Close
Faqja 67 prej 108 FillimFillim ... 1757656667686977 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 661 deri 670 prej 1077
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga mario_kingu Lexo Postimin
    Nje Zhgenjim total nga kombetarja jone
    Turp per kombetaren qe humben ne tiran
    shqiperia ka nevoj per trajner te mirefillt shqiptar e jo italian etc etc
    pse, trajneri e paska fajin? pastaj pse na qenka me mire nje trajner shqiptar?
    personalisht mendoj te kunderten.
    Vasudhaiva Kutumbakam

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    pse, trajneri e paska fajin? pastaj pse na qenka me mire nje trajner shqiptar?
    personalisht mendoj te kunderten.
    mbase jam gabim por per mua kombtare duhet te prenzatohet vetem nga shqiptar
    e jo nga te huaj nga njerz qe i dhemb shpirti per ate humbje edhe jo te jet dicka sikur loz apolonia-bylis

edhe njehere mbase jam gabim por keshtu besoj
    Partizoni

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga Endri_ Lexo Postimin
    Se kuptoj pse merresh me etiketime ,jo loker kuq e zi ,jo dreamlander ..e gerr verr kot pa lidhje. Ne cdo postim hiqesh si i zgjuti katunit ,une kam thene kshu une ashu. Po pse o derdimen ti kujto se njerzit qe shkojne ne stadium nuk e dine qe ne shanset i kemi xero per kualifikim? Vetem ju carat e anglise e keni kuptu ket?Askush s'genjen veten per brazil 2014 as per euro 2016. Ne stadium shkohet per te mbeshtet ngjyrat e vendit tend ,ekip i mire i keq ska rendesi, e bejne vende si ishujt faraoe ,san marino ,luksemburgu ,qe pothujse humbasin 98% te ndeshjeve..etj. Une nuk shof arsyje te bojkotojme kombetaren sepse humbi me islanden. Ne fund te fundit aty aty jemi ne nivel ,biles islanda me 300 e kusur mije banor ,kishte rreth 70 lojtar profesisonist qe luanin jashte vendit ,pjesa me e madhe luanin ne britani ,dhe vendet skandinave. Gjithmone kemi tendencen mbas cdo humbje t'i ulim vlerat ekipit tone ne max ,duke u kap me emrin e kundershtarit. Harrojme qe islanda na e dha paralajmerimin qe ndeshjen e pare duke rraf 2-0 Norvegjine.
    Avash mr.endri. Mer fryme njehere para se te me drejtohesh mua.
    Epitetet jane per ata qe jane pjesetate te asaj cfare une pershkruaj.
    Nqs je pjese e kesaj turrme, sme vjen keq per ty, kaq mund te te them .

Te kthehemi tek futbolli tani.
    Ti e paske dit qe ne nuk kualifikohemi nga ky grup.
    Bukur shume, por me sa mbaj mend une, kur u hodh ky short, shume veta plasen tek kjo teme me komentet nga me pozitivet kur ne to shihet qarte se shpresat per tu kualifikuar ishin te medhaja. Bile ca nga anetaret ketu thonin qe ''nqs s'kualifikohemi nga ky grup ka i ''lehte'', atehere pika te na bie''.
    Pyet no_name per te sjell komentet e ketyre grup njerezish se ai s'perton per keto gjera, ose nqs s'perton vet, hidhi nje sy.
    Sigurisht qe une personalisht qeshja me te tilla komente, sepse kush e njeh futbollin sadopak, duhet ta shoh shqiperine sikur njehere per ta kuptuar nivelin e saj dhe deri ku arrin ose sa ka progresuar ne futboll.
    Nivelet jane zero dhe progresi eshte static.
    Sic e thashe me lart, une kam vite qe se ndjek futbollin shqiptar, por kam shoke te cilet ala e shohin kombetaren e kur i pyes me thone ''jemi akoma larg''.
    Buzeqesh tere inat edhe ndryshoj muabetin.
    Ky gjest quhet ''zhgenjim total'' nga nje ish-fan entuziast.
    E pse sduhet qe dashamiresit e kombetares te shpresojne per 2014 apo 2016?
    E per cfare u shikoka kombetarja atehere?
    Futbolli eshte sport kompetitive ku fitorja eshte triumfi i saj,prandaj tifozeria lindi. Nuk eshte film qe shikohet me popcorns edhe diet coke anash.
    Qellimi i nje futboll dashesi eshte te shikoj skuadren e tij apo kombetaren te fitoj.
    Nqs skuadra apo kombetarja se ben kete gje, te pakten duhet te mundohet ose te pakten te shfaqi nje loje kompetitive ne cdo ndeshje.

Bojkotimet ndaj kombetareve ka pase plot ne histori.
    U ka ndodhur shteteve qe kane fituar trofe e historia e tyre eshte shume e pasur ne te.
    Ne nje survey ketu ne angli doli qe 30% e fansave ketu se shikojne me kombetaren, ngaqe ska arrit asgje qe nga 66 e lart.
    Qytetet si liverpol e manchester kane vite qe kombetaren se ndjekin me, bile nervozohen kur lojtaret e skuadrave te tyre lujne me kombetaren.
    Pse ndodhi kjo gje?
    ''high expectation,no achievement'' .

Une nuk po them qe ta bojkotojme pergjithmone kombetaren, mirepo momentalisht duhet bojkotuar,derisa ata te kuptojne se duhet bere dicka per futbollin ne shqiperi.
    Cdo shtet i ballkanit ka mare pjese ne euro apo boteror.Disa kane arrit deri diku, disa edhe kane fituar,rasti i greqise.

Kane detyre morale te na bejne kompetitive sic jane vendet e tjera te ballkanit.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Smth_Poetic : 13-10-2012 mė 14:04

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anėtarėsuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Avash mr.endri. Mer fryme njehere para se te me drejtohesh mua.
    Epitetet jane per ata qe jane pjesetate te asaj cfare une pershkruaj.
    Nqs je pjese e kesaj turrme, sme vjen keq per ty, kaq mund te te them .

Te kthehemi tek futbolli tani.
    Ti e paske dit qe ne nuk kualifikohemi nga ky grup.
    Bukur shume, por me sa mbaj mend une, kur u hodh ky short, shume veta plasen tek kjo teme me komentet nga me pozitivet kur ne to shihet qarte se shpresat per tu kualifikuar ishin te medhaja. Bile ca nga anetaret ketu thonin qe ''nqs s'kualifikohemi nga ky grup ka i ''lehte'', atehere pika te na bie''.
    Pyet no_name per te sjell komentet e ketyre grup njerezish se ai s'perton per keto gjera, ose nqs s'perton vet, hidhi nje sy.
    Sigurisht qe une personalisht qeshja me te tilla komente, sepse kush e njeh futbollin sadopak, duhet ta shoh shqiperine sikur njehere per ta kuptuar nivelin e saj dhe deri ku arrin ose sa ka progresuar ne futboll.
    Nivelet jane zero dhe progresi eshte static.
    Sic e thashe me lart, une kam vite qe se ndjek futbollin shqiptar, por kam shoke te cilet ala e shohin kombetaren e kur i pyes me thone ''jemi akoma larg''.
    Buzeqesh tere inat edhe ndryshoj muabetin.
    Ky gjest quhet ''zhgenjim total'' nga nje ish-fan entuziast.

Futbolli eshte sport kompetitive ku fitorja eshte triumfi i saj,prandaj tifozeria lindi. Nuk eshte film qe shikohet me popcorns edhe diet coke anash.
    Qellimi i nje futboll dashesi eshte te shikoj skuadren e tij apo kombetaren te fitoj.
    Nqs skuadra apo kombetarja se ben kete gje, te pakten duhet te mundohet ose te pakten te shfaqi nje loje kompetitive ne cdo ndeshje.

Bojkotimet ndaj kombetareve ka pase plot ne histori.
    U ka ndodhur shteteve qe kane fituar trofe e historia e tyre eshte shume e pasur ne te.
    Ne nje survey ketu ne angli doli qe 30% e fansave ketu se shikojne me kombetaren, ngaqe ska arrit asgje qe nga 66 e lart.
    Qytetet si liverpol e manchester kane vite qe kombetaren se ndjekin me, bile nervozohen kur lojtaret e skuadrave te tyre lujne me kombetaren.
    Pse ndodhi kjo gje?
    ''high expectation,no achievement'' .

Une nuk po them qe ta bojkotojme pergjithmone kombetaren, mirepo momentalisht duhet bojkotuar,derisa ata te kuptojne se duhet bere dicka per futbollin ne shqiperi.
    Cdo shtet i ballkanit ka mare pjese ne euro apo boteror.Disa kane arrit deri diku, disa edhe kane fituar,rasti i greqise.

Kane detyre morale te na bejne kompetitive sic jane vendet e tjera te ballkanit.
    Ke shkrujt gjithe ket carcaf edhe spo marr vesh ca dreqin do me shpreh? Bie ne kontradite me veten tate. E kjo sigurisht vjen si pasoje e atyre cfare te thone shoket sepse ti vete njohurite e tua mbi futbollin shqiptar dukesh qe i ke te kufizuara.

A ishe ti ai qe shkrujte qe ky ekip ska shanse te kualifikohet dhe qe vetem tifozet (loker kuq e zi nuk e kuptojne kte gje)? Apo e lexova une gabim? Meqense the qe epitetet jane per ata pjestar te asaj turme? Doja me dit ,kujt turme e ke fjalen? Tifozet kuq e zi qe mbeshtesin kombetaren? Apo ata tjere qe ndoshta jane pak me euforik dhe shprehin me ndonje postim tek tuk edhe deshiren per kualifikim neper forume?

Sepse tani me kte postimin e fundit me derdellit tjera gjera...devijon muhabet si puna peppinove (edhe no wonder why je dhe tifoz i Juves).

Se kuptoj pse i ke mbush gjithe pikepyetje kto 2 paragrafe ,kur ishe ti ai qe shkruje brockulla dje ne lidhje me dreamlander dhe tifozat loker kuq e zi qe shpresojne per kualifikim. Apo nuk ishe ti? lol

Sa per ate tjetren qe qellimi i nje tifozi eshte qe ta shohi kombetaren e vet gjithmone te fitoj ,nuk eshte se na ke thene ndonje gje te re ,ska fmije 5 vjec qe se di kte gje. Mos u merr me fjale boshe. Edhe kur thua nqf se nuk fitojne te pakten te mundohen e te luajne denjesisht. Ta siguroj (une qe i shoh ndeshjet) qe japin shpirtin ne fushe ,ne te kundert stadiumin do e kishe bosh si 2-3 ndeshjet e sezonit te kaluar mbas humbjes me luksemburgun. Por per momentin kaq jane mundesite.

Edhe mos bej krahasime me vendet e ballkanit sepse fondet qe hedhin qeverite e ballkanit per sportin ne pergjithesi kapin shifra marramendese ,prandaj dhe jane kompetitive (pa harruar dhe traditen qe e kane sot e qe kur o shpik futbolli). Sidomos vendet e ish-jugosllavise. Ndersa ne na kalbi monizmi 50 vjet ,po na kalb dhe salizmi 20 e kusur tjera ,dhe ti pret qe kombetarja te jete kompetitive. Ne skemi stadium or shok. 100 vjet shtet ,ske nje stadium te hajrit qe t'plotesoje kushtet minimale se maksimalet harroji. Ndersa ti kerko qiqrra n'hell.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Endri_ : 13-10-2012 mė 15:21
    Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Endri, qeke me keq se admirali. Debaton per hir te tij, jo se do te nxjerresh dicka na debati.
    Mos prit te ndjekesh rrjedhen e muabetit duke i gris paragrafet sipas qejfit.
    Obviously, linja e arsyes eshte aty, mirepo ti u more me grisjen sesa me botkuptimin e shkrimit.

Skam nder mend ti kthehem prape te njejtes gje e te te shpjegoj si nje nxenes i klases se pare pse u tha kjo dhe ajo gje.

Edhe nje gje tjeter.

Rreth futbollit italian mos fol me se le nam. Se ke haberin ndaj tij aspak.
    Kjo sa per te kursyer fjalet e brockullave qe kishe shkrujt tek tema tjeter.

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga mario_kingu Lexo Postimin
    mbase jam gabim por per mua kombtare duhet te prenzatohet vetem nga shqiptar
    e jo nga te huaj nga njerz qe i dhemb shpirti per ate humbje edhe jo te jet dicka sikur loz apolonia-bylis

edhe njehere mbase jam gabim por keshtu besoj
    trajneri duhet te jete i afte... kjo ka rendesi.
    dhe ke me shume mundesi te gjesh nje trajner te afte jashte shqiperise se ne shqiperi...

shume kombetare me te rendesishme se ajo shqiptareja drejtohen nga trajnere te huaj.
    i hodha nje sy ranking fifa. ne 25 ekipet e para ne bote keto kombetare kane trajner te huaj.

australia - trajner gjerman
    japonia - trajner italian
    kolombia - trajner argjentinas
    zvicra - trajner gjerman
    ekuadori - trajner kolombian
    kili - trajner argjentinas
    rusia - trajner italian
    greqia - trajner portugez
    Vasudhaiva Kutumbakam

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    trajneri duhet te jete i afte... kjo ka rendesi.
    dhe ke me shume mundesi te gjesh nje trajner te afte jashte shqiperise se ne shqiperi...

shume kombetare me te rendesishme se ajo shqiptareja drejtohen nga trajnere te huaj.
    i hodha nje sy ranking fifa. ne 25 ekipet e para ne bote keto kombetare kane trajner te huaj.

australia - trajner gjerman
    japonia - trajner italian
    kolombia - trajner argjentinas
    zvicra - trajner gjerman
    ekuadori - trajner kolombian
    kili - trajner argjentinas
    rusia - trajner italian
    greqia - trajner portugez
    Kur ka patur trajnjer te huaj edhe Anglia, qe mbahet si shpikesi i futbollit, mos i llogarit me te tjeret pastaj.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Tranjeri eshte gjeja e fundit qe duhet te prokupoje fansat.
    Nejse.

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Kur ka patur trajnjer te huaj edhe Anglia, qe mbahet si shpikesi i futbollit, mos i llogarit me te tjeret pastaj.
    fiks.
    gjithashtu hollanda qe arriti ne finalen e boterorit 1978 kishte trajner te huaj.
    portugalia qe arriti finalen e europianit 2004 kishte trajner te huaj.
    helenio herrera (argjentinas) ka qene trajner i kombetares italiane dhe spanjolle.
    e kush e di sa raste te tjera kombetaresh te rendesishme ka. pa llogaritur kombetaret e vogla.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anėtarėsuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Ky ishte nje nga grupet me te "thjeshta" qe i kishte ren kombetares me kohe te gjate, por akoma nuk kemi ekip qe te balancoet edhe me mesataret.
    Il Club Pił Titolato Al Mondo

Faqja 67 prej 108 FillimFillim ... 1757656667686977 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •