Close
Faqja 65 prej 108 FillimFillim ... 1555636465666775 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 641 deri 650 prej 1077
    ►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anėtarėsuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Tė haj gol portieri nė krahun e vetė vetėm Ujkanin kam pa. Pėr tu habit mėnyra lojės nė pjesė tė dytė, islandezėt nga dy metra kurse kto tonit jepnin topa n'ajėr. Nė krah tė djatht islandezėt ishin cop cop, po tė sulmonin nga ai krah do kishin bo jo 1 po 2 3 gola. Sadiku dhe Roshi i her n'portė s'gjuajtėn dhe patėn raste t'pastra pėr gol. Dėmtimi Mehas ndikoi shumė.

Pėr Meha dhe Cana mė vjen gjynah, sidomos Cana qė jep shpirtin ēdo ndeshje. Tė tjerėt ti japėsh nai lopatė n'dorė e tė punojnė tokat.
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Jane harxhu edhe fjalet!

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anėtarėsuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516
    Citim Postuar mė parė nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Freeopen, per te bere kte qe thua ti, nevojitet nje pregaditje qe nga moshat fare te vogla e deri ne kombetaren e madhe. E kuptoni qe te ne humbasin ndeshjet te tipit Islande, Malte, etj si keto, thjesht sepse i mendojne te fituara para se te filloje ndeshja? Ky pra eshte futbolli qe bejme ne, ky eshte mentaliteti yne per futbollin, ky eshte organizimi qe i bejme ne ndeshjeve te futbollit.

Kombetarja jone eshte vetem nje makiazh, qe nje shi i lehte mund ti nxjerre te gjitha defektet qe ka. Nuk ecet perpara duke genjyer veten siē bejme ne, por me nje projekt te qarte dhe duke e ditur se ēfare do behet per nje kohe te caktuar. Ndersa ne ecim kuturu. Degjohet nje lojtar ne youtube dhe o burra hajde se qenka Shqiptar ky. Nuk behet keshtu.

Tek ne mungon totalisht infrastruktura, kampionati kombetar eshte kthyer ne nje tragjikomedi te rendomte, futbolli i moshave eshte drejt zhdukjes.

Atehere me thuaj, SA MUNDESI KEMI?
    Keto qe thua ti nuk kane te bejne me mundesite qe kemi ne futboll.
    kjo ka te beje me paaftesine tone per te shfrytezuar mundesite qe kemi.
    mentaliteti nuk eshte mundesi.
    Korrupsioni nuk eshte mundesi (eshte mundesi per te vjedhur,po)
    Drejtuesit shqiptare,jo vetem ata te sporteve por ne te gjitha drejtimet e matin inteligjencen dhe aftesine e njerezve dhe te vete personit te tyre me trashesine e qafes dhe madhesine e barkut,ndersa ata qe jane nen urdherat e tyre (ne kete rast futbollistet) genjejne veten se jane vertet ''yje'' sepse jane perzgjedhur dhe vleresuar nga keta barkderra dhe qafetrashe.

ps; asnjehere nuk jam nervozuar kaq shume per nje ndeshje te Shqiperise, turp atyre futbollisteve qe perfaqesojne nje komb te tere.Jane bere me keq se politikanet.
    MOS I NDY TEMAT no name

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Ju akoma jetoni ne dreamland .
    Kur une thoshja qe skemi shance ne 1 mije vjet ta kalojme kete grup, njerezit filluan me pacavurret e tyre "grek,serb" .lol

Te vetmit njerez qe genjejne veten ketu jane tifozet e shqiperise.
    Edhe vet lojtaret tane e dine qe jane kot.
    Vetem keta kuq e zinjte tane(loker) se dine kete gje.

Ah mortja qe su ha.

Po sa mend duhen per tu pare se me ate loje qe zhvillon kombetarja tregon qarte se jane vite larg cdo skuadre te rajonit, pa permend fare kombetaret me emer te europes e te botes.

Boll i pate ndeshjet se me shume do zhgenjeheni.
    Fajin ma kane kosovaret qe i mbushin ato stadiumet kot se koti.

Lereni stadiumin bosh perhera, mos i ndiqni ndeshjet as ne tv, e shifeni kur ta marrin seriozisht qafderrat qe udheheqin ate FA.

Une kam vite qe s'shof sikurse nje ndeshje te shqiperise. Lol

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anėtarėsuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516
    Smth_Poetic
    Kur une thoshja qe skemi shance ne 1 mije vjet ta kalojme kete grup,
    Une per veten time jam plotesisht i bindur qe ne grupin nuk e kalojme dot.jo vetem kete por dhe te tjeret me pare dhe ata qe do te vijne me pas.Besoj se dhe shume shqiptare te tjere jane te bindur per kete.
    Ajo qe shqiptaret duan nga perfaqesuesja e tyre eshte paraqitja dinjitoze pavaresisht mundesive per t'u kualifikuar.
    Tifozet e Shqiperise jane te gjithe shqiptaret.

Lereni stadiumin bosh perhera, mos i ndiqni ndeshjet as ne tv,
    Ketu jemi dakord.

e shifeni kur ta marrin seriozisht qafderrat qe udheheqin ate FA.
    per kete kam dyshime, megjiththate quhet Fshf (nuk eshte federata angleze por ajo shqiptare)

Une kam vite qe s'shof sikurse nje ndeshje te shqiperise.
    Kjo eshte e parendesishme.
    MOS I NDY TEMAT no name

Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Mos i ka fajet edhe ketu ekipi kosovar nga zvicrra... kush u ka faj ketyre qe sdin te luajn. Une as qe e kam shiku ndeshjen tani e lexova.

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anėtarėsuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Portieri islandez: Nė Shqipėri, stėrvitje me pula dhe qen tė ngordhur

Portieri i kombėtares sė Islandės, Gunnleifur Gunnleifsson , e ka pėrjetuar nė mėnyra tė ndryshme qėndrimin e tij nė Tiranė, ku erdhi pėr ndeshjen e vlefshme pėr Eliminatoret “Brazil 2014″.

Nė llogarinė e tij nė fb ai ka shkruar 2 statuse pėr Shqipėrinė, nė datėn 8 Tetor.

Tek i pari futbollisti njofton se mbėrriti nė Shqipėri, duke shkruar me entusiazėm: “Mbėrrita nė qytetin e modės Tirana Albania”.
    Por pa kaluar pak orė, ndėrsa fillon stėrvitjen, duket se euforia e tij ka rėnė paksa, kur ėshtė ndeshur me njė tjetėr realitet.

Gkounleifour Gkounleifson njofton miqtė e tij virtualė se nė trajnimin qė bėri me shokėt e tij nė kampin e trajnimit, ka pasur pula dhe njė qen tė ngordhur. “Shkuam nė sesionin e trajnimit tė portierėve kėtu nė Shqipėri. Ne praktikuam nė fushėn ku kishte pula dhe njė qen tė ngordhur. Mjaft normale kėtu!”, shkruan portieri.
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anėtarėsuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Citim Postuar mė parė nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Po kjo federata jone sa e marume. Tel njoni me i derras ka ato qe i kan pas perdor per lecka me la cimentot ne kohe te munizmit, e gjoja po heq ujin nga fusha, nderkohe qe nje te shtyre uji qe ben ai bie per 1 sekonde e gjysme ne fushe :P

Sa qesharake qe jemi, me Duken ne krye.
    Kot me te pyet ,e ke idene se kush e drejto stadiumin qemal stafa?
    Stadiumi kombetar ka nje drejtor qe eshte vene nga shteti dhe si i tille per gjitha ato leckat qe permende ti ,vetem ai eshte pergjegjes. Edhe per fushen vlen e njejta gje ,pergjegjsine kryesore e mban drejtoria stadiumit. Kur eshte per t'a shajt federaten jam une i pari qe e bej ,por per ceshtjen e makinerive qe thithin ujtin ne rast shiu ska arsyje pse te investoje federata kur ne ate impaniat sot e 20 vjet kane investu taksapaguesit shqiptar dhe asgje s'eshte bere. nejse.

Sa per neshjen ,me gjithe zhgenjimin e madh mendoj se nuk luajtem keq. U munduam ,por me ato kushte atmosferike qe ishin dihej qe vetem islandezet do favorizoheshin. Pjesen e dyte dikush tha qe pse luajtem me topa te gjate? Sepse me topa te shkurter ngecte topi neper mocale t'vogla qe i kishe ne gjithe fushen. Jam i sigurte qe ne nje fushe normale Islanden e kishim rraf. Pastaj rasti i Roshit ,ajo pritja qe beri portjeri me gjujtjen e sadikut ,ku me majen e gishterinjve e nxorri jashte ,e shume raste tjera ,mendoj qe me pak fat e kishim fitu ndeshjen.

De biazi per mendimin tim nqf se eshte trajner i mire dhe profesionist ate Dallkun duhet ta zhduke nga kombetarja njehere e pergjithmone ,Ujkanin ta ule ne stol (turp i zotit 2 gjujtje ne porte gjithsej =2 gola ,pallosh groshesh) edhe kukeli mos jete me titullar deri sa ta meritoje ate vend me loje ne fushe e jo me emer klubi (fc Zurich). Edhe me Liken e tirones nuk m'pelqeu ,jo vetem qe ngaterrohej me komt e veta ,por s'dha nji kros te hajrit gjithe neshjen deri sa u zevendesu.

Nejse ,te shofim te marten ,ca ndryshimesh do kete.
    Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anėtarėsuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Kur une thoshja qe skemi shance ne 1 mije vjet ta kalojme kete grup, njerezit filluan me pacavurret e tyre "grek,serb" .lol

Edhe vet lojtaret tane e dine qe jane kot.
    Vetem keta kuq e zinjte tane(loker) se dine kete gje.

Ah mortja qe su ha.

Po sa mend duhen per tu pare se me ate loje qe zhvillon kombetarja tregon qarte se jane vite larg cdo skuadre te rajonit, pa permend fare kombetaret me emer te europes e te botes.

Boll i pate ndeshjet se me shume do zhgenjeheni.
    Fajin ma kane kosovaret qe i mbushin ato stadiumet kot se koti.

Lereni stadiumin bosh perhera, mos i ndiqni ndeshjet as ne tv, e shifeni kur ta marrin seriozisht qafderrat qe udheheqin ate FA.

Une kam vite qe s'shof sikurse nje ndeshje te shqiperise. Lol
    Se kuptoj pse merresh me etiketime ,jo loker kuq e zi ,jo dreamlander ..e gerr verr kot pa lidhje. Ne cdo postim hiqesh si i zgjuti katunit ,une kam thene kshu une ashu. Po pse o derdimen ti kujto se njerzit qe shkojne ne stadium nuk e dine qe ne shanset i kemi xero per kualifikim? Vetem ju carat e anglise e keni kuptu ket?Askush s'genjen veten per brazil 2014 as per euro 2016. Ne stadium shkohet per te mbeshtet ngjyrat e vendit tend ,ekip i mire i keq ska rendesi, e bejne vende si ishujt faraoe ,san marino ,luksemburgu ,qe pothujse humbasin 98% te ndeshjeve..etj. Une nuk shof arsyje te bojkotojme kombetaren sepse humbi me islanden. Ne fund te fundit aty aty jemi ne nivel ,biles islanda me 300 e kusur mije banor ,kishte rreth 70 lojtar profesisonist qe luanin jashte vendit ,pjesa me e madhe luanin ne britani ,dhe vendet skandinave. Gjithmone kemi tendencen mbas cdo humbje t'i ulim vlerat ekipit tone ne max ,duke u kap me emrin e kundershtarit. Harrojme qe islanda na e dha paralajmerimin qe ndeshjen e pare duke rraf 2-0 Norvegjine.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Endri_ : 12-10-2012 mė 18:25
    Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.

i/e regjistruar Maska e roni_s
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    639
    Citim Postuar mė parė nga [PaRTiZoNi] Lexo Postimin
    Portieri islandez: Nė Shqipėri, stėrvitje me pula dhe qen tė ngordhur
    Portieri i kombėtares sė Islandės, Gunnleifur Gunnleifsson , e ka pėrjetuar nė mėnyra tė ndryshme qėndrimin e tij nė Tiranė, ku erdhi pėr ndeshjen e vlefshme pėr Eliminatoret “Brazil 2014″.

Nė llogarinė e tij nė fb ai ka shkruar 2 statuse pėr Shqipėrinė, nė datėn 8 Tetor.

Tek i pari futbollisti njofton se mbėrriti nė Shqipėri, duke shkruar me entusiazėm: “Mbėrrita nė qytetin e modės Tirana Albania”.
    Por pa kaluar pak orė, ndėrsa fillon stėrvitjen, duket se euforia e tij ka rėnė paksa, kur ėshtė ndeshur me njė tjetėr realitet.

Gkounleifour Gkounleifson njofton miqtė e tij virtualė se nė trajnimin qė bėri me shokėt e tij nė kampin e trajnimit, ka pasur pula dhe njė qen tė ngordhur. “Shkuam nė sesionin e trajnimit tė portierėve kėtu nė Shqipėri. Ne praktikuam nė fushėn ku kishte pula dhe njė qen tė ngordhur. Mjaft normale kėtu!”, shkruan portieri.

### ohh sa mire me qene shqiptar...

Faqja 65 prej 108 FillimFillim ... 1555636465666775 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •