Kam zgjedhur fene e brezave te mi paraardhes
I kam studiuar te gjitha dhe zgjodha me bindesen per mua
Jam konfuz dhe nuk behem pjese e bashkesive fetare
Kan ndikuar fjalet e perhepesve te bshkesive fetare
Tjeter ( Thuaje arsyen te lutem )
psh: Shija - Suni a nuk jane dy sekte te dala nga nje ? Kjo ka treguar qe dicka nuk shkoj ashtu sic duhej mbi shkrimet profetike. Nese do te sjell shume shembuj se perse u ndane ne dy sekte, duke filluar nga vrasjet e hafizeve pas vdekjes se Muhamedit e me radhe.
Po te ishin te bindur dhe te mos kishte vend per dilema , nuk do kishte percarje dhe nje dyzine fesh
Revolution 1848
Pėrshėndetje Eurostar. Unė mendoj se temėn e keni postuar nė vend jo tė denjė. Kjo temė do tė shkonte mė mirė tek forumi i ateistėve. Pse e them kėtė: sepse tė gjithė tė tjerėt i pėrkasin njė feje dhe ėshtė e pakuptimtė ta pyesėsh dikė qė ka dicka ( nė kėtė rast njė fe), ta pyesėsh pėr dicka tjetėr.
Dhe te ky forum tema do tė duhej ta kishte kėtė titull: Nėse do tė shkonte ndėrmet t'i pėrkisje ndonjė religjioni, cilin do ta zgjidhje?
respekt,
"Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!
e kam bere ata te paret e nuk e shoh te arsyeshme me nderru.....e dini pse.....se ta mbaje boll eshte....se po smundem kete sdo mundem asnje keshtu sdo lishet leverdi askund me shku me tjeter fe....
Kjo nuk eshte konfuze, persianet pasi qe u munden ushtarakisht dhe ideologjikisht, iu desht qe te formojn SHIIZMIN, per te vazhduar dominimin e tyre mbi arabet.
Ne kohen e Muhamedit a.s. skishte dicka te tille SHIIZEM!
Ky sekt eshte shpikur nga Abdullah Ibn Sebe'e, nje cifut i cili pretendoi se e ka pranuar islamin dhe pastaj futi dyshime ne rradhet e injoranteve, shumica prej te cileve ishin persian.
Dhe kjo sepse ata besonin se gjaku i sundimtareve te tyre eshte i shenjte, e njera prej vajzave te Kisras u martua me njerin prej nipave te Muhamedit a.s., ateher thane kjo eshte: "Shenjteri mbi shenjteri". Gjaku u forcu shume![]()
Asnjeren, e as ate jo.
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Nuk i perkas ndonje feje te caktuar dhe nqs do me duhet te zgjidhja :
Fene qe kam krijuar vete .
Shikoi nga qielli me shprese qe po me degjon dhe uleras :
Po c'fare te kam ber mer Zot qe ma sjell ters ?
Vec mos me rafsh ne dore :-D
Jeto sot se neser nuk i dihet
Zgjodha ate qe ka praktiku babai,gjyshi,gjyshi i gjyshit dhe tash ne qka jemi pas ardhes te tyre. Islamin.
Krijoni Kontakt