Close
Faqja 18 prej 108 FillimFillim ... 816171819202868 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 1077
    i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anėtarėsuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    cfare lidhje kishte patriotizmi me shkrimin e bambes?

la mia patria e:"dove si vive meglio"

eshte vetem futboll ,edhe se me vjen inat qe nuk luajn per ne
    Ose nuk ke lexuar cfare kam shkruar ose po deliron (pa ofendim drague)

Ja se cfare kam thene une.(plotesisht dakord me mendimin e Bambes)

''+1 per mendimin tend Bamba.

Mjaft me keto epitete,tradhtare,k...va etj,etj...........biles mjaft dhe me lavderimet per Canen se po na behet si Ismail Qemali.

Ata jane profesioniste dhe si te tille kane bere zgjedhjen qe kane menduar me te pershtatshme ne ate moment,nuk hyn fare patriotizmi ne kete mes''.
    MOS I NDY TEMAT no name

Per aq kohe sa mban ne trup kete shqiponje dhe nuk luan me kombetaren shqiptare, "tradhtar" eshte
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ē’ka mund tė jetė ajo e pendės

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar mė parė nga belaxhia Lexo Postimin
    Hic asgje mos thuaj se e di se do e shkretish dicka ,ju kemi mesuar me ,nacionalizmin dhe krenarin mbajeni per vete.
    Patjeter qe do ju urojsh sukses sepse jane te lindur per suksese ,sikur te ishin me kombtaren shqioptare nuk besoj qe do kishin aritur ndonje sukses ME DUKON.
    Eshte fatkeqsi kur kurva i thote kurves kurve

dhe te them te drejten me gjithe qejf do e ndjeki lojen dhe do bej tifo per Zvicren se kam shume te dashur familjar atje bile edhe XHEMAILIN E KAM KOMSHI KETU NE JUGOSLLAVI
    shume mire ben ska asgje te keqe sllavi mbeshtet sllavin
    ne shqiptaret do bejme tifo per kuq e zinjte
    kush eshte duko se me duket si emer sllav apo po flisje per ndonje nga ato te federates tuaj
    JO SEKS PARA MARTESE

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    ue, ue .
    Paskan marre hov dhe smodat para ndeshjes .

Epo, ca me thene......''vdekje tradhtareve'' pra

Citim Postuar mė parė nga shigjeta Lexo Postimin
    Per aq kohe sa mban ne trup kete shqiponje dhe nuk luan me kombetaren shqiptare, "tradhtar" eshte
    Une habitem me keto...je qe je, bej nje tatuazh tamam simbolin e zvicres!

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anėtarėsuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Ej seriozisht disa keni nevoj per psikiatri me shku, po cka ka lidhje tradhtia ktu me sportin.
    Po me kujtoni nacionalizmin serbo-milloshevic, t'gjith e dim se ky lloj nacionalizmi ku te qon.

Ishalla Shqipria kualifikohet per Botrorin e leni djemt rehat se ata nuk jan tradhtar po mendja juve komuniste ju bon tmendoni kshtu aj qe osht patriot e ka tregu veten ku u desht jo ne internet e nder fustane t'grave.
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

Per tu treguar 'nacionalist' dhe te marre mbeshtetjen e bashkombesve e ben tatuazhin sa gjysma e kembes, por kur vjen puna per te luajtur me kombetaren thote shifemi me vone

Canaj deri tani mbetet numer nje, jo vetem si lojtar por per shpirtin qe i jep skuadres dhe te tjereve...
    Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ē’ka mund tė jetė ajo e pendės

Peace and love
    Anėtarėsuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Citim Postuar mė parė nga BEHARI Lexo Postimin
    Une kam friken se traineri Zvicerian nuk do i aktivizoje lojtaret shqiptar kundra Kombetares shqiptare nga dyshimet qe mund te kete ndaj tyre..!
    per mendimin tim,do ishte ne interesin tone aktivizimi i shqiptarve qe luajne per Zvicren,
    se Pari jane Shqiptar dhe duhet te i respektojme si te tille..!
    se dyti;nga qe jane shqiptare,emocionet do bejne te veten gje qe do jene totalisht te shperqendruar..!
    perjashto Valon berhamin i cili eshte me i pjekur dhe me me eksperience te tjeret do jene pothuajse inegzistent ne fushe....!
    Tifozet shqiptar te pranishem ne stadium do luajne rrolin e tyre "negativ"ndaj skuadres zviceriane,duke i dhane kurrajo skuadres tone kombetare!!

Shpresoj tek fitorja e kombetares tone,edhe barazimi do ishte mjaftueshem..!
    Behrami te garantoj qe del me te kuqe. Eshte kokrra e koqes,jo i pjekur si thua ti.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    31-08-2012
    Postime
    19
    ishalla ja fut nja 5 copa zvicra shqiperise e pastaj trusin b....ketu ca forumist nga shqiperia ,se edhe po te luanin per kombtaren ju perseri do i etiketonit si maqedonca e kosovara sepse per ju ne gjithmone jemi te huaj,une personalisht do kisha zgjedhe ate shtet ku do arija suksesin sic bene keta djelmosha.

Me thuani cili lojtar nga shqiperia qe luan per kombtaren investon tek klubet e vendlindjes se tyre sic bene XHEMAILI me ekipin e fshatit te lindjes se tij DRITA e BOGOVINES (TETOVE) shkoni dhe pyesni keta te drites dhe do shifni .

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Keto te 5 kane bere zgjedhjet e tyre, bravo u qofte, ndihen me shume Zviceriane se Shqiptare. Ose nese kane ndonje arsye tjeter le ta thone, mos te rrine duke lene sherr mes sportdashesve.

Per Behramin e di qe ka zgjedh me lujt me Zvicren nderkohe qe ne i kemi derguar ftese. Sa per te tjeret, di qe kombetarja jone nuk u ka derguar asnjehere ftese. Gabimi eshte i kombetares sone, sepse dhe po t'u conte ftesa, ata kishin luajtur nderkohe me moshat e Zvicres dhe per te ardhur ata ne Shqiperi duhej medoemos edhe dakortesia e Federates Zviceriane, ose ndryshe mbeteshin gjyqeve sportive apo ndoshta dhe pa u perfaqesuar ne asnje kombetare.

Puna e federates tone duhet te filloje qe me femejet e moshave 13-14 vjec, te therriten ne kombetaret U15, U16, U17 e me radhe dhe ata lojtaret pastaj qe jane cilesore te behen pjese e kombetares. Nuk mund te meret nje futbollist vetem kur Duka e shikon se eshte talent nje dite te bukur mengjesi. Duhet punuar me shume, jo si federata jone, qe nuk ben njehere nje grumbullim me moshat jashte Shqiperise, nuk interesohet njehere per nje futbollist Shqiptar neper ligat e huaja. Interesohen vetem kur emrat e tyre dalin ne faqet e para te gazetave te huaja.

Kta futbollistet jane te rinj, dhe per zgjedhjet e tyre mbase nje dite do te behen pishman si Milaim Rama, qe atekohe Zvicra e trumbetonte me te madhe ndersa sot as do t'ia dije njeri qe eshte gjalle. Por, familjet e ketyre lojtareve, qe jane shprehur gjithmone per Shqiperi te Madhe, Shqiperi Etnike, kane kaluar nen torturat pafund te Serbit, keta duhet te ushqenin fryme patriotike me te madhe dhe une mendoj se ndikimi i familjes eshte shume i madh ne moshen e atyre futbollisteve.

Sa per Canen, meqe na e permenden me lart, nuk ka njeri goje te flase per te. Ai eshte realisht nje Ismail Qemal i dyte. Eshte njeriu qe tha per here te pare togefjaleshin qe sot te gjithe Shqiptaret e perdorim. "NJE KOMB, NJE KOMBETARE".
    Kjo ka ndodhur ne nje interviste pak para Pavaresise se Kosoves, kur nje gazetar e pyet, nese Kosova do krijoje Federate, si do te veproni, per ke do te luani? Dhe Cana pergjigjet, une jam i mendimit qe kur Kosova te pavarsohet, te kemi NJE KOMB, NJE KOMBETARE, sepse vetem te bashkuar jemi me te forte. Prandaj, Cana eshte Ismail Qemali i Shqiperise Moderne. E ka treguar me vepra, me fakte dhe ai studion Histori e Arkeologji, vetem e vetem per te mesuar me shume mbi Shqiperine, Shqiptaret e Prejardhjen e tyre.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Faqja 18 prej 108 FillimFillim ... 816171819202868 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •