Close
Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 68
    i/e regjistruar Maska e gilberto
    Anėtarėsuar
    08-09-2009
    Vendndodhja
    Durres Albania
    Postime
    128

A mendoni se jemi qenie te modifikuara gjenetikisht?!

MAJMUNI HOMOERECTUS,,,KISHTE TE PAKTEN DISA MILJON VJET QE EXISTONTE ,,,GJAT EVOLIMIT NUK KISHTE PESUAR NDONJI NDRYSHIM TE MADH,,,, SI SHPJEGOHET QE BRENDA 100 MIJ VJETESH AI TE KTHEHET NE HOMO SAPJENS,,,CFAR MUND TA STIMULOJ NJI NDRYSHIM KAQ TE SHPEJT,,,,

- pse adn'ja jon nuk eshte e plot,,
    - pse kemi nji cift kromozomesh te paplotsuar

dicka qe eshte gjysem bosh,,duhet te mbushet me dicka tjetr......

E dua letėrsinė Maska e Sorkadhe_Kelcyre
    Anėtarėsuar
    30-07-2005
    Vendndodhja
    me ariun polar
    Postime
    2,219
    tezen e ardhjes nga majmuni une nuk e besoj. Teoria Darviniane ka kohe qe eshte hedhur poshte. Me faktet e reja qe dalin nga studimet e thella, une cdo dite e forcoj besimin se ne na kane "mbjellur" jashttokesoret.
    What goes around---comes around

i/e regjistruar Maska e gilberto
    Anėtarėsuar
    08-09-2009
    Vendndodhja
    Durres Albania
    Postime
    128
    Citim Postuar mė parė nga Sorkadhe_Kelcyre Lexo Postimin
    tezen e ardhjes nga majmuni une nuk e besoj. Teoria Darviniane ka kohe qe eshte hedhur poshte. Me faktet e reja qe dalin nga studimet e thella, une cdo dite e forcoj besimin se ne na kane "mbjellur" jashttokesoret.
    pikerisht nga kta te fundit,,besoj se eshte ber modifikimi gjenetik,,, por nuk kam prova sh bindese,,,ndaj doja te dija mendimin tuaj

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-11-2011
    Postime
    47
    te lutem,si mund te jemi te modifikuar gjenetikisht?Kush na modifikoi??As une sbesoj ne teorine e Darvinit,por sbesoj se na modifikuan..snukk..Neje jemi ktu ku jemi,mund te kemi ardhur nga nje planet tjeter,ndoshta kemi pasur teknologjine e duhur per udhetime nder-galaktikore.....eshte nje nder misteret me te medha te njerezimit....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    spo te marr vesh per cfare gjysem kromozomi te paplotesuar kemi, se kam degjuar ndonjehere kete scientific fact
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Citim Postuar mė parė nga Sorkadhe_Kelcyre Lexo Postimin
    Na ndrico me shume te lutem mbi zbulimin tend, por pa perseritur temat qe tashme i ka hapur dhe stershpjeguar me qindra here S-mod Darius
    Revolution 1848

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga gilberto Lexo Postimin
    ADN'ja jone eshte e plote.

Nje cift kromozomesh i paplotesuar? Ku, si, cila, ndonje teori e re kjo?!

Permbledhje:
    Njeriu ka 23 pale (cift) kromozome. 22 pale quhen autosome, qe do te thote te "njejta". Kurse 1 pale quhet kromozome seksi. Ky cift kromozome seksit eshte XX tek femrat dhe XY tek mashkullit.

Ne cdo qelize totalja e kromozomave qe ka njeriu eshte 23 pale shumezim me 2 = 46.

Femer = 22x2=44 Plus XX = 46 total
    Mashkull = 22x2=44 Plus XY = 46 total

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    pikerisht nga kta te fundit,,besoj se eshte ber modifikimi gjenetik,,, por nuk kam prova sh bindese,,,ndaj doja te dija mendimin tuaj
    Nuk ka prova se jane perralla me mbret. Ky mendimi im.

Modifikimin gjenetik eshte e mundur te behet nga shkenctaret dhe mjeket sot. Biles ka vite qe eshte bere. Prova:

Gene therapy may cure ‘bubble boy disease’

Burim: Ketu
    Pra nepermjet modifikimit te geneve mund te sherojne semundjen SCID.

Per anetaret qe kuptojne anglisht, degjoni kete interviste nese keni deshire. Flet per Gjenet e Njeriut.
    Intervista
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga s0ni : 15-12-2011 mė 10:13

i/e regjistruar Maska e Urimy-meraga
    Anėtarėsuar
    23-04-2011
    Vendndodhja
    Hijen e drites
    Postime
    223
    MAJMUNI HOMOERECTUS,,,KISHTE TE PAKTEN DISA MILJON VJET QE EXISTONTE ,,,GJAT EVOLIMIT NUK KISHTE PESUAR NDONJI NDRYSHIM TE MADH,,,, SI SHPJEGOHET QE BRENDA 100 MIJ VJETESH AI TE KTHEHET NE HOMO SAPJENS,,,CFAR MUND TA STIMULOJ NJI NDRYSHIM KAQ TE SHPEJT,,,,

dicka qe eshte gjysem bosh,,duhet te mbushet me dicka tjetr......
    Kofsh ti,unė sjom

i/e regjistruar Maska e bourn
    Anėtarėsuar
    02-06-2008
    Postime
    12
    edhe sikur jashtokesoret te kene nderhyre gjenetikisht ata mund ta kene bere kete tek disa individe dhe kursesi tek i gjithe njerezimi pasi sot do ishim zhdukur si specie nqs kjo do ishte e vertete .jashtokesoret bejne klonime dhe kloni eshte nje robot prej mishi e gjaku pa shpirt ,ate qe e ben njeriun superjor dhe me personalitet dhe karakter te ndryshem nga njeri tjetri eshte shpirti .njeriun nuk ka diskutim qe e ka krijuar zoti pasi kjo e fundit eshte ideja me e besueshme nga gjithcka thuhet .edhe jashtokesoret besojne ne zot sipas teorise te tyre .njeriu pa shpirt eshte nje qenie qe nuk evolon ,nje robot ne kuptimin e plote te fjales qe komandohet nga krijuesi ,nga alienet te cilet jane nje perendi per klonin.

Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •