pėr njė vizitė private.

Pasi i uroi pėrzemėrsisht mirėseardhjen, Kryeministri Berisha shprehu kėnaqėsinė e veēantė qė shteti mė i ri i Europės, Republika e Kosovės, ėshtė shndėrruar e po shndėrrohet ēdo ditė e mė shumė nė njė faktor real tė paqes, stabilitetit e promovimit tė bashkėpunimit e miqėsisė nė rajon.

Kryeministri Thaēi e falėnderoi Kryeministrin Berisha pėr pritjen e ngrohtė dhe i pėrcolli pėrshėndetjet mė tė pėrzemėrta tė tė gjithė drejtuesve tė institucioneve mė tė larta nė Kosovė, miqve e dashamirėsve tė shumtė tė Kryeministrit Berisha atje dhe tė mbarė popullit tė Kosovės, si dhe urimet mė tė mira pėr suksese tė mėtejshme nė rrugėtimin e rėndėsishėm qė Shqipėria pėrpara nė realizimin e projekteve tė saj madhore.

Pas takimit, Kryeministri Berisha shtroi njė darkė pėr nder tė Kryeministri Hashim Thaēi, e cila kaloi nė njė atmosferė shumė tė ngrohtė e vėllazėrore.

tv klan

Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Me ne fund e kuptuan edhe evropianet qe shqiptaret ne nje te ardhme te shpejt do te jen kryesor Zot shpije ne ballkan dhe do te luajn rrol si shteti Izraelit qe po luan ne lindjen e mesme kshtu do te luan Rroll kryesor Kosova ne ballkan. Te huajt jan larg pames nese ne nuk jemi.

He he gjuha eshte e para! Shkoni uluni edhe njehere neper banka e mesoni mire gjuhen shqipe, se s'ka politike pa gjuhe!

Jo qe s'je perfekt, por ben shume gabime. Edhe ate fjalen "doreshkrim" e ke perdor pa vend!

Eh ata mesues qe erdhen ne Kosove gjate viteve te Luftes se II Boterore kane qene me te vertete heronj. Cfare pune kolosale kane bere per 4-5 vite!

Ke kohe te mesosh, mirepoe dhe njehere ta perseris miqesisht qe te mos beni gabimet dhe lojrat naive te erionvelinjve te Tiranes, por mesoni te beni lufte politike ne sistem.

He Zoterote DyDRinas, si duket tani e paskeni marr rolin e Profesorit ne kete Forum. E te shiqoni se kush ben gabime, e kush jo ne shkrim. Edhe njeherash e ceki se e pranoj qe nuk jame perfekt ne te shkruar, besoj qe jo vetem shumica ne kete forum, por edhe ju vet personalisht nuk jeni 100 % i sakt ne shkrim tuajin. Mirepo une ketu nuk jam dhe nuk kam rolin e profesorit te Gjuhes dhe Letersise Shqipe, sikurse ju qe keni mar, e t'ju tregoj tjereve gabimet te cilat i bejne ne shkrim te tyre. Po te shiqohet gjen e gjat se kush ben gabime ne shkrim, ateherash me te vertete mbi 70-80 % apo edhe me teper ne kete forum bejne gabime ne shkrim.

Une ketu vetem jap mendimin tim personal rreth asaj se cka une mendoj. Ndonese bej gabime ne shkrim duke e dhene mendimin tim, kete gje nuk e mohoj fare. Mirepo te jesh i sugurte DyDrinas se mendimet e mija mundohem ti shkruaj sa ma qarte, qe edhe tjerit ti kuptojne.

Por cka eshte me absurte nga ana e juaj, ne nje ane mua me kritikoni, e une kritika ndonese nese jane me vend edhe i pranoj. Mirepo ne anen tjeter perkrahni nje Individ sic eshte Hahsim Thaci - Kryeminister i nje Shteti i cili eshte analfabet dhe ai fare nuk di qe te shkruaj as me gramatike, e as pa te.

Aspak fare nuk me interson, nuk ja vari veshin se cka ti mendon ne shkrimin tim. Kryesorja mendimet e mija jane ato me se shumti qe ti vet nuk ke se cka tju ben kundershtim. Sepse une gjithnje me fakte mundohet ti jap mendimet, e jo me propaganda sic e beni ju.

He Zoterote, si duket tani e paskeni marr rolin e Profesorit ne kete Forum. E te shiqoni se kush ben gabime, e kush jo ne shkrim. Edhe njeherash e ceki se e pranoj qe nuk jame perfekt ne te shkruar, besoj qe jo vetem shumica ne kete forum, por edhe JU vet personalisht nuk jeni 100 % i sakt ne shkrim tuajin. Mirepo une ketu nuk jam dhe nuk kam rolin e profesorit te Gjuhes dhe Letersise Shqipe, sikurse ju qe keni mar, e t'ju tregoj tjereve gabimet te cilat i bejne ne shkrim te tyre. Po te shiqohet gjen e gjat se kush ben gabime ne shkrim, ateherash me te vertete mbi 70-80 % apo edhe me teper ne kete forum bejne gabime ne shkrim.

Para se te krtitikosh ndonjeri rreth gabimeve te tija ne shkrim, Ju kisha sygjeruar qe se pari JU veten ta korigjoni. Sepse edhe Ju beni gabime ne shkrim, edhe ate jame me se i bindur.

Por cka eshte me absurte nga ana e juaj, ne nje ane mua me kritikoni, e une kritikat ndonese nese jane me vend dhe individ te duhur edhe i pranoj. Mirepo ne anen tjeter perkrahni nje Individ sic eshte Hahsim Thaci - Kryeminister i nje Shteti i cili eshte analfabet dhe ai fare nuk di qe te shkruaj as me gramatike, e as pa te.

Aspak fare nuk me interson, nuk ja vari veshin se cka ti mendon ne shkrimin tim. Kryesorja mendimet e mija jane ato me se shumti qe ti vet nuk ke se cka tju ben kundershtim. Sepse une gjithnje me fakte mundohet ti jap mendimet, e jo me propaganda sic e beni ju.

Thaēi nė Tiranė, falenderon Kryeministrin Berisha pėr mbėshtetjen e madhe qė i ka dhėnė Kosovės

Kryeministri Berisha priti sot, nė njė takim, Kryeministrin e Kosovės, zotin Hashim Thaēi, i cili ndodhet nė Tiranė pėr njė vizitė private.

Pasi i uroi pėrzemėrsisht mirėseardhjen, Kryeministri Berisha shprehu kėnaqėsinė e veēantė qė shteti mė i ri i Europės, Republika e Kosovės, ėshtė shndėrruar e po shndėrrohet ēdo ditė e mė shumė nė njė faktor real tė paqes, stabilitetit e promovimit tė bashkėpunimit e miqėsisė nė rajon.

Kryeministri Thaēi e falėnderoi Kryeministrin Berisha pėr pritjen e ngrohtė dhe i pėrcolli pėrshėndetjet mė tė pėrzemėrta tė tė gjithė drejtuesve tė institucioneve mė tė larta nė Kosovė, miqve e dashamirėsve tė shumtė tė Kryeministrit Berisha atje dhe tė mbarė popullit tė Kosovės, si dhe urimet mė tė mira pėr suksese tė mėtejshme nė rrugėtimin e rėndėsishėm qė Shqipėria pėrpara nė realizimin e projekteve tė saj madhore.

Pas takimit, Kryeministri Berisha shtroi njė darkė pėr nder tė Kryeministri Hashim Thaēi, e cila kaloi nė njė atmosferė shumė tė ngrohtė e vėllazėrore.

tv klan
    Po si te mos e presin njeri tjetrin ne atmosfere te ngrohte e vellazerore. Kur qe te dyte bejne te njejten politike. Si Sali Berisha ne Tirane, ashtu edhe Hashim Thaci ne Prishtine. Ne emer te KOMBIT vjedhin KOMBIN. Dhe te gjithe ata qe ju dalin para ketyre jane te fyer ne menyrat me banale te mundshme.

Faqja 10 prej 13 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •