Close
Faqja 84 prej 108 FillimFillim ... 3474828384858694 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 831 deri 840 prej 1077
    i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Pėr: Kombėtarja Shqiptare

Citim Postuar mė parė nga Fishtani1 Lexo Postimin
    E ke gabim, Amir Abrashi eshte dukshem me i mire nga gjithe. Per Gashin nuk me ka ra te percjell, por ne kete sezon ne kampionin zvicerian eshte duke shfaqur si nje nga lojtaret me te mire ne kampionat.
    abrashi, mund te jete si thua ti,

po me kombtaren ka qene hic....

nuk ka shfaqur gje, me ta loja e kombtares ka qene me keq se me te tjeret.
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334

Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    abrashi, mund te jete si thua ti,

po me kombtaren ka qene hic....

nuk ka shfaqur gje, me ta loja e kombtares ka qene me keq se me te tjeret.
    Abrashi deri tani per Kombetaren ka luajt jo me shume se 180 minuta, dhe roli i tij nuk eshte mesfushor ofenziv ose organizator por mesfushor shkaterrues. Deri tani me sa kam percjell me Kombetaren ate, ka shfaqur forme te mire mbase me zvicren nuk ka mundur te shfaq aq forme te mire duke ditur qe perballe kishte mesfushore shkaterrues qe jane nder me te miret ne Evrope.

i/e regjistruar Maska e par
    Anėtarėsuar
    10-09-2010
    Postime
    818

sduhet vene gishti ne plage se dhemb me shume, por duhet pare lart ne drejtimin e futbollit dhe gjithe sporteve qe kane humbur ne vitalitetin politik, burokratik,
    Morali & Miresia
    Virtyte te trazuara nga mendje te modifikuara.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-05-2013
    Postime
    215

Grup me te leht sa ky ska per te pasur Shqiperia. Shansin e kishin dhe ja u moren nga dorra.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Citim Postuar mė parė nga MaqoKorca Lexo Postimin
    Grup me te leht sa ky ska per te pasur Shqiperia. Shansin e kishin dhe ja u moren nga dorra.
    E as ka per ta pasur me......! Nje rast i shkelqyer, hedhur ne plehra!!!
    Jarigas

i/e regjistruar Maska e roni_s
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    639

Kjo shkon per te gjitha ata qe i shajne lojtaret shqiptare qe sluajne per Shqiprine

E Dini Ēfarė Mė Ndodhi?

Po ja,u nisa per ne Shqiperi,lash europen njeher e pergjithmon!Po Po e lash vertet!Duke par ne boten virtuale sesa atdhetar dhe patriota ka Shqiperia, mendova qe do gjej ato gjera qe me mungonin kur lash Shqiperin per Europen!Nuk po duroja dot me,po me duket vetja tradhtar!!! U nisa,mora avionin e par qe ishte direkt per ne Shqiperi! Mezi po prisja te shkelja ne token time,mezi po prisja te takoja atdhetaret patriotat e botes virtuale!Dhe ja me ne fund mbaroi ky makth!Mberita ne Shqiperi,u mbusha me frym ne token time,kisha koh qe me mungonte ajo frymemarje qe me lironte!Gjeja e par qe me erdhi ndermend ishte kafja,doja te pija vertet nje kafe!Mora valixhen dhe u drejtova per ne nje kafene! Mendova ta pija kafen aty ku e frekuentonin dhe te rinjt,pasi dhe aty do gjeja atdhetaret dhe patriotet e flakt te botes virtuale! U ula,porosita dhe kafen,e ndeza dhe nje cigare,aty afer meje ishin disa te rinj dhe pa u menduar fare u flas "hej patrioatat e mi,o atdhetaret e Shqiperis ,a jeni si jeni"? Ata shtangen dhe u habiten,me foli njeri prej tyre- "mir me lalė ēa bone ti"-mir iu pergjigja. Dhe ata nisen biseden e tyre,po flisnin per emigrantet qe jetoni jasht shqiperis,po flisnin dhe per lojtaret shqiptar qe luanin neper skuadra europiane,kta te fundit filluan ti shanin nga menyrat me ekstreme,po i quanin jo patriota,dhe tradhtare!!!Kur degjova kte fjalen e fundit "tradhtar" sikur u frymezova dhe thash me vete paskam ber mir qe kam len euorpen!Dhe u nderpres muhabetin atyre u them- o vllezer shqiptar o atdhetara o patriota siē me shikoni kam nje valixhe me vete,sapo kam len europen per te jetuar ne Shqiperi,dhe ja ku jemi vllezer kerkoj ndihmen tuaj te me gjeni nje pune,te ri dhe ca koh te shpit tuaja sa te rregullohem! -- Kur ata shperthyhen nga e qeshura --"hahahahahaha ti budalla le europen per Shqiperin,ne mezi po presim te ikim jasht shtetit ta lem nje her e pergjithmon kte vend katastrof,te katandisur si mos me keq"! Kur degjova kto fjal sikur me ra qielli mbi koke! U them po a nuk jeni ju qe ne boten virtuale beni propoganden me te madhe reth patriotizmit?Bile dhe ktu ne tavolin po shanit shqiptaret qe punojn jasht shtetit per te siguruar jeten e tyre! Eh,cfarė tju them me shum,por nje gje te dini ju qe beni patriotin atdhetarin ne boten virtuale jeni pikerisht ju me tradhtare se tradhtaret qe jetojn jasht Shqiperis! E Ktheva ate kafen qe kishte ngelur dhe u ngrita me shpejtesi me te madhe!!!

Morali:?! po ja u le juve miq te dashur ta nxirni vet!

P.s Mir qe bileten e avionit e kisha vajte ardhje se nuk lejohej vetem vajtje!!!

By.Thjesht Kritikues.

Shkeputur nga Facebook-u
    All religions, arts and sciences are branches of the same tree.

7. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar roni_s pėr postimin:

Vdekja (18-10-2013)

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    Malsor e pe sot golin qe beri granit xhaka?

Ja beri hajdanovicit, dhe jo shqiprise si gjerdan fishek sumkiri.
    jo..nuk e pash..nuk e pash ate qe i beri handanovicit pasi isha i zene duke pare ate qe ja beri me hile shqiperise..edhe ti duhej ta shihje me mire ate qe ja beri shqiperise..pikerish marrja e topit me dore nga graniti solli golin nga shaqiri..gjithsesi nuk ka shume rendesi kjo pasi eshte bere bajate..populli thot '' nuk lahet m..me shu.rre ''..shume me e ndershme eshte te thone se ne plan te pare kemi vendosur interesat personale se sa me budalliqe te tilla jo kendoj himnin apo vizatoj shqiponjen..fundja e fundit kjo gje behet me zemer .. njeriu luan per ate qe i rreh zemra..

gjithsesi ne fund te fundit shqiperia ka qene edhe pa ata dhe do beje dicka prap edhe pa ata..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Citim Postuar mė parė nga roni_s Lexo Postimin
    Morali:?! po ja u le juve miq te dashur ta nxirni vet!
    moralli ????....shkrim me te dobet nuk kam lexuar ndonjehere..rroma per toma..me mire fshije se qenga me keq se shkrimi i nje romi...sinqerisht..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    639

Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    moralli ????....shkrim me te dobet nuk kam lexuar ndonjehere..rroma per toma..me mire fshije se qenga me keq se shkrimi i nje romi...sinqerisht..

Po mire mor malok per ate pjesen siper a ke ndonje koment

Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    639

Babai i super mesfushorit shqiptar, Adnan Januzaj, ka qartėsuar pozicionin e tij dhe tė birit tė tij sa i pėrket ēėshtjes sė shumė pėrfolur se pėr cilėn kombėtare lojtari i Manchester United do tė luajė nė tė ardhmen.

Babai i Adnanit, Abedini, nė njė intervistė pėr emisionin Interaktiv nė KTV ka folur pėr fillimin e karrierės dhe debutimin e ėndrrave tė djalit tė tij, duke shprehur kėnaqėsinė e madhe, por gjithnjė duke mbetur shumė modest.

“Sir Alex Ferguson ka shfaqur interesim i pari pėr djalin, por djali i ka treguar edhe atij qė unė kam ardhur nė Manchestrer United vetėm me njė synim – punėn nė teren. Ai i ka dhėnė shumė rėndėsi Adnanit qė tė punoj jashtėzakonisht mirė me tė, sepse ka diēka mė tepėr ndoshta se sa lojtarėt tjerė dhe Adnani e ka treguar se ai ėshtė i gatshėm tė punoj pėr ta”.

“Golat ndaj Sunderlandit? Isha nė stadium me vėllain qė jeton nė Belgjikė, sepse ai ėshtė shumė i rėndėsishėm pėr Adnanin, sepse ka qenė shumė pranė tij nė ēdo moment dhe ai mė ka ndihmuar shumė pėr Adnanin, sidomos kur ishte nė Anderlecht. Ai e dėrgonte ēdo stėrvitje, kėshtu qė ai ėshtė shumė i lidhur me djalin”.

“Shumica mė kanė pyetur se si u ndjeva pas golit tė parė dhe unė jam prindi i tij e nė kėtė fushė punoj tash e sa kohė. Isha i kėnaqur qė ai shėnoi golat, por nuk ėshtė kjo e fundit, ka shumė punė pėr t’u bėrė. Tani kemi hyrė nė atė fazėn pėr tė arritur nė nivelin e lartė. Isha i kėnaqur, sidomos kur publiku filloi tė kėndojė emrin e tij, aty isha i emocionuar. Por, jam i pėrgatitur pėr ēdo rast, si baba i tij. Kur pėrfundoi ndeshja, isha i kėnaqur qė klubi mori tri pikėt dhe Adnani qė bėri diferencėn”.

“Pas ndeshjes vetėm njė telefonatė ja bėra, por nuk mė dha shenja tė entuziazmit. Nė kėtė pikė ėshtė shumė i kujdesshėm sa qė ndoshta kėtu edhe mediat angleze kanė bėrė disa krahasime se si ėshtė e mundur qė njė djalosh 18 vjeēar tė mos festojė furishėm pas dy golave fantastikė. Ai e bėri mė tė thjeshtė. Kjo i bėn tė kuptojnė tė gjithė se ai ėshtė lojtar jashtėzakonisht i disiplinuar”.

“Adnani nuk e preferon median, ai ėshtė larg medias. Ai ėshtė i koncentruar vetėm nė fushėn e gjelbėrt dhe asgjė tjetėr. Dhe, nėse e sheh njė lojtar posa tė hapėsh faqen e internetit, kjo nuk do tė thotė pėr tė ndonjė gjė e jashtėzakonshme”.

“Negociatat pėr rinovimin e tij kanė filluar para pesė-gjashtė muajsh, por nuk jemi nė fazė pėrfundimtare, sepse ka shumė parametra, por mendoj se ēdo gjė po shkon si duhet. Ai ka gjasa tė qėndrojė te Manchester United. Pėr vite nuk do tė flas, sepse ende nuk kemi nėnshkruar. Edhe pse ka pasur interesim pėr tė nga skuadrat tjera, pasi kontrata i skadon nė verėn tjetėr, ai do tė mbesė kėtu. Janė disa top klube evropiane, qė nuk dua t’i zbuloj se cilat janė”.

Babai i Adnanit foli edhe pėr ēėshtjen e kombėtares shqiptare dhe fushatėn e madhe nė internet.
    Ai ka kritikuar ashpėr Federatėn Shqiptare tė Futbollit (FSHF), duke thėnė se ata kurrė nuk e kanė kontaktuar dhe se ata kanė gėnjyer opinionin se kinse e kanė ftuar djalin e tij.

Ai madje kritikoi edhe mendimet se ai mund tė luajė pėr Serbinė, apo Kroacinė, teksa konfirmoi se dėshira e tij ėshtė qė ai tė luajė pėr Kosovėn.

“Shiko, pėr kėtė do tė publikoj diēka nė ditėt e ardhshme, por njė herė, sidomos kohėve tė fundit ėshtė folur shumė nė mediat shqiptare. Dua tė konfirmoj se Adnan Januzaj nuk ka Facebook, e as unė nuk merrem me tė. Sepse ka disa informacione se ai po shkruan dhe unė i them tė gjithėve se Adnani nuk ka Facebook. Disa persona tė pa autorizuar tė cilėt merren me emrin e tij, shumė shpejt do t’i gjej se pse po pėrzihen nė fushatėn ‘Thuaj po Shqipėrisė”.

“Dua tė sqaroj ēėshtjen e kombėtares nė pika tė shkurtra. Unė deri mė tani nuk kam pasur asnjė thirrje nga ana e FSHF-sė, qė sė paku tė bisedojmė pėr Adnan Januzajn. Kėtė opinioni shqiptar duhet ta dijė qart, kėtu po flet babai i tij dhe menaxheri i tij pėr disa ēėshtje qė unė i kontrolloj. FSHF nuk na ka thirrur asnjėherė. FSHF ka bėrė vetėm dezinformata qė ne kemi kontaktuar me Januzajn, por vėllezėrit mė kanė thėnė se kryetari i FSHF-sė kishte thėnė se para tet muajve ka folur me Adnan Januzajn qė ėshtė gėnjeshtėr dhe e pavėrtetė. Para dy netėve, mė kanė thėnė se ėshtė bėrė njė emision nė televizionin Klan dhe mė thanė se duhesha ta shikoj patjetėr kėtė emision dhe tė shikoja se ēfarė flitet”.

“Dua t’i them FSHF-sė, se Adnan Januzaj nuk e ka refuzuar askėnd. Thonė se telefonin nuk e kemi ēuar. Por, ėshtė Manchester United ku mund tė gjesh kontakt. Klubi mė tha se njė zyre e ministrisė sė Shqipėrisė ka tentuar tė flasė me Adnanin, por atė askush nuk mund ta bėj sepse Adnanin nuk merret me kėtė punė, kėshtu qė ata ia kanė mbyllur dyert vetes. Madje as fushatėn “Thuaj Po” nuk e kam parė, sepse ne nuk kemi Facebook. Ai (Armando Duka, FSHF) tha se nėse e ndjen veten Januzaj le tė luajė edhe pėr Serbinė. Kjo nuk tė lė hapėsirė qė ti t’i japėsh njė rast ekipit kombėtar tė Shqipėrisė”.

“Ata ia kanė mbyllur dyert vetes. Te unė duhet tė vijnė njerėzit tė flasin qė janė vetėm njerėz tė pėrgatitur profesionalisht dhe korrekt. Asnjė mėnyrė tjetėr e asnjė njeri tjetėr. Nuk do tė negocioj me asnjė tjetėr. Nuk e njoh Dukėn gjėrėsisht, por flas nė bazė tė asaj se si FSHF ka reaguar nė mėnyrė totalisht tė paautorizuar dhe jo profesionale. A janė gjasat minimale pėr tė luajtur pėr Shqipėrinė? Nuk dua t’ia mbylli dyert kombėtares shqiptare totalisht. Nė kėtė emision kam konstatuar se njė deputet nga Kosova (Berat Buzhala), kishte thėnė se Adnani ka shkuar nga Kroacia dhe ka dokumente kroate. Unė nga Kroacia kam shkuar nė pushim, sepse unė nė Belgjikė kam kaluar nė mėnyrė nromale me pasaportė kėshtu qė edhe atje jam martuar. Tė shoqen e kam shqiptare edhe ajo nga Istogu dhe nuk e di se si mund tė qarkullojnė zėra se e ka tė shoqen nga Kroacia ose Januzaj ka dokumente kroate. Ato janė gėnjeshtra. Ne jemi nga Istogu”.

“Nuk ia mbylli dyert asnjė kombėtareje, e posaqėrisht ekipit shqiptar, sepse ne jemi shqiptarė, por derėn e kanė mbyllur vet, sepse kanė bėrė dezinformata totalisht tė ēmendura. Ai (Armando Duka, FSHF) thotė se nė moshėn 13 vjeēare kemi thirrur Januzajn...kjo ėshtė ēmenduri. Kėta njerėz qė punojnė nė FSHF nuk kanė shanca qė tė negociojnė me mua. Te unė duhet tė vijnė njerėz profesional, qė punojnė pėr t’i thirrur talentėt shqiptarė nė mėnyrė sportive dhe jo nė mėnyra ‘e ēoj atė, e ēoj kėtė’. Kėto janė gjėra qė totalisht nuk kanė efekt te unė”.

“Kanė provuar edhe pėrmes Lorik Canės. Unė e respektoj atė lojtar, ka bėrė karrierė tė jashtėzakonshme, por nuk ka influencė ai njeri te unė, qė unė ta ēoj djalin tė luajė pėr Shqipėrinė. Jo ai, por askush. Vetėm njerėz qė janė profesional, qė punojėn ashtu si duhet, mund tė vijnė dhe tė ulen nė tavolinė me mua”.

“Ai nuk do tė luajė as pėr Belgjikėn njė herė pėr njė herė, sepse do tė mundohet tė bėjė mirė nė klub. Ka pasur tentativa nga trajneri i Belgjikės qė ta marr pėr Kroacinė tani qė tė laujė, por nuk ka mundur ta marrė leht. Sepse duhet tė flitet nė mėnyrė sportive. Nuk shantazhoj asnjė ekip kombėtar, unė nuk kam ēfarė tė shantazhoj. Ata po vijnė te unė. Unė i them trajnerit tė Belgjikės se unė nuk kam pse ta shantazhoj atė pėr Januzajn, sepse ai vjen te unė. Kam njerėz menaxhera qė punojnė pėr tė, menaxhera jo shqiptar, belg, dhe ata e kanė terenin e vet tė punės”.

“Anglia? Roy Hodgson ka thėnė se po e pėrcjell lojtarin dhe nė qoftė se ka mundėsi juridike, atėherė ai do ta bėj kėrkesėn qė eventualisht tė bėjmė diēka pėr tė. Por, ka shumė pėr tė bėrė nė kėtė drejtim. Unė pėr momentin jam i fokusuar vetėm te klubi i Manchester United”.

“Unė dua qė Adnani tė luajė pėr Kosovėn, por siotuata politikme pėr Kosovėn ėshtė mė delikate sepse FIFA nuk e ka pranuar vendin tonė. Por, kėto janė ēėshtje qė do t’i shikojmė mė vonė. Nuk dua tė pėrjashtohet ajo mundėsi, qė Adnani tė bėhet edhe pjesė e kombėtares sė Kosovės, por kėto janė ēėshtje delikate. Nuk e di se si njerėzit thonė se ai mund tė luajė pėr Serbinė, kur nuk ka kurrfarė mundėsie. Turqia, Kroacia dhe Serbia janė tė pėrjashtuar prej kėsaj gare”.

“Unė e pėrshėndes popullin shqiptar qė e ka pėrkrahur Adnan Januzajn dhe i falėnderoj tė gjithė. Edhe Adnani i falėnderon tė gjithė. Populli duhet tė dijė se njerėzit tė cilėt janė profesional kanė vend qė tė vijnė e tė flasin me mua. Jo njerėz qė bėjnė dezinformata dhe gėnjeshtra. Me ata nuk do tė komunikoj”, ka deklaruar Abedin Januzaj pėr Intearktiv.

Kėshtu, pėrfundimisht i mbyllen dyert Serbisė, Turqisė e Kroacisė, teksa Shqipėria duhet tė angazhojė njerėz shumė profesionalė dhe me pėrvojė nė skautimin e lojtarėve, pasi qė si duket se dėmi qė ka bėrė FSHF nė krye me Armando Dukėn ėshtė vėshtirė i riparueshėm.

Si do qė tė jetė, me rėndėsi ėshtė qė Adnani po vazhdon tė jetė nė formė dhe me mendjen qė tė luajė ose pėr Shqipėrinė ose pėr Kosovėn.

Telegrafi

Faqja 84 prej 108 FillimFillim ... 3474828384858694 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •