ca do tjeter ti thirsty ? if u want money .. just let me know ..lol
Postuar mė parė nga Enii ca do tjeter ti thirsty ? if u want money .. just let me know ..lol I WANT YOU cpas O.O
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Postuar mė parė nga Etna Etna Po i fus nje shkelm dietes dhe po ju futem me koke Gezuar Eni Gezuar Etna enjoy , dhe une ja kam fut ne karate Dietes
Postuar mė parė nga thirsty I WANT YOU cpas O.O aha vetem ajo qe splotesohet dot .. im taken lol zgjidh nonje beqaresh
Postuar mė parė nga Enii Gezuar Etna enjoy , dhe une ja kam fut ne karate Dietes Ti je e justifikuar Si po ecen ?
Postuar mė parė nga Enii aha vetem ajo qe splotesohet dot .. im taken lol zgjidh nonje beqaresh oh, jo jo jo me fal me fal me therriten, dhe u pergjigja ashtu pa mbaruar fjaline ------------------- IN THE KITCHEN
Postuar mė parė nga Etna Etna Ti je e justifikuar Si po ecen ? kur vjen fundi ... do vetem te mbaroje gjithcka sa me shpejt .....
Postuar mė parė nga thirsty oh, jo jo jo me fal me fal me therriten, dhe u pergjigja ashtu pa mbaruar fjaline ------------------- IN THE KITCHEN haha i dont cook ...
Postuar mė parė nga Enii haha i dont cook ... meso tani per ato punet e pareve keq nuk do ishte
sa do ... fol se me ke kap ne humor sot ..lol
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt