Platini 1 - 0 Netherland.
![]()
Platini 1 - 0 Netherland.
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga BlooD_VenoM : 09-06-2012 më 18:29
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Ju ca pitja ktyne pretedenteve hollandez..lol
Platini eshte me origjine Daneze?!
”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”
Pe ndeshje ti ? I pe dy rastet me duar te Danezve ? Po si pate pare,shikoji dhe hajde shif piten ketu lol.
Ci fac,bine ?
http://www.youtube.com/watch?v=0draDLYCGkQ
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Ti ja fut si kau peles. Gabimet jane njerezore ? Jane 4 sy aty per ate pune,arbitri kryesor dhe anesor. Favoritet e bene te tyren,krijuan rastin ,iu mohua haku.
Favorit nuk e quajme veten,na quajne te tjeret.Nuk themi vet ne qe jemi favorite,e thone analstiat keshtuqe...
...keshtu qe...thjesht deshtuat.Meruni me albitart tashi.Nuk ja fus kot fare si kau peles.Ta thashe edhe nje here qe prekja e topit me dore ishte,pra penallti,por ama ishte e pa vullnetshme.Nuk eshte se topi po shkonte drejt rrjetes per gol,dhe ai e ndali me dore.Jan ca ligje ne futboll qe duhen respektuar.Hollanda zhgenjeu dhe pik.
Ndryshuar për herë të fundit nga {A_N_G_E_L_69} : 09-06-2012 më 19:38
”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”
Blood , lerini tifozlliqet menjane.
Asnje nga ato dy raste sishin penallti se lojtaret e kapen pa dashje.
E dyta edhe mund te jepej, por prape do konsiderohej si vendim i rende.
Hollanda ishte mire ne sulm, por berrnut ne mbrojtje.
Sdel nga grupi nqs nuk permisohen ne mbrojtje.
Mua me shume me erdhi inat me portugaline.
Kane alamet lojtaresh dhe lujne futboll negativ.
Kur po e humbin ndeshjen , erdhen ne vete dhe e ben cope gjermanine.
Tranjer leshi.
Portugalia i ka lojtaret me te mire se gjermani, por historikisht i ka pase tranjeret idiota.
Krijoni Kontakt