Close

Rezultati i Sondazhit: Sa e duam Shqipërinë?

Votues
26. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • mbi të gjitha dua Shqipërinë

19 73.08%
  • as po, as jo

6 23.08%
  • nuk e dua

1 3.85%
Sondazh me disa zgjedhje
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 31
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Flm qe e ndryshove mendimin per te mire !

Ishalla kurre nuk jetoj ne nje shtet te huaj, se smuj!
    ( Besoj e kupton tash sa e vështirë është të jetosh diku që nuk e do e që s'ke qare pa ndenjur... )

Vizitoje temën: E duam atdheun, por jo të jetojmë në të. Pse?

që mos ta bëjmë edhe këtë temë politike
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    As , as, votova.

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Dashnia para se gjithash eshte veper.. veprim.
    Nese sjellja jone ndaj Shqiperise eshte prej cubi.. si mund te themi se e dojme..!!!
    Me rrejt vehten eshte lehte.. por gjendja reale e vendit tregon nivelin e kesaj dashnie.
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Përshëndetje për të gjithë,
    Ndoshta nuk e kam qartësuar mirë. Para se të votoni mos mendoni në individë ( që nuk po ua përmend emrat ) që të shpëtoni nga neveritja. Votoni për Shqipërinë si atdhe.

Eh mu kujtua: Para se të votoni kujtojeni së pari poemën "Bagëti e bujqësia"!

P.S. Mos t'i japim temës karakter politik.
    Të falenderojmë që na i dhatë udhëzimet e duhura në lidhje me votimin, sepse nuk nuk po e kuptonim fare ; por një pyetje kam unë : Çfarë kupton ti me - atdhe, dhe atdhedashuri ? Përveç fushave me luledele dhe hapjes së sondazheve të tilla e kam fjalën, se këtë e morëm vesh...

i/e regjistruar Maska e bamatat
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Ne malet e Laberise atje ku Dielli dhe Shqiponja rrine bashke
    Postime
    1,070
    I dashur Atdhe,
    Te dua dhe keshtu si je ,
    Por kur te te bejme te lire ,
    Do te dua edhe me mire !

Andon Zako Cajupi

rezultati i votimit deri sot

1. mbi të gjitha dua Shqipërinë – votuan: ademgashi_dk, agu_dk, ARIANI_TB, bamatat, Dar_di, don, rri mirë, Enkeleu, Gi de Masha, inteligjenti, Principat, projekti21_dk, Rina_87, Robery, safinator, Scion, Sovrani, Station, TetovaMas, TOMY_X, USA NR1 ; gjithsej 20, ose 74,07%

2. as po, as jo
    – votuan: Dito, Enii, kleadoni, Lexuesi_, mario_kingu, SKRAPARI; gjithsej 6 ose 22.22%

3. nuk e dua - votuan EuroStar1, gjithsej 1 ose 3,70%
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 10-12-2011 më 06:19

1. mbi të gjitha dua Shqipërinë – votuan: ademgashi_dk, agu_dk, ARIANI_TB, bamatat, Dar_di, don, rri mirë, Enkeleu, Gi de Masha, inteligjenti, Principat, projekti21_dk, Rina_87, Robery, safinator, Scion, Sovrani, Station, TetovaMas, TOMY_X, USA NR1 ; gjithsej 20, ose 74,07%

2. as po, as jo
    – votuan: Dito, Enii, kleadoni, Lexuesi_, mario_kingu, SKRAPARI; gjithsej 6 ose 22.22%

3. nuk e dua - votuan EuroStar1, gjithsej 1 ose 3,70%
    Qenkam i vetmi armik Mos harro ti postosh arsyet e votimit meqe e ke mare kaq seriozisht

Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Une nuk e dua.

Cfar ka per tu dashur Shqiperia ?

Une dua ate vend qe me siguron punen, lirine, familjen. Shqipria nuk i ka keto cilesi
    Revolution 1848

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Duhet te perkufizon cfare eshte Shqiperia qe te pergjigjem se a e dua apo jo. Dhe pyetja me duket pa lidhje, pasi nese po shkruaj ketu dhe jam i interesuar per Shqiperine, atehere pse duhet te pyetem a e dua apo jo? Eshte si te te pyesesh a e do babain e nenen tende, kur ti po u blen dhurata e jeton me ta.

Cfare kuptin me Shqiperine ne ate pyetje? Se psh une i urrej politikanet aktuale shqiptare, urrej nje perqindje te mire te shqiptareve qe jane hajdute, kriminele, shkaterrues te Shqiperise.

Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Duhet te perkufizon cfare eshte Shqiperia qe te pergjigjem se a e dua apo jo. Dhe pyetja me duket pa lidhje, pasi nese po shkruaj ketu dhe jam i interesuar per Shqiperine, atehere pse duhet te pyetem a e dua apo jo? Eshte si te te pyesesh a e do babain e nenen tende, kur ti po u blen dhurata e jeton me ta.

Cfare kuptin me Shqiperine ne ate pyetje? Se psh une i urrej politikanet aktuale shqiptare, urrej nje perqindje te mire te shqiptareve qe jane hajdute, kriminele, shkaterrues te Shqiperise.

shiko postimin 17

Përshëndetje për të gjithë,
    Ndoshta nuk e kam qartësuar mirë. Para se të votoni mos mendoni në individë ( që nuk po ua përmend emrat ) që të shpëtoni nga neveritja. Votoni për Shqipërinë si atdhe.

Eh m'u kujtua: Para se të votoni kujtojeni së pari poemën "Bagëti e bujqësia"!

P.S. Mos t'i japim temës karakter politik.
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 10-12-2011 më 19:25

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    shiko postimin 17
    E ke fjalen si atdhe thjesht si toke? E doja shume natyren e Shqiperise, por tani shume pak ka mbetur nga ajo. Tani ke fusha te gjera me plehra, lumenj qe sjellin mbeturina dhe m*t, male te gerryer, cungje pemesh kudo, brigje te gerryer.

Po kujtoj poemen Bageti e Bujesi..

O malet e gerryera te djegura te Shqiperise
    E ju o cungjet e ish lisave te gjate
    Fushat e gjera me mbeturina, qe vjellin tym dite e nate
    Ju bregoret e gerryera e lumenjte e ndotur tej mase
    cuka, kodra, brinje e gerxhe, qe s'u ka mbetur as nami e as nishani se jane bo cimento

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •