Close
Faqja 57 prej 108 FillimFillim ... 747555657585967107 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 561 deri 570 prej 1077
    . Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    E paske mbajt xhokerin nen menge o Qyfyre. lol

As ky nuk eshte tradhetar. Ky eshte nje shqiptar qe eshte edukuar keq nga prinderit e tij ne aspektin kombetar dhe rrejdhimisht nuk ka ndjenja e vullnet qe te luaj futboll per perfaqesuesen e kombit te tij.

Citim Postuar mė parė nga illyrian rex Lexo Postimin
    E paske mbajt xhokerin nen menge o Qyfyre. lol

As ky nuk eshte tradhetar. Ky eshte nje shqiptar qe eshte edukuar keq nga prinderit e tij ne aspektin kombetar dhe rrejdhimisht nuk ka ndjenja e vullnet qe te luaj futboll per perfaqesuesen e kombit te tij.
    Lajme te tilla ka plot, nuk esht Azemi as i pari as i fundit. Cdo disa muaj del ndonje. Muajin e kaluar ishte ai qe loz ne Greqi qe tha nuk vij te shpresat do pres per Greqine.

E kam thene dhe me pare ne teme qe nuk i quaj tradhtare. Thjeshte do benin mire mos flisnin shume per Shqiperine dhe se si nuk i donte FSHF. Te luajne per shtetin qe kane qef dhe te shijojne karrieren e tyre.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    ne fakt ktu pajtohem me qyfyren

asht ma e ndershme te dalin te thone qe zgjodha filan kombtare per arsye karriere sesa te mcifen mas gjoja korrupsionit te federates e te rrejn se gjoja nuk jan thirr ose u kan kerku lek.
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    Lajme te tilla ka plot, nuk esht Azemi as i pari as i fundit. Cdo disa muaj del ndonje. Muajin e kaluar ishte ai qe loz ne Greqi qe tha nuk vij te shpresat do pres per Greqine.
    Ndersa une po te them se numri i futbollisteve shqiptare me origjine nga Kosova qe enderrojne dhe jane te gatshem te mbrojne ngjyrat e kombetares eshte qindra here me i larte se keta qe po i googlon ti.

E kam thene dhe me pare ne teme qe nuk i quaj tradhtare. Thjeshte do benin mire mos flisnin shume per Shqiperine dhe se si nuk i donte FSHF. Te luajne per shtetin qe kane qef dhe te shijojne karrieren e tyre.
    Une problemin kryesor e kam me ata qe ju vune epitete te tilla.

Shpresoj se nuk do te udheheqet ndonjehere Shqiperia ne meyren se si udheheqet federata nga Armando Duka. Gjithashtu shpresoj qe ky nivel i nacionalizmit te ekzistoj ne te gjitha sferat e jetes e jo vetem ne futboll.

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    ne fakt ktu pajtohem me qyfyren

asht ma e ndershme te dalin te thone qe zgjodha filan kombtare per arsye karriere sesa te mcifen mas gjoja korrupsionit te federates e te rrejn se gjoja nuk jan thirr ose u kan kerku lek.
    Mos i fut te gjithe ne nje thes.

Ka nga ata qe kane pranuar ftese dhe e kane refuzuar ftesen,

Ka qeshtje diskutabile, sidmos ne rastin e Xhakes

Ka nga ata qe nuk kane pranuar ftese dhe nuk jane kontaktuar kurre nga federata. As Duka e as piuni i tij nuk e pohuan se kane kontaktuar Shaqirin.

Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Mos i fut te gjithe ne nje thes.

Ka nga ata qe kane pranuar ftese dhe e kane refuzuar ftesen,

Ka qeshtje diskutabile, sidmos ne rastin e Xhakes

Ka nga ata qe nuk kane pranuar ftese dhe nuk jane kontaktuar kurre nga federata. As Duka e as piuni i tij nuk e pohuan se kane kontaktuar Shaqirin.
    un po flas per ato qe jan kontaktu dhe kan refuzu o Rexo

tani te tregoj se si do veproja un (po te kisha naj far talenti) edhe po te mos me kontaktonte federata shqiptare hiq dhe te me kontakonte ajo amerikane e para psh (meqe ktu jetoj) un do ti kisha kerku vete federates shqiptare publikisht qe ose merrem ose shkova me amriken. ne at rast sdo kishte goj me fol ma kerkush.

Desert Fox Maska e bayern
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Kot e keni se sot sportin e bo parja. Ate e ka kuptu Duka qe i kerko lek ktyne talenteve ama e kan kuptu edhe Xhaka & Co qe preferojne Zvicren. Mundesite financiare qe te ofrojne shtete si Zvicra ne jo vetem qe si kemi po as ne enderr si shofim dot.
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    un po flas per ato qe jan kontaktu dhe kan refuzu o Rexo

tani te tregoj se si do veproja un (po te kisha naj far talenti) edhe po te mos me kontaktonte federata shqiptare hiq dhe te me kontakonte ajo amerikane e para psh (meqe ktu jetoj) un do ti kisha kerku vete federates shqiptare publikisht qe ose merrem ose shkova me amriken. ne at rast sdo kishte goj me fol ma kerkush.
    Pajtohem me ty per futbollistet te cilet jane kontaktu nga federata dhe e kane refuzu kombetaren.

Ndersa per te tjeret nuk pajtohem, sepse jane skautet e federates ata qe paguhen per te pasuruar perfaqesuesen me lojtare. Nje lojtar nuk ka guxim qe te ofrohet ne menyre vullnetare sepse ne rradhe te pare nuk eshte i sigurte nese e konsideron federata si lojtar te denje apo jo.

---

Derjans, nese te kujtohet, gjate olimpiades se ketij viti te gjithe u mburrem me nje shqiptar nga Korca qe i mbronte ngjyrat e SHBA ne volyball. Athua a do ta ndryshonim qendrimin per 180 shkalle nese rastesisht bie shorti qe ne kampionatin boteror Shqiperia te ndeshet me SHBA?

Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Pajtohem me ty per futbollistet te cilet jane kontaktu nga federata dhe e kane refuzu kombetaren.

Ndersa per te tjeret nuk pajtohem, sepse jane skautet e federates ata qe paguhen per te pasuruar perfaqesuesen me lojtare. Nje lojtar nuk ka guxim qe te ofrohet ne menyre vullnetare sepse ne rradhe te pare nuk eshte i sigurte nese e konsideron federata si lojtar te denje apo jo.

---

Derjans, nese te kujtohet, gjate olimpiades se ketij viti te gjithe u mburrem me nje shqiptar nga Korca qe i mbronte ngjyrat e SHBA ne volyball. Athua a do ta ndryshonim qendrimin per 180 shkalle nese rastesisht bie shorti qe ne kampionatin boteror Shqiperia te ndeshet me SHBA?
    he he he ket punen e kti voleibollistit e kam pru para teje ne ket teme lol

un jam ndje i turprum per sjelljen e tifozave ndaj atyne djemve un per vete jam krenar per to po do isha dhe ma krenar po te lushin per kombtaren

a ka shqipnia ekip voleibolli lol? sinqerisht po pys lol

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    he he he ket punen e kti voleibollistit e kam pru para teje ne ket teme lol

a ka shqipnia ekip voleibolli lol? sinqerisht po pys lol
    Nuk e kam lexu postimin ku keni shkru per volejbollistin.
    Volejbolli ka qene nje nga sportet kolektive me te suksesshme ne arenen nderkombetare. Ndersa tani luhet vetem sa per te thene.

un jam ndje i turprum per sjelljen e tifozave ndaj atyne djemve un per vete jam krenar per to po do isha dhe ma krenar po te lushin per kombtaren
    Ky eshte edhe mendimi im o derjans burri.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •