Postuar më parë nga Station Ne nuk bëjmë naze, nuk kemi shumë pretendime. Motoja jonë: "Më të keqen ma lini mua" e di qe jeni te thjeshte si Lenini, por mendova se mos kishit prob me mbertheckat
Unë jam njeri i thjeshtë. Kënaqem me pak. Më mjafton më e mira.
Postuar më parë nga Station Po po, ne i duam elegante se nuk u zbërthejmë dot "mbërtheckat" lol, hahahha i Madh.
Quand le doigt montre le ciel, l' imbécile regarde le doigt.
Postuar më parë nga 2043 e di qe jeni te thjeshte si Lenini, por mendova se mos kishit prob me mbertheckat "Kur themi Saliu nënkuptojmë PD, kur themi PD nënkuptojmë Saliun"
Postuar më parë nga Station "Kur themi Saliu nënkuptojmë PD, kur themi PD nënkuptojmë Saliun" ehhh endra me e madhe e cdo demokrati ti ngjaj Saliut per ndershmeri
Postuar më parë nga 2043 ehhh endra me e madhe e cdo demokrati ti ngjaj Saliut per ndershmeri Bravo, çdo njeri ëdërron për atë që nuk e ka.
Postuar më parë nga Station Bravo, çdo njeri ëdërron për atë që nuk e ka. pse edhe ju nga kampi roze e enderoni ndershmerine e Saliut ??? oooohhhh luv! .......me fal se ta prishem temen
Ndihuni si në shtëpinë tuaj, unë lexoj e kënaqem tu qesh.
Postuar më parë nga Lov! Ndihuni si në shtëpinë tuaj, unë lexoj e kënaqem tu qesh. Dmth shoke, une mendoj se mbledhja ja ariti qellimit
lol, I nderuar (sic thonë nga Kosova) tu shtoftë humori.
Postuar më parë nga Lov! lol, I nderuar (sic thonë nga Kosova) tu shtoftë humori. qofsh e gezuar dhe e nderuar edhe ti Lov!
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt