Close
Faqja 59 prej 108 FillimFillim ... 949575859606169 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 581 deri 590 prej 1077
    krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    Pra Xhaka di te shkruaj letra. Nje leter e tille para se te zgjidhte Zvicren do kishte zgjidhur gjithcka. Te tregonte se si FSHF nuk e donte dhe po e shtynte drejt Zvicres. Dhe brenda dites do ftohej publikisht ne Kombetare.

Por tani eshte thjeshte leter pa vlere.
    thjeshte po mundohet te laje mu.tin me shu.rre..po te kishte cka te shkruante per kete problem do kujtohej vite te shkuara e jo sot..e pa se shqiptaret i injoruan skajshmerisht dhe nuk ju mbeti gje tjeter veq te mundohen te justifikojne veten..

mua po me vjen shume inat pse qenka nip kuksi bre..neve kuksianeve na dalin nipat por tek ky aha kurgje nuk doli..ndoshta e ka fajin uji i kombit artificial zvicerrian qe ka pire ku tradhtar me shoket e tij..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Une them ti vrasim ne Qemal Stafa keta qener tradhetar.

Ndonje vullnetar?

Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Une do ju dal ne krahe ketyre qenave

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Ilir Azemi, kosovari i dhjetė i Kombėtares

Sulmuesi kosovar i Grojter Fyrth, Ilir Azemi, pėlqehet nga trajneri italian i Kombėtares sė Shqipėrisė, ashtu siē pėlqen edhe ai tė veshė fanellėn kuqezi. Pėr kėtė, ai ėshtė i bindur se do tė luajė shumė shpejt me Shqipėrinė. 20-vjeēari thotė se ka kontakte tė rregullta me drejtues tė FSHF-sė, por edhe nuk po i nxitohet tė bėhet reprezentues pa u stabilizuar nė klubin e tij tė Bundesligės 1. “Dua tė stabilizohem nė skuadėr dhe nė Bundesligė e mė pas tė luaj pėr Kombėtaren ‘A’ tė Shqipėrisė”, ka thėnė Azemi tė hėnėn pėr gazetėn. Ai mund tė bėhet futbollisti i dhjetė kosovarė nė Kombėtaren shqiptare. Pjesė e kombėtares janė edhe Ujkani, Berisha, Dallku, Curri, Mavraj, Cana, Meha, Kukeli e Januzi. “Jam nė kontakt tė vazhdueshėm me zyrtarė tė Federatės sė Shqipėrisė, pres qė pas tre apo katėr muajsh tė bėhem pjesė e Kombėtares. Ėndrra ime ėshtė tė luajė pėr Shqipėrinė dhe besoj se do tė luaj”, ka shtuar Azemi. Sulmuesi nga Prishtina, ishte futbollisti mė efikas i tė gjitha skuadrave tė Bundesligės nė fazėn pėrgatitore para fillimit tė edicionit 2012\2013. Azemi 20-vjeēar shėnoi plot 16 gola, pesė mė shumė se Vedad Ibisheviē i Shtutgartit qė ishte i dyti pėr nga efikasiteti gjatė pėrgatitjeve. Ai ka luajtur katėr ndeshje kėtė edicion nė Bundesligėn gjermane pėr Grojter Fyrth. Nė barazimin e Grojter Fyrth, qė barazoi nė fundjavė 1:1 nė udhėtim kundėr skuadrės sė Volfsburgut ishte titullar. Azemi pas presionit e detyroi mbrojtėsin e Volfsburgut, Emanuel Pogatetz, tė shėnonte autogol nė minutėn e 28-tė. “Jam shumė i kėnaqur me rrjedhėn time nė Bundesligė, pasi kam nisur tė aktivizohem mė shumė. Nė ndeshjen e fundit luajta nga fillimi. Kjo ėshtė e rėndėsishme pėr karrierėn time. Shpresoj tė vazhdojė kėshtu dhe nuk do tė mė mungojnė as golat”, ka theksuar Azemi. Talentin e Azemit e vlerėsojnė lartė ekspertėt nė gjermani. Madje, mediat gjermane e kanė futur nė mesin e 34 futbollistėve mė tė talentuar nė Bundesligė dhe qė pritet shumė nga ta.

Panorama Sport
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Mos ka qene kastile ai lajmi qe thoshte Gjoka dhe Azemi refuzojne Shqiperine? Se dolen te dy direkt dhe than duam Shqiperine.

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Shume mire ja paska gjet stilin.

Kshu duhet me bo me te gjithe. T'pakten te dim kujt t'i themi tradhtar.
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anėtarėsuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Citim Postuar mė parė nga illyrian rex Lexo Postimin
    Une them ti vrasim ne Qemal Stafa keta qener tradhetar.

Ndonje vullnetar?
    Per ca do i vrasesh?

Asnjeri prej nesh nuk i di rrethanat e verteta ,vetem ca kemi lexuar e degjuar neper media. Xhaka ,shaqiri e co ..kane nje arsyje qe ne kpucet e tyre mbajne flamurin e shqiperise apo jo? Me pak fjale topi gjithmone ka qene ne gjysemfushen tone dmth te federates shqiptare per talentet jashte shqiperise. Federata pretendon se e ka bere detyren per te bindur lojtaret nderkohe une dhe shume tifoze shqiptare qe e ndjekim futbollin rregullisht kemi rezervat tona per nga menyra sesi funksionon federata jone. Gjithmone jane perdor 2 standarte per afrimin e talenteve. Ne ndryshim me vendet e tjera ne pretendojme se jemi brazili dhe kerkojme qe lojtar si Shaqiri apo ndonje tjeter te thirren mbasi te kene luajtur per U16 - U17 -U18 - U19 -U21 te ekipit kombetar (ne ket rast te zvicres). Jo mor jo ,se dhe une te jem nuk do pranoja te luaja per nje vend qe nuk u interesua kurre per mua, ose me sakte kur xhaka me co dilnin kampion bote me Zvicer U17.
    Vende si Serbia - Kroacia - bosnja i evidentojne talentet e tyre sapo mbushin 16 vjec anembane botes ,takojne familjet e tyre ,perdorin dhe strategji joshese (qe duhet ne ket rast me doemos) dhe i fusin neper ekipet kombetare zinxhire.

Ne kerkojme te luaje Shaqiri ,xhaka ..etj etj. Mbasi i kemi degjuar ne komentimin e shakohoxhes ne champions league. Pfffffff.

Ne fund te fundit kto djem mire do ishte te luanin per ne ,por kur nje vend si shqiperia i zhytur ne nje korrupsion apokaliptik ,me nje federate ku cdo jave hidhen me dhjetera akuza mbi te ,nuk ofron garanci per asnjerin nga talentet shqiptare jashte vendit.

Nqf se e mban mend njeri Labinot Halitin qe mori avionin nga australia ne shqiperi per nje ndeshje miqsore te shpresave tona ,dhe ne fund te takimit nje trajner amator si artan bushati tha nuk ben si lojtar ,do t'thote qe futbolli yne fatkeqsisht drejtohet nga amator dhe njerez aspak profesionist. Jo se Labinot Haliti ishte pale ca si lojtar ,por ne nje ndeshje te vetme smund te vihen re asnjehere vlerat maksimale te nje lojtari.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Endri_ : 27-09-2012 mė 15:15
    Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar mė parė nga Endri_ Lexo Postimin
    Per ca do i vrasesh?

Asnjeri prej nesh nuk i di rrethanat e verteta ,vetem ca kemi lexuar e degjuar neper media. Xhaka ,shaqiri e co ..kane nje arsyje qe ne kpucet e tyre mbajne flamurin e shqiperise apo jo? Me pak fjale topi gjithmone ka qene ne gjysemfushen tone dmth te federates shqiptare per talentet jashte shqiperise. Federata pretendon se e ka bere detyren per te bindur lojtaret nderkohe une dhe shume tifoze shqiptare qe e ndjekim futbollin rregullisht kemi rezervat tona per nga menyra sesi funksionon federata jone. Gjithmone jane perdor 2 standarte per afrimin e talenteve. Ne ndryshim me vendet e tjera ne pretendojme se jemi brazili dhe kerkojme qe lojtar si Shaqiri apo ndonje tjeter te thirren mbasi te kene luajtur per U16 - U17 -U18 - U19 -U21 te ekipit kombetar (ne ket rast te zvicres). Jo mor jo ,se dhe une te jem nuk do pranoja te luaja per nje vend qe nuk u interesua kurre per mua, ose me sakte kur xhaka me co dilnin kampion bote me Zvicer U17.
    Vende si Serbia - Kroacia - bosnja i evidentojne talentet e tyre sapo mbushin 16 vjec anembane botes ,takojne familjet e tyre ,perdorin dhe strategji joshese (qe duhet ne ket rast me doemos) dhe i fusin neper ekipet kombetare zinxhire.

Ne kerkojme te luaje Shaqiri ,xhaka ..etj etj. Mbasi i kemi degjuar ne komentimin e shakohoxhes ne champions league. Pfffffff.

Ne fund te fundit kto djem mire do ishte te luanin per ne ,por kur nje vend si shqiperia i zhytur ne nje korrupsion apokaliptik ,me nje federate ku cdo jave hidhen me dhjetera akuza mbi te ,nuk ofron garanci per asnjerin nga talentet shqiptare jashte vendit.

Nqf se e mban mend njeri Labinot Halitin qe mori avionin nga australia ne shqiperi per nje ndeshje miqsore te shpresave tona ,dhe ne fund te takimit nje trajner amator si artan bushati tha nuk ben si lojtar ,do t'thote qe futbolli yne fatkeqsisht drejtohet nga amator dhe njerez aspak profesionist. Jo se Labinot Haliti ishte pale ca si lojtar ,por ne nje ndeshje te vetme smund te vihen re asnjehere vlerat maksimale te nje lojtari.
    Ishte sarkazem o Endri.

Lexo shkrimet e meparshme ne kete teme dhe e sheh se keto qe i ke shkru ti, une i kam perserite me dhjetra here para teje.

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    nje pyetje kam un mbaruan lojtaret ne shqiperi ???
    tirana,vllaznia,skenderbeu,flamurtari,apollonia,by lis,teuta,etc etc
    apo duhet ti marrim sesben jasht kush loz jasht ai ja vlen ???
    Partizoni

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga mario_kingu Lexo Postimin
    nje pyetje kam un mbaruan lojtaret ne shqiperi ???
    tirana,vllaznia,skenderbeu,flamurtari,apollonia,by lis,teuta,etc etc
    apo duhet ti marrim sesben jasht kush loz jasht ai ja vlen ???
    mario pash zotin thuj qe e pate me shaka ket?

ke pa naj her ndeshje te kampionatit shqiptar?
    ke pa se sa thell humin ekipet shqiptare kur perballen dhe me ekipe te shteteve si moldavia qipro hungaria etj etj?
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Faqja 59 prej 108 FillimFillim ... 949575859606169 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •