Atehere t'i sqarojme disa gjera qe ne fillim.
E para e punes NUK DUHET te perdoresh epitete dhe fjale ofenduese kur diskuton me forumistet sepse tregon kulturen tende dhe asgje me teper.
E dyta kur une t'ia lejoj vetes sime te te ofendoj ke te drejten te me ofendosh dyfishin.
Kthehemi te tema.
Vete postimi juaj verteton qe nga futbolli nuk eshte se kupton shume(dhe nuk eshte fundi i botes te mos kuptosh nga futbolli si dhe nga shume fusha te tjera),po te bej nje shembull te vogel
Nocerino nuk eshte nje mesfushor krahu qe te luaj ne vend te Maggio apo Giaccherini sic propozon ti dhe nuk mund te thuash qe ishin gabim i De Rossit rastet e Torres por ishte mesfusha italiane ajo qe duhet te krijonte superioritet ne mbrojtje,kjo duke pare qe Italia luante me tre mbrojtes dhe mungonte nje stoper i mirefillte i cili duhej te kontrastonte sulmuesin spanjoll,detyre e cila duhej te kryhej nga Motta dhe Marchisio te cilet duhet te shnderoheshin ne stoper ne momentin kur sulmonte Spanja.
MOS I NDY TEMAT no name
Jesushes, nuk i afrohesh as tek maja e thoit ti, jo për gjë por i kam edhe french, kurse ti vje era shpella arabie, bahhh...e kam edhe stomakun e dobët.
As jam marrë ndonjëherë me ty, veç sa më je ngjitur si kalinë gjithë kohës dhe të kam toleruar, por këtë herë e mbushe kupën.
Dhe si ta merr mendja që merrem unë me ty, le që kush të merr seriozisht ty, të lutem? Shihe pak edhe nickun që ke: diçka p.
Mashkull me këtë nick! hahahahahahahaaaa
Italisht,mund ta ndjekesh te gjithe kampionatin
http://www.raisport.rai.it/dl/raisport/euro2012/partite/ContentItem-15c02b99-f3b5-4a3c-ab80-708040c3787e.html
MOS I NDY TEMAT no name
Drague dhe ne Itali kete here mund ti ndjekesh te gjitha ndeshjet pa paguar te Rai.Linku qe kam postuar eshte kanali i Raisport ne streaming i krijuar vetem per europianin.
Per Shqiperine lere mos e pyet atje dhe lajmet do fillojne t'i transmetojne me pagese.
MOS I NDY TEMAT no name
Krijoni Kontakt