Close
Faqja 0 prej 15 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 147
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509

Tradhetaret e kombit dhe kombetares

Ignore List: Den Bossi

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anëtarësuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Nga patriotizmi i flakte qe ke ,Ja fut kot noi her ZOMBIE ....pse pikerisht trradhtar te kombit ???

p.n.a.p.m.q.g.q.n.t.v.
    Anëtarësuar
    03-06-2005
    Vendndodhja
    Berat-Tirane-Milano
    Postime
    179
    Citim Postuar më parë nga TITI
    Nga patriotizmi i flakte qe ke ,Ja fut kot noi her ZOMBIE ....pse pikerisht trradhtar te kombit ???

Po si ti quajme miqte e Shqiperise???

Nese themi se x apo y peshengrites, aklet iken nga kombetaria Shqiptare (akletikes, peshengritjes, notit etj...), mbase kane bere nje zgjidhje te drejte sepse me 30000-40000 leke ne jave nuk jetohet si nje kampion, por te thuash per nje futbollist qe iku se greku, serbi e paguan me teper eshte qesharake sepse sa merr Valoni me Lacion (ose do te marri) per nje sezon, me Zvicren ato pare nuk i merre as edhe per 1 shekull.
    Nëse thonë se lufta dëmton paqen unë "m.g.q.n.t.v." po ju them lufta për liri është paqia vetë!

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anëtarësuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Citim Postuar më parë nga m.g.q.n.t.v.
    Po si ti quajme miqte e Shqiperise???
    Ore ..si mund ti qush trradhtar te kombit ,kur me shume se gjysma e atyne te lart permendur jan lind e rrit neper shtete te ndryshme ,ato s'kane te bojne fare me SHQIPRINE , se i ka rrit tjeter kush ...nuk ja msoi futbollin Sala me Tosin :d!!!

Ashu si thoni juve i bi ,te qush miliona emigrante shqiptare qe perfaqsojne shtete te ndryshme ( ME ANE TE PASAPORTAVE QE KAN MOR ) (TRADHTAR TE KOMBIT) apo jo ???

Trradhtar une mund te quj sportiste te tipit PIRRO DHIMA ,MIRELA MANJANI ,LUAN SHABANI ..etj etj qe dikur kane mbrojtur ngjyrat e kombit tone !! Po jo kto te lartpermendurit ...qe se kane shkel noi her shqiprine me kom !!

shnet
    Ndryshuar për herë të fundit nga Moltisanti : 19-10-2005 më 16:37

Authentic Maska e DeuS
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Kur lexova titullin kujtova se kishit sjelle ndonje foto te Esat Toptanit me shoke...

Te jap te drejte deri diku Zombie...por deri diku ama! Ate merzi qe te shtyu ty te hapesh kete teme, e kam miken time te perditshme, qe me shoqeron kudo...por c'te besh, jane shume me te thella keto pune or miku im! Sa te thella?

Sa e gjate eshte nje fije peri?! ...

p.n.a.p.m.q.g.q.n.t.v.
    Anëtarësuar
    03-06-2005
    Vendndodhja
    Berat-Tirane-Milano
    Postime
    179
    Citim Postuar më parë nga TITI
    Ore ..si mund ti qush trradhtar te kombit ,kur me shume se gjysma e atyne te lart permendur jan lind e rrit neper shtete te ndryshme ,ato s'kane te bojne fare me SHQIPRINE , se i ka rrit tjeter kush ...nuk ja msoi futbollin Sala me Tosin :d!!!

Ashu si thoni juve i bi ,te qush miliona emigrante shqiptare qe perfaqsojne shtete te ndryshme ( ME ANE TE PASAPORTAVE QE KAN MOR ) (TRADHTAR TE KOMBIT) apo jo ???

Trradhtar une mund te quj sportiste te tipit PIRRO DHIMA ,MIRELA MANJANI ,LUAN SHABANI ..etj etj qe dikur kane mbrojtur ngjyrat e kombit tone !! Po jo kto te lartpermendurit ...qe se kane shkel noi her shqiprine me kom !!

shnet
    Si mund te themi ne se Pirro Dhima eshte me tradhetar se Jurgen Xhasula (te pakten ky i fundit nuk eshte rritur ne Gjermani).

Pirroja nuk mund ta shperdoronte jeten e tij vetem me nje 8000$ per medalje ari.
    Pirroja nuk mund te pranonte te mbetej pa shkolle te larte ne nje vend qe ai mund ta ngrinte ne arenat me te larta te sportit (theksoj se Pirro Dhima nuk u pranua si student ne Insitutin e Fiskultures sepse nuk arriti normat)

Po e perseris, per peshengritesit, akletet, mundesit etj nuk mund te themi se e kane tradhetuar ata Shqiperine apo se i ka tradhetuar Shqiperia ata. Per futbollistet e kemi te qarte se jane ata qe e kane tradhetuar Shqiperine.

Le te krahasojme Lorik Canen me Ramen (qe zgjodhi kombetaren Zvicerane).
    Mund ti quajme me te njejtin emer keta miqe te mire te Shqiperise ??????????????

Te paktenune jo
    Nëse thonë se lufta dëmton paqen unë "m.g.q.n.t.v." po ju them lufta për liri është paqia vetë!

Trusti i Lulelakres Maska e Tulipani Zi
    Anëtarësuar
    02-09-2004
    Vendndodhja
    Aty ku mos qofsha
    Postime
    412
    Termi tradhtar eshte paksa i rende ne vesh por i sakte ne rrethanat tona. Le te zberthejme kuptimin e fjales tradhtar. Une po shqiperoj kuptimin e gjetur ne dictionary.com

Tradhtar:
    1. dhunim i besnikerise ndaj atdheut, vecanerisht tradhtimi i atdheut duke shkuar ne lufte ndaj tij ose duke ndihmuar ndergjegjshmerisht armiqte e tij.
    2: nje person qe thote nje gje e ben nje tjeter.

Le te marrim kuptimin e pare. Ata qe i bashkangjiten kombetareve te huaja automatikisht plotesojne kushtin e pare, dhunimin e besnikerise ndaj atdheut.
    Qe ta bejne sa me te theksuar tradhtine ata duhet te "shkojne ne lufte" ndaj kombetares. I vetmi futbollist deri me sot qe e ka bere ate eshte Shefki Kuqi qe militon me Finlanden dhe biles shenoi kunder nesh. Te tjeret duhen pritur qe te futen ne loje kunder nesh para se ti quajme me plot goejn Tradhtare. Por duke qene se te gjithe futbollistet tane militojne ne ekipe evropiane, te gjithe pa perjashtim kane potencial qe te bien ne eleminatore ne nje grup me Shqiperine.
    Dmth qe nje lojtar mos te quhet tradhtar duhet ti bashkangjitet nje ekipi jo-Europian.

Ndersa kutpimi i dyte i fjales tradhtar i perkon me se miri Valon Behramit qe tha qe do vishej kuqezi e pastaj iu bashkangjit Zvicerianeve. Kesisoji jane me te ultit per mendimin tim.
    BRIGADA E KUQE PERJETE

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Them se pjesa me e madhe se kan bo per tradhti ose te quen tradhtar sepse keta kan len Shqiperine/Kosoven dhe kan imigruara ne vende te huaj dhe atje jan stabilizuar me letra dhe pashaporta dhe sot ndjehen me mir dhe me te sigurt qe kan pashaport te huaj.
    Mbase mund te jet arsye e imigrimit qe sot shum lojtar Shqiptar jan me pashaport te huj por shum pak mund te quen tradhtar...

Kunja_01 Maska e Duke_Of_Arberia
    Anëtarësuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604
    Jam deri diku (jo me shume) dakord me Zombie-n per ndonje nga ata futbollistet qe jane futur ne ate liste. Megjithate pjesa me e madhe e tyre e kane pranuar madje ndoshta edhe mburren me origjinen e tyre, gje qe Piro Dhima, Mirela Manjani apo edhe shume te tjere e mohuan. Keta te fundit jane tamam tradhtar dhe jo ata te listes tende Zombie.
    Por s'duhet harruar qe kombetarja turke, kroate etj kane nje pjese te mire te futbollisteve qe jane rritur dhe jane lindur jashte. Megjithate thuajse ne te gjitha rastet ata kane zgjedhur kombetaren e origjines, gje qe nje pjese e mire e shqiptareve qe jane rritur e lindur jashte nuk e kane bere. Prape nuk mund t'i quajme ata tradhtar. Sepse nuk e kane fajin ata qe FSHF-ja nuk ben punen e saj si duhet, nuk e kane fajin ata qe FIFA ne te njejtat raste nuk ka penguar futbollistet turk apo kroat te luajne me kombetaren e origjines dhe Behramin po, nuk e kane fajin ata qe Shqiperia dhe Kosova kane qene gjithmone te ndare per shume arsye politike, nuk e kane fajin ata qe ne mergim Shqiptaret ne shumicen e rasteve te detyruar dhe te shitur neper ambasadat serbe kane pasur si detyre te perçajne shqiptaret etj etj etj etj etj....

Pra Zombie ky eshte pak problem kompleks. Te shpresojme qe ne te ardhmen te gjithe keta te rinj te talentuar qe ndiejne diçka per Shqiperine, te perfundojne ne kombetaren tone ashtu siç bene Hasi, Cana dhe Dragusha.

PS: Asgje personale kundra teje, thjesht mendimi im.
    Trimi mirë me shokë shumë!!!!!!

i regjistruar gabimisht Maska e FЯODO
    Anëtarësuar
    27-03-2005
    Postime
    652
    Per mendimin tim dhe mesa kam lexuar rreth ketij Pirro Dhimes ai eshte minoritar grek qe u lind dhe u rrit ne Shqiperi prandaj e ekzagjerojme pak ket muhabetin me Pirro Dhimen.
    Kam lexu te nje artikull ku thote Pirro qe edhe traineret dhe shoket e stervitjes i flisnin me nofken "greku" kur vinte te palestra per stervitje thonin "Erdhi greku"
    Mirela Manjani po qe eshte kurve bashke me ate plehren Luan Shabanin por ky Pirro Dhima ka prejardhje greke dhe mesa kam lexu eshte minoritar.

Valon Berhami eshte 100 here me ********** se Pirro Dhima per mendimin tim se ky legeni eshte 100% shqiptar dhe refuzon te veshi fanellen kuqezi por ne vend zgjodhi Zvicren.
    Shikojeni ket plehren te perfundoje si Millaim Rama
    Creative artwork requires creative thinking from a creative mind

Faqja 0 prej 15 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Sulë Hotla (1875-1947), Një Jetë Për Shqipërinë
    Nga strong_07 në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 29-04-2019, 16:32
  3. Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  4. Kristo Frashëri: Dilema për Himarën
    Nga Qafir Arnaut në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 28-02-2006, 13:56
  5. Letërsia Shqiptare
    Nga [A-SHKODRANI] në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-10-2005, 14:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •