Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 23
    per rrugen e kombit:

per qe shembet rruga e ka carje asfalti,nga faktor te ndryshem,kjo mund te ndodhe kudo ne cdo shtet te botes,sidomos ne vende malore...por te shofesh shqipetare qe i gezohen kesaj gjeje,kete vetem tek ne e gjen...paskeni qen BIJE BUSHTRASH brez pas brezit o far e keqe!

smire,ndiellje e gezime fatkeqesish,shpirtkazem,mashtrusa e manipulatore te pa cip,kriminel e te pa bes qe te godasin pas shpinde.

per 6 vite qeverisje te pd,u be rruga qe lidhi kombin e gjithe shqipetarine,e po behen edhe shume e shume te tjera te gjera e te bukura gjitheandej vendit (te shkelura vet me makinen time),qe nga kukesi e gjer ne sarande.

nga kukesi deri ne vlore-radhime,kam ber 5 ore me makine,ku 5 ore behej me perpara,vetem nga tirana ne vlore (e then vet nga nje banore i vlores)...u ben me borxhe do thone plerat prap,shifrat tregojne se borxhi eshte ulur pra nga 2005 e ketej.

u be antare e natos,smire inat shpifje....u hoqen vizat,prape smire inat shpifje...rritje rrogash e pencionesh,smire inat shpifje.

po plerat c'ben per 6 vite...kujtoni bilbilat e bllokimet e punimeve te parlamentit me muaj te tere...kujtoni mos aprovimin e shume ligjeve te rendesishem per interes te vendit e kombit, nga ju plerat,ku duhej 3/4 e votave...kujtoni 21 janarin,sulm ashiqare kriminelash,te pregaditur me muaj te ter me perpara,nga kryekriminelat tom doshat ne veri,e gramoz rucat ne juge...po dhe gerdeci,nga fitilet e juaj u ndez (aty kishit njerzit tuat delijorgjet),edhe pse mund te themi qe punohej me shkelje ligji...u bene permbytjet,u qeshej fetyra nga ngazllimi qe po mbytej shkodra demokrate

per 45 vjet shqipetarit ne shqiperi,i ndejti kerbaci e shtypja e fukaralleku mbi koke,mu nga keto plerat e sotem bije bushtrash,qe dite e nate shpifin mashtrojne manipulojne bashke me mediat qe kontrollojne vet,vrasin pas shpinde e shantazhojne,i fryjne percarjes fetare e krahinore sa her qe ju jepet rasti.

zoti ju vrafte me buke ne goje,ooo pleraaa plerash gjakprishur.
    Ndryshuar për herë të fundit nga POKO : 11-12-2011 më 12:38

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-04-2007
    Vendndodhja
    KUDO DHE ASGJEKUND
    Postime
    837
    tu befte pushka top o POKO se tamam mi ke renditur ngjarjet me data dhe te gjitha hallall ,mire ju thua BIJ BUSHTRASH se gjithmon qe ne qeveri ka qene PD ngjarje te tilla kemi pasur pafund

Citim Postuar më parë nga OPARI Lexo Postimin
    tu befte pushka top o POKO se tamam mi ke renditur ngjarjet me data dhe te gjitha hallall ,mire ju thua BIJ BUSHTRASH se gjithmon qe ne qeveri ka qene PD ngjarje te tilla kemi pasur pafund
    Dhe na qenka faji i PS-se ? Hajde mendje hajde. Te gjitha i ka ne dore Shteti dhe namin na e beka Opozita

Lum Sala per ju
    Revolution 1848

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin
    ...kujtoni 21 janarin,sulm ashiqare kriminelash,te pregaditur me muaj te ter me perpara,nga kryekriminelat tom doshat ne veri,e gramoz rucat ne juge...po dhe gerdeci,nga fitilet e juaj u ndez (aty kishit njerzit tuat delijorgjet),edhe pse mund te themi qe punohej me shkelje ligji...u bene permbytjet,u qeshej fetyra nga ngazllimi qe po mbytej shkodra demokrate

per 45 vjet shqipetarit ne shqiperi,i ndejti kerbaci e shtypja e fukaralleku mbi koke,mu nga keto plerat e sotem bije bushtrash,qe dite e nate shpifin mashtrojne manipulojne bashke me mediat qe kontrollojne vet,vrasin pas shpinde e shantazhojne,i fryjne percarjes fetare e krahinore sa her qe ju jepet rasti.

zoti ju vrafte me buke ne goje,ooo pleraaa plerash gjakprishur.
    O POKO, rri rehat o i shkret se nuk e udhëheq dot stadiumin me zhurmë ti.
    Ja të bëj një pyetje kot unë ty:
    Nëse është ashtu siç thua ti, Saliu dhe Brari për 21 Janarin, pse i ka fshirë filmimet nga serverat e Kryeministris Saleshi?? Apo kishte hall se nxirte zbuluar Edin me Bamirin??
    Pirxhi, pirxhi se lirohesh o POKO.

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Dhe na qenka faji i PS-se ? Hajde mendje hajde. Te gjitha i ka ne dore Shteti dhe namin na e beka Opozita

Lum Sala per ju
    pse nuk hap nji teme per saliun dhe shryni deri ne infinit.

po te kisha mundesi juve qe villni vrer per SHQIPERINE do ju jepja "foglio di via"

PS:salit shkojn e vijn

Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    pse nuk hap nji teme per saliun dhe shryni deri ne infinit.

po te kisha mundesi juve qe villni vrer per SHQIPERINE do ju jepja "foglio di via"

PS:salit shkojn e vijn
    hmm kjo qenka dita jote me e keqe prandaj dhe nuk po te pergjigjem. Te kaluara byrazer futi naj teke nga ajo e rrushit se te ben mire, se eshte edhe ca si ftohte
    Revolution 1848

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-04-2007
    Vendndodhja
    KUDO DHE ASGJEKUND
    Postime
    837

Lum Sala per ju

EUROSTAR 1 lexo shkrimin nga POKO poshte meje dhe timin pak me kujdes

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    hmm kjo qenka dita jote me e keqe prandaj dhe nuk po te pergjigjem. Te kaluara byrazer futi naj teke nga ajo e rrushit se te ben mire, se eshte edhe ca si ftohte
    pim birra stela se nuk ka fillu akoma dimri ketu ne Gjermani

Citim Postuar më parë nga OPARI Lexo Postimin
    EUROSTAR 1 lexo shkrimin nga POKO poshte meje dhe timin pak me kujdes
    Mendova se po ironizoje. Me fal
    Revolution 1848

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •