i dhjefsha fene kisha qejf te iknin edhe greket,,,,, mu be qefi qe muzhitet iken si sumatrice nga europiani.....
hajde tani grek ik per lesh ne ndeshjen tjeter
vari leshte
Më mirë që ndodhi kështu dhe u kualifikuan grekët se tataaaaaa do ndeshen me gjermanët, ata që janë ''përgjegjës'' për ''gropën financiare'' ku janë të fundosur aktualisht. E kuptoni sa e ngarkuar do jetë emocionalisht ndeshja nga ana e grekërve?! Për ata, lojtarët e 11-shes gjermane janë si trupat e SS që marshojnë në vendin e tyreDo jetë kënaqësia më e madhe, ti shohësh sesi deutschet do t'ua thyjnë në mes atë egon e tyre të dh.ime. Kështu që përgatituni për spektakël
![]()
Elegance is an attitude.
Nuk i doja Grekët në çerekfinale,por u kualifikuan duke luajtur antifutboll siç luajnë gjithmonë,se futboll nuk marrin vesh!
Kjo goje nuk eshte per keta veshe
Forza Italia jam tifoz i italis por i uroj Greqis Fat
Partizoni
Oj Kancelare, po spektakli eshte njeçik i kushtezuar se i fitoi Neo Demokracia zgjedhjet ne Greqi. Po te kishte fituar Siriza e atij karkalecit do kishte me shume spektakel besoj. Po tani qe fituan kta te nenshtruarit ndaj Gjermanise e Europes besoj se do kete pak meshire dhe Angela Merkel dhe nuk besoj se do i keqtrajtojne e shperfytyrojne Greket e gjoreLoL
Moj, se mos ndodh ndonje e pabere e fiton Greku. LooooL
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Krijoni Kontakt