E hapa kete teme se jam e interesuar te di se si ta instalooj wirelessin ne celular dhe duhet paguar ndonj gje apo instalimi dhe vete perdorimi i wirelessit ne celular eshte free????
E hapa kete teme se jam e interesuar te di se si ta instalooj wirelessin ne celular dhe duhet paguar ndonj gje apo instalimi dhe vete perdorimi i wirelessit ne celular eshte free????
Per te instaluar wirelessin ne celularin tuaj eshte e tjesht , nqs keni numer amc ateher shkoni tek #100# dhe me pas shkoni te 8.aktivizo , aty do te dalin disa funksione dhe ti do te zgjedhesh internet . pastaj do te te vije nje mesazh qe te marresh konfigurimet . por qe te hapesh internet duhet te kesh oferten e numrit .
Nuk eshte nevoja qe ta "instalosh" wireless ne telefon, thjesht nese telefoni e ka wireless ateher shko ne ndonje vend ku ka vale te wirelessit dhe kyqu.
Na thuaj modelin te dime ke a po jo ?
Smartphone zakonisht e kane te instaluar....
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga HELEN OF TROY : 07-12-2011 mė 19:13
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Do te ti pres veshet une ty
ne te dy u ndame me duket a po po jo?
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Kaka mundesi, nunuk e di!
p.s veshet priti, vetem mos na prit nai gjo tjeter!![]()
si kerkon ndihme rreth wireless?me par telefoni yt,duhet te kete wifi,e dyta,ti duhet te kesh nje router nga te nxjerresh sinjalin..Nese kerkon ndihme per aktivizimin e internetit edge ne telefon ateher: Name-wirelessinternet APN-internet.amc kjo funksionon per gjithe llojet e telefonave perveq windows mobile ku duhet te shkruash:AMC-GPRS tek connection...
Krijoni Kontakt