Close
Faqja 85 prej 108 FillimFillim ... 3575838485868795 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 841 deri 850 prej 1077
    krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Pėr: Kombėtarja Shqiptare

Citim Postuar mė parė nga roni_s Lexo Postimin
    Po mire mor malok per ate pjesen siper a ke ndonje koment
    o ron fushori..per pjesen me siper e kisha fjalen por ti je axhami e nuk kupton gje..po ta them pra perseri..nese e ke fjalen per ate historine alla fantashkence te emigrantit qe na qenka kthyer ne atdhe po te them se tregim me te lodhur nuk kam lexuar ndonjehere..pa as me te voglen lidhje me cka po diskutohet ketu dhe pa asnje kuptim morfologjiko-sintaksor..thjeshte mund te them qe ishte me keq se shkrimi i nje romi..

gjithsesi me vjen mire qe je perpjeke te thuash dicka packa se nuk ke thene asgje..ti te pakten je perpjeke pasi ka te tjere qe as nuk perpiqen fare...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e roni_s
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    639

Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    o ron fushori..per pjesen me siper e kisha fjalen por ti je axhami e nuk kupton gje..po ta them pra perseri..nese e ke fjalen per ate historine alla fantashkence te emigrantit qe na qenka kthyer ne atdhe po te them se tregim me te lodhur nuk kam lexuar ndonjehere..pa as me te voglen lidhje me cka po diskutohet ketu dhe pa asnje kuptim morfologjiko-sintaksor..thjeshte mund te them qe ishte me keq se shkrimi i nje romi..

gjithsesi me vjen mire qe je perpjeke te thuash dicka packa se nuk ke thene asgje..ti te pakten je perpjeke pasi ka te tjere qe as nuk perpiqen fare...

Ti me cdo kusht po mundohesh me qen ma i dishem se une mire sme pengon asgje mue kjo!! Une kam problem me gjuhen shipe sepse edhe vet jam mergimtar si keta djemt qe po luajne jasht vendit....... une gjithsesi e rrespektoj mendimin tend edhe pse ti u mundove mem injoru ama ajo se ju i quani tradhtar keta futbollist shqiptar (kosovar) eshte pa llogjike. Une e percjelli Super Sport Albania cdo her asnje gazetar, komentator apo analist nuk i ka quajtur tradhtar!!
    All religions, arts and sciences are branches of the same tree.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Ti me cdo kusht po mundohesh me qen ma i dishem se une mire sme pengon asgje mue kjo!! Une kam problem me gjuhen shipe sepse edhe vet jam mergimtar si keta djemt qe po luajne jasht vendit....... une gjithsesi e rrespektoj mendimin tend edhe pse ti u mundove mem injoru ama ajo se ju i quani tradhtar keta futbollist shqiptar (kosovar) eshte pa llogjike. Une e percjelli Super Sport Albania cdo her asnje gazetar, komentator apo analist nuk i ka quajtur tradhtar!!
    po jo mo roni nuk po mundohem me qene ma i dijshem se ti jo..thjeshte kerkove mendimin e forumnisteve dhe une jam nje forumnist qe dhashe mendimin tim..nuk desha me te injoruar megjithese vete shkrimi te ben te injorueshem..ore e kupton ti qe forumi nuk eshte vend per rroma pertoma..e kupton ti per cka po diskutohet dhe ne cfare kontesti dikush po quhet tradhetar..nuk e kupton besoj..ndryshe nuk do te shkruaje ashtu..

pastaj more djale i edukuar nuk e di kush u mundua te injoroje dhe uli tjetrin..ndoshta nuk te bene syte te lexoje nicknamen time por ta dish qe une jam malsor e jo malok..apo edhe ketu pate probleme me gjuhen shqipe..nese ke probleme me gjuhen shqipe ik dhe mesoje mire ate e pastaj eja dhe shkruaj ketu..ndryshe mos u anko kot se po te ulkan apo injoruaka..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    06-05-2013
    Vendndodhja
    Tirana
    Postime
    18

Shaqiri me i mire , pavaresisht cfare tifozet mendojne
    The Best Albanian Xherdan Shaqiri Footballer. Sooo Proud of Xherdan!!

Skedarėt e Bashkėngjitur 162414

Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    639

Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    po jo mo roni nuk po mundohem me qene ma i dijshem se ti jo..thjeshte kerkove mendimin e forumnisteve dhe une jam nje forumnist qe dhashe mendimin tim..nuk desha me te injoruar megjithese vete shkrimi te ben te injorueshem..ore e kupton ti qe forumi nuk eshte vend per rroma pertoma..e kupton ti per cka po diskutohet dhe ne cfare kontesti dikush po quhet tradhetar..nuk e kupton besoj..ndryshe nuk do te shkruaje ashtu..

pastaj more djale i edukuar nuk e di kush u mundua te injoroje dhe uli tjetrin..ndoshta nuk te bene syte te lexoje nicknamen time por ta dish qe une jam malsor e jo malok..apo edhe ketu pate probleme me gjuhen shqipe..nese ke probleme me gjuhen shqipe ik dhe mesoje mire ate e pastaj eja dhe shkruaj ketu..ndryshe mos u anko kot se po te ulkan apo injoruaka..

O shoku im vellau im apo si te theme, une jetoj jasht vendlindjes sepse kam ardhure ketu si shumica e shqiptarve per te pasur nje jete ma ndryshe........ po ta kisha kohen e lire ne dizpozicion qe ndoshta ti e ke do te ishte me ndryshe ketu ne shtetin ku une jetoj e punoj aktualisht duhet shume pune.....kshuqe nuk kam kohe qe te sorollatem kot. (i vetmja gje qe eshte dhe me ban afer gjuhen sime eshte ky forum i dashur, kur jam regjistruat per here te pare ne kete forum nuk kam has ne ndonje rregull qe nese nuk flisni (shkruani) drejtshkrim ju ndalohet te regjistroheni! Respekte

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

Citim Postuar mė parė nga Bestwall Lexo Postimin
    Shaqiri me i mire , pavaresisht cfare tifozet mendojne
    pranej e ma bayerni ne stol!

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    pranej e ma bayerni ne stol!
    Doe shesi vitin tjeter, se do bleje halilovicin nga zabrebi.

Do ja shesi kuksit, ose laqit,...lol
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    639

Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    Doe shesi vitin tjeter, se do bleje halilovicin nga zabrebi.

Do ja shesi kuksit, ose laqit,...lol
    do ta bleje adnan januzaj

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321

Turi miqėsor i kombėtares, zbardhet programi stėrvitor

Ekipi kombėtar i futbollit, i cili do tė luajė tre ndeshje miqėsore, brenda njė periudhė tė shkurtėr, duke nisur nga 31 maji deri mė 8 qershor. Delegacioni zyrtar dhe ekipi do tė udhėtojnė nė drejtim tė Zvicrės, ditėn e mėrkurė nė 05.00 tė mėngjesit. Ekipi do tė ketė mundėsinė, qė tė zhvillojė seanca stėrvitore sipas programit:

28 maj nė orėn 17:30
    29 maj paradite nė 10:30 dhe pasdite nė 17:30
    30 maj paradite nė orėn 10:30 dhe pasdite nė orėn 19:00
    31 maj paradite nė 10:30, dhe pas ndeshjes zyrtare do tė zhvillojmė 30 minuta stėrvitje pėr lojtaret qė nuk janė aktivizuar.

Ndeshja do tė zhvillohet nė orėn 19:00 nė stadiumin Municipal tė Yverdon les Bains, tė Zvicrės, pėrballė Rumanisė.

Tė mėrkurėn, nė Zvicėr, ekipi do tė plotėsohet me futbollistė qė vijnė nga jashtė pėr tė nisur kėshtu pėrgatitjet pėr kėto tre ndeshje miqėsore. Pas pėrfundimit tė kėtij takimi, ekipi kombėtar mė datė 1 qershor do tė udhėtojė pėr nė Hungari, ku do tė ndeshet me kombėtaren vendase mė 4 qershor nė stadiumin “Ferenc Pushkash” ne orėn 20:30. Mė 5 qershor ai do tė udhėtojė pėr nė San Marino. Ndeshja e tretė, do tė zhvillohet mė 8 qershor nė stadiumin Olimpik tė “Seravalle”, kundėr San Marinos, nė orėn 20:30.

Sporti Shqiptar
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321

De Biazi: Lojtarėt janė tė lodhur, por e mundim Rumaninė

Trajneri i Kombėtares shqiptare, Xhani De Biazi, nuk di tė bėjė diferencė mes njė ndeshjeje zyrtare kualifikimesh dhe njė miqėsoreje. Ai kėrkon me ēdo kusht fitoren, edhe kur vetė e pohon se nuk ka nė dispozicion skuadrėn mė tė mirė fizike, kjo nisur nga sezoni rraskapitės qė ka kaluar secili lojtar i Kombėtares. Pėrtej kėsaj, nė njė intervistė dhėnė pėr “Panorama Sport”, nga grumbullimi i ekipit pėrfaqėsues nė Zvicėr tekniku ka treguar edhe mbi stėrvitjen, zėvendėsuesin e Mavrajt (mbrojtėsi nuk ėshtė pėr ndeshjen me Rumaninė, pasi ka kėrkuar leje pėr martesėn e vėllait), si dhe merkaton e lojtarėve qė ka nė dispozicion.

Ēfarė pret trajneri i Kombėtares nga ndeshja me Rumaninė? Cili ėshtė objektivi primar?
    Pres tė shikoj sesi do tė sillet nė fushėn e lojės skuadra ime, teksa pėrballė do tė ketė njė kundėrshtar tė njė niveli tė fortė. Pres tė shikoj njė sjellje tė njė skuadre, e cila tenton tė bėjė lojėn e vet dhe jo thjesht tė mbrohet. Gjithashtu pres qė lojtarėt tė mund tė shfrytėzojnė ēdo mundėsi qė do u jepet para portės kundėrshtare.
    Pas dy ditėsh stėrvitjeje, si iu duken lojtarėt e Kombėtares nė aspektin fizik?
    Ashtu sikundėr e pata thėnė edhe nė njė konferencė pėr shtyp para disa ditėsh nė ambientet e Federatės Shqiptare tė Futbollit, kjo ėshtė njė nga periudhat mė tė kėqija, pasi ēdo lojtar vjen nga njė sezon rraskapitės me klubet ku ata aktivizohen. Sipas meje, nė kėtė periudhė mė efikase do tė ishte tė pėrdorje trurin, sesa kėmbėt. Vetėm kėshtu mund tė gjesh ende dėshirė pėr tė dhėnė maksimumin.
    Sa i rėndėsishėm ėshtė pėr ju rezultati nė ndeshjen ndaj Rumanisė? Apo iu mjafton mė sė shumti loja e skuadrės?
    Jo, jo, jo, unė dua gjithnjė tė fitoj nėse ėshtė e mundur. Rezultati ėshtė gjithnjė i rėndėsishėm pėr mua, pavarėsisht se kemi tė bėjmė me njė miqėsore. Por, mbi tė gjitha, ajo qė mė pėlqen mė shumė ėshtė tė shikoj njė lloj personaliteti qė skuadra tregon nė fushė, pavarėsisht kundėrshtarit qė ka pėrballė.
    Nuk do tė keni Mavrajn nė dispozicion, kush luan nė vendin e tij?
    Me aq sa kam parė nė kėto dy ditė stėrvitje, them se do tė jetė njėri mes Currit dhe Alitit. Varet se cili do tė jetė ai qė do tė mė bindė mė shumė.
    Nuk keni menduar tė provoni njė mbrojtje me tre lojtarė?
    Jo, dhe nė kėtė rast ėshtė akoma mė e vėshtirė qė tė pėrdorėsh njė mbrojtje me tre lojtarė, kjo nisur nga kundėrshtari.
    Ē’bėhet me Taulant Xhakėn?
    Nuk e di. Ua thashė edhe nė konferencėn pėr shtyp se pėr shkak tė dėmtimit, nuk do tė jetė nė skuadėr. Mė shumė se kaq nuk di se ēfarė t’ju them…
    Ēani, Balaj dhe Gjasula nuk kanė qenė nė formėn e tyre mė tė mirė te skuadrat ku aktivizohen. A mund tė themi se janė jashtė Kombėtares?
    Jo, dyert e Kombėtares janė gjithnjė tė hapura, por varet nga forma dhe aktivizimi i gjithsecilit. Nėse njė lojtar luan mirė me skuadrėn e tij, atėherė… kurrė mos thuaj kurrė.
    Valdet Rama, Ergys Kaēe, Armando Vajushi janė lojtarė qė pritet tė ndryshojnė skuadėr gjatė merkatos sė verės. Ku do tė dėshironte t’i shikonte kėta lojtarė trajneri i Kombėtares shqiptare?
    Pėr mua ėshtė shumė e rėndėsishme nėse kėta lojtarė ndryshojnė statusin. Pra shkojnė diku tjetėr, atėherė kjo tė jetė natyrisht pėr mė mirė. Nė njė skuadėr mė tė mirė dhe nė njė kampionat mė tė fortė. Sigurisht ėshtė shumė e rėndėsishme qė ata tė mund tė aktivizohen, mundėsisht rregullisht, pasi vetėm kėshtu do tė kenė mundėsi tė rriten teknikisht dhe faktikisht. Mirė pėr ata, shumė mirė pėr Kombėtaren.

Formacioni i mundshėm

Mungesat e shumta (Jahmir Hyka, Ledian Memushaj, Migjen Basha, Odise Roshi, Alban Meha, Armando Sadiku, Taulant Xhaka, Vullnet Basha, tė dėmtuar, Jurgen Gjasula, Edgar Ēani, Ervin Bulku, Bekim Balaj, tė lėnė jashtė pėr shkak tė formės sė dobėt qė kanė treguar, teksa Mėrgim Mavrajt i ėshtė dhėnė leje), kanė detyruar nė njėfarė mėnyre trajnerin Xhani De Biazi qė tė mos “lodhet” nė eksperimente gjatė seancave stėrvitore pėr tė pasur njė ide nė lidhje me formacionin qė do hedhė nė fushė nga minuta e parė nė pėrballjen ndaj Rumanisė, ditėn e nesėrme nė orėn 19:00. Kėshtu, e vetmja dilemė mbetet nė mesfushė, ku nė balotazh tė fortė janė Emiliano Vila dhe Armando Vajushi. Qė tė dy vijnė nga njė sezon i mirė me skuadrat e tyre, por me durrsakun, disi mė tė freskėt, nisur edhe nga fakti se nė Greqi kampionati ka mbaruar qė nė fund tė prillit. Pėrtej kėsaj, ndaj njė Rumanie fizike nė mesfushė, duket se De Biazi do vendosė mė shumė pėr Vilėn, i cili mbron edhe mė shumė sesa pėr Vajushin, njė lojtar mė shumė ofensiv, sesa difensiv. Sa i pėrket portės, aty do luajė Etrit Berisha, ndėrsa para tij do jenė Lila, Cana, Curri ose Aliti dhe Agolli. Nė mesfushė Abrashi do luajė pėrkrah Kaēes dhe Vilės, natyrisht, ndėrsa nė linjėn e sulmit kryegoleadori i Zvicrės, Shkėlzen Gashi dhe Valdet Rama do tė ndihmojnė “pykėn” e vetme, Hamdi Salihin. Natyrisht, duke qenė njė miqėsore, De Biazi pritet tė bėjė edhe tė paktėn 6 zėvendėsime, ēka do tė thotė se do tė luajnė thuajse tė gjithė lojtarėt qė ka nė dispozicion. Dje skuadra jonė bėri dy seanca stėrvitore (paradite dhe pasdite), teksa i njėjti ritėm do tė mbahet edhe sot. Nesėr De Biazi do bėjė njė stėrvitje tė lehtė paradite dhe pas takimit, njė seancė tė shkurtėr me vetėm lojtarė qė do luajnė pak ose nuk do aktivizohen fare gjatė ndeshjes me Rumaninė. Pas pėrfundimit tė kėtij takimi, mė 1 qershor ekipi udhėton pėr nė Hungari, ku do tė ndeshet me kombėtaren vendėse mė 4 qershor nė stadiumin “Ferenc Pushkash” nė orėn 20:30.

Panorama Sport
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Faqja 85 prej 108 FillimFillim ... 3575838485868795 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •