Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    Mirë se vini në Harlan Maska e FreeByrd
    Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023

Moskë, kampion i sfidës serbe në Kosovë

Serbët e Kosovës janë duke luajtur kartën ruse përsëri. Duke pasur frikë se liderët në Beograd kanë shitur atdheun e tyre shpirtërore për t'u bashkuar me serbët e Kosovës në BE janë kthyer në aleatët e tyre historike, rusët. Ata janë të fluturonte flamuj ruse dhe peititioning për shtetësi ruse. Putin është kalorës në forca të blinduara ndritshëm.

Kosova Serbs are playing the Russian card again. Fearing that the leaders in Belgrade have sold their spiritual homeland to join the EU Kosovo Serbs have returned to their historic allies, the Russians. They are flying Russian flags and peititioning for Russian citizenship. Putin is the knight in shining armor. .

http://www.washingtonpost.com/world/...AsO_story.html
    Ndryshuar për herë të fundit nga FreeByrd : 14-12-2011 më 02:31
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

Le ti mari Rusi ne tokat e tija. Ka vend siberia mjaftueshem per keta shovinista. Te tille njerez destabilizues per rajonin , nuk kan cfar i duhen as Kosoves dhe as BE
    Revolution 1848

Mirë se vini në Harlan Maska e FreeByrd
    Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Le ti mari Rusi ne tokat e tija. Ka vend siberia mjaftueshem per keta shovinista. Te tille njerez destabilizues per rajonin , nuk kan cfar i duhen as Kosoves dhe as BE
    Siberi?

LOL

Pastaj qytetarët të ri të Rusisë më të mirë për të blerë disa pallaska dëbore

Mirë se vini në Siberi
    Ndryshuar për herë të fundit nga FreeByrd : 14-12-2011 më 10:55
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •