He o injorant, u zbulua katastrofa yte intelektuale, nuk e di se ne Arabine Saudite historikisht kane ndodhur vershima.
Plus kesaj, deshmoret e Luftes se Uhudit jane varrosur prane Kodres se Uhudit, andaj shiu qe ra ridhte prej kodres tek varrezat e tyre, dhe pasiqe dicka e tille ndodhe rralle ne ate vend, ata nuk kishin bere sigurime paraprake per kete gje.
Trupat e tyre nuk u kalben si mrekulli nga ana e Zotit, kurse per kete deshmojn te gjithe banoret e Medines dhe kete e ka shkruar historia.
Nese ndonje ateist-tru-shplare si puna jote nuk i beson kesaj, ai eshte problemi i tij!!!
Po madje edhe une qe kam banuar atje e kam pare se dicka e tille ndodhe, edhepse rralle, mirepo edhe atje di te bjere shi i furishem.Para 1400 vitėve u bėnė vėrshime nė varrezat e Medinės dhe dolėn trupat e pakalbur tė Musliēave edhe atė mbas disa viteve !!! Vėrshime dhe rreke shiu nė shkretėtirėn e Medinės![]()
Prap injoranti e mohon kete kurse une ja argumentova me video dhe me foto.
Me mendje s'ka!
Si zakonisht kur tregoni se s'keni as njohuri elementare per ceshtjen qe futeni ne te si ndonje vagabont rruge, ktheheni tek arma juaj me e fuqishme, Aishja, e cila ne kohen kur u martua me Muhamedin a.s. ishte e pjekur dhe e afte per nje gje te tille.Kėtė e beson e nuk i beson hadithėve tė Ajshės 6-9 vjeēare nė prehėrin e Muhamedit![]()
Kurse pastaj na kundershtojne sepse ne jemi kunder homoseksualizmit.
Cfar ironie apo jo Homosapiens Injorantus!
Krijoni Kontakt