Edhe pse eshte nje qeshtje private,do doja ta dij se sa jeni humanitare ...
Edhe pse eshte nje qeshtje private,do doja ta dij se sa jeni humanitare ...
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
Kam problem me hekurin dhe nuk me lejohet te jap gjak megjithese do kisha shume deshire ta beja .Te mendosh qe dikur kish nevoje nje miku im dhe nuk mund te jepja .
Jo.
But I'm a receiver O.O
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Po kam vite qe e bej edhe pse jam ne peshen qe mbase nuk lejohet por mire ben shpeton njerez
ti siper je i vecante kurre mos te duhet te hedhesh gjak se do e kesh te veshtire
ti duhet te japesh gjak nuk gjendet kollaj gjaku tend
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga HELEN OF TROY : 11-10-2011 mė 15:34
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Te japesh gjake eshte me te vertet humane, por edhe nqs nuk dhuron nuk hyn tek njerzit jo human.
Une nuk jap se kam frike te shoh gjak , plus gjilperat i kam tmerr.
Por kam ndermend te bej nje ''pashaport mjeksore '' ku deklaroj dhurim organesh ne rast aksidenti qe nuk ka shpetim . Por te siguron goxha mire qe nuk kam xhanc te jetoi me lol
Jeto sot se neser nuk i dihet
Jo, mire do ishte qe te ishte e kundra but i can't.
I LOVE GOD
j&g
Se kam ber kurre , sme ka shkuar asnjeher ne mendje .
Dhe mendoj qe duhet te besh analiza me pare per te pare a je nje dhurues i mundshem apo nese ka ndonje problem me ty ...
Deri sot ende skam dhuru gjak, por shprsoj qe sa ma par te bej nje gje te till ,nuk ka me mir se sa te ndihmohen ata qe kan me se shumti nevoj per ndihm
Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...
Ma ka qefi qe te dhuroj gjak, po ceshtja eshte se te shkretet do te smureshin me teper sesa do te sheroheshin...
/l、
(゚、 。 7
l、 ~ヽ
じしf_, )ノ
...e Dio disse kung e kung fu...哈哈
Deri me sot nuk kam dhuruar gjak pasi nuk i duroj dot gjilperat . Por sistemi ketu ne shqiperi nuk funksionon sic duhet, pasi mire qe dikush e dhuron gjakun e tij por ama personi qe do e marre do t'i duhet te paguaje para. it's not fair.
Ajo qe nuk te vret, te ben me te forte
Krijoni Kontakt