As , as, votova.
Dashnia para se gjithash eshte veper.. veprim.
Nese sjellja jone ndaj Shqiperise eshte prej cubi.. si mund te themi se e dojme..!!!
Me rrejt vehten eshte lehte.. por gjendja reale e vendit tregon nivelin e kesaj dashnie.
Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!
Të falenderojmë që na i dhatë udhëzimet e duhura në lidhje me votimin, sepse nuk nuk po e kuptonim fare ; por një pyetje kam unë : Çfarë kupton ti me - atdhe, dhe atdhedashuri ? Përveç fushave me luledele dhe hapjes së sondazheve të tilla e kam fjalën, se këtë e morëm vesh...
I dashur Atdhe,
Te dua dhe keshtu si je ,
Por kur te te bejme te lire ,
Do te dua edhe me mire !
Andon Zako Cajupi
1. mbi të gjitha dua Shqipërinë – votuan: ademgashi_dk, agu_dk, ARIANI_TB, bamatat, Dar_di, don, rri mirë, Enkeleu, Gi de Masha, inteligjenti, Principat, projekti21_dk, Rina_87, Robery, safinator, Scion, Sovrani, Station, TetovaMas, TOMY_X, USA NR1 ; gjithsej 20, ose 74,07%
2. as po, as jo – votuan: Dito, Enii, kleadoni, Lexuesi_, mario_kingu, SKRAPARI; gjithsej 6 ose 22.22%
3. nuk e dua - votuan EuroStar1, gjithsej 1 ose 3,70%
Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 10-12-2011 më 06:19
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Duhet te perkufizon cfare eshte Shqiperia qe te pergjigjem se a e dua apo jo. Dhe pyetja me duket pa lidhje, pasi nese po shkruaj ketu dhe jam i interesuar per Shqiperine, atehere pse duhet te pyetem a e dua apo jo? Eshte si te te pyesesh a e do babain e nenen tende, kur ti po u blen dhurata e jeton me ta.
Cfare kuptin me Shqiperine ne ate pyetje? Se psh une i urrej politikanet aktuale shqiptare, urrej nje perqindje te mire te shqiptareve qe jane hajdute, kriminele, shkaterrues te Shqiperise.
E ke fjalen si atdhe thjesht si toke? E doja shume natyren e Shqiperise, por tani shume pak ka mbetur nga ajo. Tani ke fusha te gjera me plehra, lumenj qe sjellin mbeturina dhe m*t, male te gerryer, cungje pemesh kudo, brigje te gerryer.
Po kujtoj poemen Bageti e Bujesi..
O malet e gerryera te djegura te Shqiperise
E ju o cungjet e ish lisave te gjate
Fushat e gjera me mbeturina, qe vjellin tym dite e nate
Ju bregoret e gerryera e lumenjte e ndotur tej mase
cuka, kodra, brinje e gerxhe, qe s'u ka mbetur as nami e as nishani se jane bo cimento
Krijoni Kontakt