Close

Rezultati i Sondazhit: Cilet dy shtete do ta kalojne fazen e grupit?

Votues
63. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Spanja

48 76.19%
  • Italia

34 53.97%
  • Irlanda

5 7.94%
  • Kroacia

26 41.27%
Sondazh me disa zgjedhje
Faqja 18 prej 18 FillimFillim ... 8161718
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 173 prej 173
    Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Citim Postuar më parë nga RaPSouL Lexo Postimin
    Ore Madaber ti me gjithë mend e ke këtë teorinë e pozicionit jasht loje? Mendoja që po bën batutë.

Kur pranoi topin Iniesta, Navas ishte në pozicion jasht loje, mirëpo në atë moment që Iniesta pranon topin ai rivendoset në pozicion të rregullt dhe është shumë e drejt që goli nuk u anulua sepse do ishte absurde të anulohej ai gol për pozicion jasht loje.

Kur Iniesta merr topin Navas është pozicion jasht loje mirëpo pasiv pasi nuk merr pjesë në aksion, por më pas kur pranon Iniesta topin pozicioni i tij bëhe aktiv dhe sipas të gjithë asaj që të gjithë pam Navas nuk ishte më në pozicion jasht loje kur pranoi topin nga Iniesta.
    Pra, arbitri ka qene kaq i vemendshem sa ne te qindten e sekondes ka arritur te kuptoje gjithe kete.

Po ato goditjet me take ne kaviljen e Mandzukic? Po ate grisjen e faneles? Pfff Dalin e kerkojne dhe respekt pastaj.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar më parë nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Pra, arbitri ka qene kaq i vemendshem sa ne te qindten e sekondes ka arritur te kuptoje gjithe kete.

Po ato goditjet me take ne kaviljen e Mandzukic? Po ate grisjen e faneles? Pfff Dalin e kerkojne dhe respekt pastaj.
    Un nuk jam tifoz i Spanjës o Madaber se nuk flitet çdoher si tifozë por si realist. Nuk më interesojnë ato kaviljet dhe grisjet e fanellës unë të tregova atë rregullin që po e konteston në lidhje me pozicionin jasht loje.

Çfarë vëmendje duhet arbitri ka parë vetëm Iniestën në pasimin e parë që është në pozicion të rregullt dhe më pas pasimin deri tek Navas i cili poashtu pastaj ishte në pozicion të rregullt. Navas merr pjesë në aksion në momentin kur bëhet pasimi drejt tij e jo drejt një lojtari tjetër.
    Sui generis

Mos ma ngacmoni Madaberin se i djeg akoma ajo penalltia e Busquets lol .

Tani për nja 15 vjet ky nuk do të shohi më as Barcelonë,as Spanjë,as stilin e futbollit që kërkon çdo ekip të imitojë. Ncuq ncuq ncuq...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Faqja 18 prej 18 FillimFillim ... 8161718

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •