O Antiproanti, nuk e kuptoj a je besimtar e flet nga nje pozicion i nje feje te caktuar, apo s'beson fare dhe don te na besh rregullat e fese keshtu?
O Antiproanti, nuk e kuptoj a je besimtar e flet nga nje pozicion i nje feje te caktuar, apo s'beson fare dhe don te na besh rregullat e fese keshtu?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Diella1 : 29-12-2011 mė 20:08
Sturmgewehr, nuk besoj qe mund te gjesh foto te mjaftueshme per te ulur figuren e Papes Gjon Pal II....
![]()
Gjej montazhe sa te duash, por as ti e askush nuk ka force te ule miresine e Kishes Katolike e te krishterimit ne pergjithesi......
Duet ta kuptosh se e postova foton per shaka po ate qe e thash nuk esht larg realitetit.
Kisha katolike eshte cdo gje po jo e shenjt, esht fajtore per genocide, masakra edhe tortura te ndryshme, kisha katolike nuk esht as pak me e shenjt se nje kafene lokale ne ndonje lagje.
Mia San Mia
E ke provuar ti vete te hysh e te komunikosh vete ne nje Kishe Katolike, si do te te presin e si do te sillen me ty?
Isha si fmi i vogel e vizitova Vatikanin po nuk kalova mir fare, edhe jam me pasoja, pasoja aq te renda sa dueshte urgjentisht te me behet transplatimi i vrimes se bythes sime, per fat te mir ne at moment kishte ber ndeshje Elton John edhe kishte vdek, ja muaren zuzen ati pasi ishte donator organesh dhe ma ngjiten mua, ne disa fjal as ajo pun nuk doli e hajrit, kalova nja 3 apo 4 muaj duke fjetur ne bark, qe ateren me ka mbet kjo e fjetura ne bark ves i keq edhe non stop ashtu fle edhe me zbulohet kurizi me smuren veshket, kam zen gur ne veshket, pasojat nga Vatikani jan te nje pasnjeshme.![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sturmgewehr : 29-12-2011 mė 20:46
Mia San Mia
Te paska ardhur ora e gjumit, se percart po me duken fjalet e tua, hajt naten e mire edhe nga ana ime!
Krijoni Kontakt