Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 20
    Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    si mund t`i kerkosh llogari te zotit te shtepise, pse nuk desheron te te pranoje ne shtepine e vet...

une njoh çame qe kane shkuar dhe kane vizituar vendet e prinderve te tyre..., por varet se si sillesh..., (nuk paragjykoj gjithsesi per rastin ne fjale).

C'eshte kjo "varet si sillesh " ? Ca duhet te beje ai sipas teje, te ulet ne gjunje dhe te puthe kembet policit kufitar Grek ?

Shteti Grek duhet lejoje shtetatit shqiptar cam, jo cam, musliman, krishter pa dallim feje, krahine ..Ky diskriminim eshte i turpshem dhe deshmon qarte urrejtjen raciste ndaj cameve per shkak te origjines. Nuk eshte hera e pare qe ndalohet nje cam ne kufi.. Nje shtet qe diskriminon per shkak te origjines apo fese shkel te drejtat nderkombetare te njeriut
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-11-2011
    Postime
    15
    nje pyetje kam atehere ca eshte Cameria Shtet ????
    fajn e ka shqiperia qe ju jep te tille dekument

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga Flower-NY Lexo Postimin
    prandaj hyre ti me nickun tjeter qe te thush ket pacavuren?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-11-2011
    Postime
    15
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    prandaj hyre ti me nickun tjeter qe te thush ket pacavuren?
    as te kuptova fare se cthe edhe as me intereson por ju lutem jo replika jashte teme
    gjithe te mirat

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-04-2007
    Vendndodhja
    KUDO DHE ASGJEKUND
    Postime
    837
    ku jane deputet e camerise perse fshehen tani jane dhe kualicion me qeverin
    sa bejen si qener gam-gam kot

EPIROT Maska e EDLIN
    Anëtarësuar
    16-07-2007
    Vendndodhja
    ku bëhen qinglat
    Postime
    1,527
    Citim Postuar më parë nga Flower-NY Lexo Postimin
    Ku jeton ti daku !?
    Epiri është dhe do të mbetet gjithmonë shqiptar ashtu si e krijoi natyra dhe historia - A. Frasheri

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Po ai meqe ka lindur ne Cameri, ate vendlindjen do ta shkruante, se smund ta shkruante qe ka lindur ne Hene, edhe pse Greqia jam e bindur se me para do ta pranonte vendlindje kete fundit, sesa kur sheh ndonje shqiptar qe ka lindur ne Cameri.

Nuk mundet Greqia te jetoje gjithmone me rrena dhe falsifikime. Ata 800, 000 shqiptaret e Camerise qe i deportoi per ne Turqi, para LIIB dhe qindra mijera tjere qe i perndoqi per ne Shqiperi do te paguaje per te bemat e saj heret apo vone.

E vocel eshte Greqia me rrejt tane boten. Dhe ne fund te fundit nje HIC-faktor eshte.

.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 15-12-2011 më 17:09

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Greqia i rren apo genjen vetem disa orthodhokse qe e ndan fene e perbashket me ta, se tjeret jo pasha besen jo

Edhe ne kapshtice e njejta gje ka ndodhur me disa njrez qe deshin te kalojne kufirin edhe ishin cam....me lind nje pyetje shteti tone mori masa ?
    Ne nje muhabet sot njeri me thote e mire do i lejojme te kalojne kufirin me nje kusht qe ipiroteve tone ti shkruhet ne pashaporte north epirus ne vendlindje....psh me tha ti je lindur ne korce po ne pashaporte shkruhesh me shtetin e jo me qytetin..
    Ndryshuar për herë të fundit nga HELEN OF TROY : 15-12-2011 më 17:36
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Do tu vije dita nje dite edhe e ketyre se vec ka filluar.

Ne nje bote te civilizuar sic po pretendohet sot, nuk kane vend shtetet e tilla raciste, apo religjioze qe jetojne ende mesjete.

Ashtu sic i erdhi fundi jugosllavise do ti vie fundi edhe shtetit racist grek! Flini dath per kete pune
    E drejte! Keshtu sillej dhe ish-Jugosllavia dhe Serbia me shqiptaret deri ne vitin 1999!

Sa me shume qe ta shtrengosh, aq me keq plas!

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •