Station,
e marr per t'vertet zhgenjimin tend ndaj Sales, dhe sic e shkrujta me siper nuk je i vetmi shqiptar qe vun pasojat e tranzicionit.
Shqiperia esht e semur mor vlla, nuk esht kollaj.....
Ilacet kan edhe efekte ansore....![]()
paqen, e sjell vetem drejtsia
Kjo nuk eshte nje gje e re, sepse te tille urrejtje keni brez pas brezi ne vatrat tuaja, per shumicen e kombit shqiptar.
Jeni urryes gjenetike! Semundje primitive, qe nuk mbulohet dot nga fjalomania.
Une e di se si urreni, sepse une ju njoh mire, ua di edhe gjenetiken e shpirtin katran.
Mirepo eshte nje gje e mire kur nis dhe e shpreh lirshem urrejtjen me te cilen jeni ushqyer, sepse i ben edhe ata qe kane dyshues qe t'ju njohin me mire.
Bien maskat shume shpejte! Une te pakten ua njoh fytyrat, por beni mire qe shpreheni ketu qe te mesojne dhe te tjeret se kush jeni.
Në fakt soji i lëpirsave (e kupton vet se çfar lëpijnë) nuk ndryshon në asnjë rregjim.
Ata lëpijnë dhe lëpijnë pa pushim me ç'do çmim dhe me vetmohim.
Në fakt unë isha gabuar për një gjë.....që nuk të kisha llogaritur ty në këtë kategori megjithse të gjitha premisat tregonin për të kudërtën.
Lëpirësit me aq zell sa kryejn procesin e lëpirjes po me aq zell (ndoshta më shumë) kryejn edhe procesin e mohimit të asaj që kanë lëpirë me heroizëm.
Ramiz Ali Boshnjaku , mundet te kete dore (dhe ka realisht me ndihmen e UDB-se) ne goditjen qe iu dha linjes labe te qeverisjes ne Shqiperi , por nje urim i tille nuk duhet te dilte nga goja e nje shqiptari !
Megjitheate , faleminderit DYDRINAS qe identifikove vehten ! Une e kisha krijuar bindjen time , por tani fshiva dyshimet ! Ju UDB-ashet mos kujtoni se do ta keni kollaj me ne shqiptaret ! Koha ka punuar kunder jush ! E ardhmja nuk eshte koha juaj ! Nuk po te genjej , mbaji parasysh keto qe te them !
Shqiponja hyjnore shume shpejt do t'i kete te dy koket ose krenat dhe atehere ku do te futeni ju kelyshet e shkines !
Ndryshuar për herë të fundit nga bamatat : 16-12-2011 më 16:30
DYDRINAS,
nuk esht krejt ashtu.....
Funksionon ende vllazria-politike.....
S'du me hy ne detaje, por esht e vertet....
Brenda institucioneve jan kriju klane partiako-krahinore.
Statusi i nenpunesit shkelet diten per diell....
Mendoj se aty e ka muhabetin Station
paqen, e sjell vetem drejtsia
Une sa per dijeni lepij vetveten! Kurre nuk i jam lepire askujt, se perndryshe do te isha duke punuar ne vende pune qe ty do te dukeshin enderr, mirepo nuk jam pajtuar kurre me lepirjen dhe per rrjedhoje e kam gjetur veten me qindra here me mire se atje, ne vendin ku ti lepihesh e zhgerryhesh per çdo gje.
Ndersa per lepiresa ju jeni te shquar. Lepirjen e keni profesion te trasheguar.
Mbi te gjitha urrej antinjeriun dhe fakti qe ju shfaqeni ne vazhdimesi si hiena e çakenj flet shume. Jam shume i bindur se lepihesh çdo dite ne Shekulli dhe Tema, sepse atye gjeni vetveten, sepse aty shfryni urrejtjen e trasheguar primitive.
Perhere jam munduar te mbaj nje ekuiliber me çiftin tuaj, mirepo vjen nje moment dhe hiqen maskat.
Nuk mund ta pranoj gjuhen tuaj primitive sado qe fshihet me nje fjalomani tipike ashtu siç dini ju te lepiheni.
Krijoni Kontakt