Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 12 prej 12
    Mirë se vini në Harlan Maska e FreeByrd
    Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    Citim Postuar më parë nga qerosi Lexo Postimin
    eshte e vertete ajo qe the pak me siper,se disa gjera jane teper te komplikuara dhe ne ndoshta nuk dime , apo sduam te dime kaq shume sa te njohim TE VETSHPALLURIN MBRET TE SHQIPERISE.
    Mos harro se para zogut, ka qene Noli si kryeminister, dhe parlamentin e krijoi ai, dhe ju morr me force nga ky mbret me 300 matjane jashte dhe brenda parlamentit. Dhe e deboi nolin nga shqiperia.

Ajo qe nuk kuptoj dhe nuk e pranoj eshte sesi nje njeri qe ska lidhje gjaku mbreterore apo fisnike te behet mnret i shqiperise, dhe si "Trashigimtaret" e tij kerkojne fron sipas ligjit trashegues.
    Une personalisht se njoh zogun si mbret dhe as do ta njoh kurr, pasi ai nuk ka asnje te drejte trasheguese, apo ligjore.
    Edhe Zotit Berisha mund ti teket te behet mbret i shqiptareve, pasi gjoja ai ishte prijesi i demokracise, dhe se gjioja ka bere kaq shume per shqiperine????!!!!!!

P
    Gjithkush ka harruar mbretit të fundit të Shqipërisë, ose duhet të them mbret virtuale ..... Enver Hoxha.

Shoku Enver kishte fuqinë e një monarku apo Perandori romak.

Të gjitha Tungjatjeta Mbreti
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Analiza jote eshte e sakte freebyrd, ke filluar te me pelqesh, edhe pse une jam mbeshtetes i monarkise ne shqiperi.

Peace and love for all cosmos.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •