Close
Faqja 11 prej 19 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 188
    Thirr ne rruge te Zotit! Maska e IslamInfo
    Anëtarësuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Bota e re eshte zbuluar rreth shekullit te 15 ,po ske faj ti se kjo e dhene nuk shkruan ne kuran
    Aha, tash doli bota e re e jo "USA", ju thate "USA". Nese se kupton dallimin me fal qe te shqetesova

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga IslamInfo Lexo Postimin
    Cifutet qe kane kontribuar ne shkence ne atmosferen Andalusiane prap merita e tyre i kthehet muslimaneve - te cilet kishin kontribuar qe te behet kjo atmosfere - ose perndryshe pse nuk ndodhi kjo perderisa krishteret e kishin ne dore, ose ne viset tjera te Europes ku krishteret sundonin.

Nejse, po e shoh se kam pune me injoranta fanatik, sepse ta mohosh kete qe dihet shume mire ne mbare boten, se muslimanet jane pioner te shkencave te sodit, ta mohosh kete do te thote injorance e perzier me fanatizem, asgje me shume. Me tipa te tille s'ja vlen shume me humbe kohe...

Meri lexoj zbulimet dhe arritjet qe jane bere atje, pastaj shihe se sa perqindje jane musliman e sa cifut!!!

Kurse ajo e fundit se ata jane femijet e zonjes kurse arabet te sherbetores ishte nje racizem, sepse ka mundesi qe sherbetorja te jete me e bukur, me e mencur dhe me inteligjente se zonja, kjo e para, dhe e dyta: Femijet e zoteriut mund te behen sherbetore dhe e kunderta... Prandaj mos u mer me pallavra ketu...
    Islam info,hebrenjet kane qene te shquar dhe kane kontribuar ne cdo atmosfere ,bile nuk eshte fare larg mendsh qe edhe ai Avicena qe shume e permendni te kete patur preardhje hebreje .Fakt eshte qe 12-13 milion hebrenje luajne me 300 milion arabfoles,nuk duhet shume logjike ta kuptosh kete.Ti munde te thuash se tani muslimanet jane mbrapa per shkak te urrejtjes e kolonizimit europian por te jesh i bindur e pergjate historie hebrenjet jane urryer e persekutuar shume me shume se muslimanet dhe prape se prape jane ngritur ,ketu eshte intelegjenca njerezore.
    Ndersasa i perket akuzes qe me bere si raciste ,nuk eshte racizem te posedosh skllave ??
    Une kurre ne jeten time skam pasur skllave,mund te thuash te njejten gje per profetin tuaj???

i/e regjistruar Maska e Vinjol
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Fier
    Postime
    1,559
    ej cfare po ndosh keshtu ajo dihet qe me kohe hebrenjte jane 1 rrace e zgjuar jo me kot edhe hitleri i gjermanise kerkoi shtypjen e tyre jo se jane 1 rrace e zgjuar po se jane 1 rrace pa fe
    tashme Usa po ti vesh re ne te gjitha pozicionet me te larta te gjithe oficeret e organizatoret i ka hebrenj
    edhe dicka te fundit
    Hebrenjte jane rraca me e pabese mbi glob
    Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..

Anëtarësuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Islam info,hebrenjet kane qene te shquar dhe kane kontribuar ne cdo atmosfere ,bile nuk eshte fare larg mendsh qe edhe ai Avicena qe shume e permendni te kete patur preardhje hebreje .Fakt eshte qe 12-13 milion hebrenje luajne me 300 milion arabfoles,nuk duhet shume logjike ta kuptosh kete.Ti munde te thuash se tani muslimanet jane mbrapa per shkak te urrejtjes e kolonizimit europian por te jesh i bindur e pergjate historie hebrenjet jane urryer e persekutuar shume me shume se muslimanet dhe prape se prape jane ngritur ,ketu eshte intelegjenca njerezore.
    Ndersasa i perket akuzes qe me bere si raciste ,nuk eshte racizem te posedosh skllave ??
    Une kurre ne jeten time skam pasur skllave,mund te thuash te njejten gje per profetin tuaj???

Hebrejt jane si parazitet, kontribojn ne kurriz te tjeterkujt...

Ose perndryshe si e arsyeton faktin se skane pasur shtet asnjeher...

Kurse thenja se luajn me arabet eshte metafore apo? hahahahah

Pa hudhja nje sy hartes ta shohesh se sa shtetin e vogel e kane!

Anëtarësuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Citim Postuar më parë nga ASSAS|NS Lexo Postimin
    ej cfare po ndosh keshtu ajo dihet qe me kohe hebrenjte jane 1 rrace e zgjuar jo me kot edhe hitleri i gjermanise kerkoi shtypjen e tyre jo se jane 1 rrace e zgjuar po se jane 1 rrace pa fe
    tashme Usa po ti vesh re ne te gjitha pozicionet me te larta te gjithe oficeret e organizatoret i ka hebrenj
    edhe dicka te fundit
    Hebrenjte jane rraca me e pabese mbi glob
    Ashtu pra, asnjeher skane pasur shtet, edhe se fundmi e krijoi ate shtet Europa per t'i larguar prej Europe sepse jane si kancer per cdo shoqeri ne te cilen shumohen.. Shife se cka po i bejn ekonomise Amerikane...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Hebrejt jane si parazitet, kontribojn ne kurriz te tjeterkujt...

Ose perndryshe si e arsyeton faktin se skane pasur shtet asnjeher...

Kurse thenja se luajn me arabet eshte metafore apo? hahahahah

Pa hudhja nje sy hartes ta shohesh se sa shtetin e vogel e kane!
    Nje popull qe nga gjiri i tij kane dale shkencetar ,mjeke ,ekonomiste etj e tj te shquar qenkan parazit???!!!
    Nuk e pasna dite qe parazit qenkan ata qe kontribojne ne ate shoqeri qe jetojne e nuk na qenkan parazit ata qe jetojne me parate e taksapaguesve dhe perfitojne nga ligjet perkatese te vendeve ku kane ardhur si emigrante ekonomik!!!

Anëtarësuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Nje popull qe nga gjiri i tij kane dale shkencetar ,mjeke ,ekonomiste etj e tj te shquar qenkan parazit???!!!
    Nuk e pasna dite qe parazit qenkan ata qe kontribojne ne ate shoqeri qe jetojne e nuk na qenkan parazit ata qe jetojne me parate e taksapaguesve dhe perfitojne nga ligjet perkatese te vendeve ku kane ardhur si emigrante ekonomik!!!
    Masi na qenkan aq te vyer pse s'kane pasur asnjeher shtet???

P.S: Ben dallimin mes gjykimit mbi nje popull si teresi dhe mes rasteve individuale.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Ashtu pra, asnjeher skane pasur shtet, edhe se fundmi e krijoi ate shtet Europa per t'i larguar prej Europe sepse jane si kancer per cdo shoqeri ne te cilen shumohen.. Shife se cka po i bejn ekonomise Amerikane...
    Ma merr mendja qe mendove per "krizen" ne ekonomine amerikane ne fjaline e fundit por duhet te dish qe ekzistojne lloj lloj krizash ekonomike,p.sh nese permendet kriza ekonomike ne USA ose EU apo Japoni atehere njerezit atje me te vertete jane ne' krize' per lluks ndersa kur permendet kriza ne vendet e tjera atehere dije se eshte me te vertete krize ,njerezit e kane te veshtire te ushqehen e veshen si duhet!!

Anëtarësuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Ma merr mendja qe mendove per "krizen" ne ekonomine amerikane ne fjaline e fundit por duhet te dish qe ekzistojne lloj lloj krizash ekonomike,p.sh nese permendet kriza ekonomike ne USA ose EU apo Japoni atehere njerezit atje me te vertete jane ne' krize' per lluks ndersa kur permendet kriza ne vendet e tjera atehere dije se eshte me te vertete krize ,njerezit e kane te veshtire te ushqehen e veshen si duhet!!
    Nuk e kisha per qellim ate qe thua ti, po manipulimin qe e bejn ata nepermjet bankave, cdokush qe i percjell keto ceshtje e din kete... Sidoqofte mos mendo se ne Amerike ka krize vetem per "lluks"... Shume njerez kane humbur cdogje dhe banojn neper tenda. Si duket s'qenke interesuar shume per kete tematike.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Masi na qenkan aq te vyer pse s'kane pasur asnjeher shtet???

.
    Po edhe ne kemi shtet qe 100 vjet por cfare shteti eshte ai ,edhe Somalia eshte shtet edhe Etiopia ,popull i mencur eshte ai qe nderton si duhet shtetin e tij,pak rendesi ka koha .Iraku me shtetet arabe jane shtete shume me perpara por kurre skane qene ne gjendje ta drejtojne vet ose ta drejtojne si duhet,kush zgjohet me heret shkon e i mjel e i sundon

Faqja 11 prej 19 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •