Close
Faqja 40 prej 50 FillimFillim ... 303839404142 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 391 deri 400 prej 499
    Thirr ne rruge te Zotit! Maska e IslamInfo
    Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Citim Postuar mė parė nga qeveriablu Lexo Postimin
    O trushpėlarė i Medinės,kreacionist i fėlliqur.Nuk ka nevojė tė mė tregosh a ka nė Arabinė Saudite vėrshime,e di edhe unė qė ka ndonjėherė.Detyra yte ishte tė tregoje si trupat e pasuesve tė Muhamed analfabetit nuk u kalben ?
    He o injorant, u zbulua katastrofa yte intelektuale, nuk e di se ne Arabine Saudite historikisht kane ndodhur vershima.

Plus kesaj, deshmoret e Luftes se Uhudit jane varrosur prane Kodres se Uhudit, andaj shiu qe ra ridhte prej kodres tek varrezat e tyre, dhe pasiqe dicka e tille ndodhe rralle ne ate vend, ata nuk kishin bere sigurime paraprake per kete gje.

Trupat e tyre nuk u kalben si mrekulli nga ana e Zotit, kurse per kete deshmojn te gjithe banoret e Medines dhe kete e ka shkruar historia.

Nese ndonje ateist-tru-shplare si puna jote nuk i beson kesaj, ai eshte problemi i tij!!!

Para 1400 vitėve u bėnė vėrshime nė varrezat e Medinės dhe dolėn trupat e pakalbur tė Musliēave edhe atė mbas disa viteve !!! Vėrshime dhe rreke shiu nė shkretėtirėn e Medinės
    Po madje edhe une qe kam banuar atje e kam pare se dicka e tille ndodhe, edhepse rralle, mirepo edhe atje di te bjere shi i furishem.

Prap injoranti e mohon kete kurse une ja argumentova me video dhe me foto.

Me mendje s'ka!

Kėtė e beson e nuk i beson hadithėve tė Ajshės 6-9 vjeēare nė prehėrin e Muhamedit
    Si zakonisht kur tregoni se s'keni as njohuri elementare per ceshtjen qe futeni ne te si ndonje vagabont rruge, ktheheni tek arma juaj me e fuqishme, Aishja, e cila ne kohen kur u martua me Muhamedin a.s. ishte e pjekur dhe e afte per nje gje te tille.

Kurse pastaj na kundershtojne sepse ne jemi kunder homoseksualizmit.

Cfar ironie apo jo Homosapiens Injorantus!

Thirr ne rruge te Zotit! Maska e IslamInfo
    Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Donė tė thotė edhe vendin mė tė shenjtė tė Muslimanėve perendija nuk e kursen....hahah Qaba nėn ujė !!!
    Ndėrsa Hubali nuk do e bėnte kėtė
    Uji sipas mesimeve tona eshte begati dhe kjo ishte gezimi me i madh per banoret e atij vendi sepse ata shume e duan shiun dhe ia dine vleren.

Po poashtu ja qe deshti Zoti e une ta perdori kete ndodhi si argument kunder nje Ape-Ateist Tru-shplaros si puna jote.

i/e regjistruar Maska e SatanMyMasterSS
    Anėtarėsuar
    02-10-2011
    Vendndodhja
    Hell
    Postime
    217
    Citim Postuar mė parė nga IslamInfo Lexo Postimin
    Po, po, njelloj sic tha LaVey themeluesi i kishes se djallit, se ai nuk beson ne djallin mirepo e ka mare ate si simbolik.

Shume bindshem...

P.S: Me te thane te drejten me frikesove me ate foto hahahah.
    Cfare foto se nuk kam postuar foto, poashtu nuk kam nevoj te shpjegoj ty sepse une e di se kush jam dhe cka jam keshtu nuk me intereson mendimi yt me te thene te drejten.
    LaVey eshte hera e pare qe e degjoj si emer, poqese besoj ne djallin atehere duhet te besoj edhe ne Zot e qe nuk me vie ndermend te besoj ne Zot.
    Religion is hate,
    Religion is fear,
    Religion is whore

i/e regjistruar Maska e SatanMyMasterSS
    Anėtarėsuar
    02-10-2011
    Vendndodhja
    Hell
    Postime
    217
    Citim Postuar mė parė nga toni77_toni Lexo Postimin
    Hajde ju me ato demagogjitė sektare mos dilni ne fushen e budallakut. Ti me keto qe thua bie ne kundershtim me te VERTETEN e Krishtit, ama pse e ben ketė he...!

Me thuaj, Krishti u ngjall me trup api vetem shpirti?

Asgjė nuk do te ndodhė jasht trupit te njeriut, ju mohoni TRUPIN dhe e imagjinoni ne Krisht hije vetem frymė, ama eshte Krishti dhe Ungjilli i Tij i cili tė flet ndryshe nga ajo qe ti thua. Krishti u ngjall me trup dhe u shfaq ne trup e jo fryme apo.., mos bie mė ne ndikime te pa vlera sepse ato nuk janė DRITĖ.

Krishti ne njė rast apo ehte shumė raste e thotė se shpirti eshte gjeja mė me vlere se sa trupi, por AI nuk e thotė ne ato bindje tua dhe te atyre qe mohojnė TRUPIN. Trupi eshte i vdekshem dhe i ndikuar nga mekati, por kjo jo pasi njeriu te shelbohet (shpetohet), kur njeriu behet Tempull i Zotit - ai ēlirohet dhe shenjterohet nepermes Hirir, njeriu nuk shenjterohet vetem ne shpirt por trup dhe shpirt, shpirti pa trupin e tij nuk ka vlerė, Krishti ne botė nuk erdhi jasht trupit njeri, Krishti pas ngjalljes se Tij nuk u ngjall pa trupin e Tij..., Krishti nuk erdhi hije, Krishti nuk u ngjall hije, por Jezusi erdhi ne mish njeriu dhe u ngjall mish dhe eshtra njeriut. Krishti nu erdhi per ta shpetuar vetem shpirtin por per ta shpetuar shpirtin dhe trupin e njeriut, Ai per ata u misherua ne mish - trup njeriut, vdiq dhe u ngjall, vdiq si trup lendor dhe u ngjall ne trup shpirtonor - por trup me mish dhe eshtra;
    “Pse po trembeni? Pse po dyshoni nė zemrat tuaja? 39 Shikojini duart e mia e kėmbėt e mia: unė jam! Vetė! Mė prekni e vėrtetojeni! Shpirti s’ka mish e eshtra, si po shihni se unė kam!” (Lk 24; 39)
    keshtu qe kurre mė mos u bė viktimė e gjarave qe nuk kan vlerė. Asgjė nuk humb njeriu nga vetvteja pos mekatit. Ngjallja e njeriut ndodhė trup dhe shpirt per ndryshe nuk ka kuptim asgjė. Njeriu nuk vdes, Trupi nuk mbetet ne shkretetiren e dheut - nė varr dhe mjerim...., nuk eshte besimi i krishtere ashtu sic ti e thua, besimi i krishterė eshte ai qe te ka shpjeguar Dielli1 dhe qe po shpjegoj unė. Edhe besimi Islam beson ne ngjallje te trupit dhe te shpirtit.
    Problemi eshte se te gjitha keto "kane ndodhur" vetem gjate nje periudhe te caktuar kohore tash shtrohet pyetja pse nuk viejn me PROFETE per te treguar se cka do te kete ne boten e ardhshme? apo njerzimi do te tallej me ta po te thonin se jane profete dhe po te thonin kane ngelur shtatzene pa pasur marredhenie seksuale do ti benin testet menjehere dhe menjehere femijes do ti benin ADN dhe te vertetonin se a kishte babe apo ishte vetem nje shpifje.
    Ketu eshte dallimi ne kohet e sotme me ato para 2000 apo 1500 vite me pare pra genjeshtrat sdo te pinin uje dhe sot lajmi per genjeshtren dhe te verteten shperndahet ne tere boten per 1 min pra sdo te kishte KA THENE po e sheh drejtperdrejt vet.
    Kisha qe po e mbron ti me aq vullnet te madhe dhe poashtu politiken e tyre atehere cka do te thuash per ato kryqzata (Europe, Amerike, Australi dhe Afrike) qe kane bere me shekuj per ti vrare dhe shkaterruar te gjithe qe nuk besonin ne Krishtin pra ato miliona vrasje per te shfarosur heretiket.
    Po kjo kishe qe ti e mbron tere historin e ka te perlyer me lloj lloj dhunimi kunder besimtareve te vet duke u nisur nga pedofilia e deri tek vrasjet me makabre ne te cilat nen hije ata dirigjonin dhe ende dirigjojne.
    Me vie keq por Vatikani eshte aq i perlyer ne krim sa qe Hitleri kundrejt tyre eshte nje femije 2 vjecar me te berat e tij.
    Religion is hate,
    Religion is fear,
    Religion is whore

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-12-2008
    Postime
    661
    Do tė ishte mirė qė mos tė hudhėsh me gjithė dorėn leksione se kush ėshtė injorant,ke kujdes Kavajė!

Unė mora shembull trupin e balsamuar tė Padre Piu.Dhe ceka qė pamjen e tanishme me fėtyrė silikoni tė bėrė nė studiot e Londrės e besojnė katolikėt naiv,dhe njerėz tė tillė nuk janė pak.Qėllimi im ishte tė pėrqesh politikėn nekromane,vampirizmin,demonologjin dhe idolatrinė e tė vdekurit.Kjo mėnyrė qė tė prezentohen tė vdekurit publikishtė ėshtė pėr tė vjellur dhe manipulim me ndjenjat fetare tė njerėzve naiv.
    Kjo metodė e tė krishterėve ėshtė e njėjtė me atė tė juve Muhamedanėve qė paraqesin Muhaxhedin tė vdekur qė "nuk kalben"..fujjj
    Keni atje nga Kavaja ndonjė mumie tė pakalbur,si shpėrblim qė i ėshtė dhėnė sepse ka luftuar dhe ndjekur me devotshmėri mėsimet e analfabetit Mekas ?
    ne fen tone nuk lejohet te nxirren trupat e te vdekurve per ti mbushur mendjen tutkunve se ata nuk jan kalbur.nuk kemi nevoje.nese dikush e ben e ka gabim dhe ky eshte faji i tij personal jo i islamit.ne nuk kemi nevoje te shohim trupat e te vdekurve qe te besojme ne zot,porse kur dhjami te ze syte eshte veshtire te shikosh

ndersa sa per padre pion ti po te kishe pak cipe do e pranoje se gabove dhe kaq.

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anėtarėsuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar mė parė nga Diella1 Lexo Postimin
    I nderuar qeveriablu,

Keto trupa te ekspozuar te shenjtoreve, jane prova besimi, prova te dhuratave qe Zoti u jep pikerisht atyre qe ne jeten e tyre ne toke nuk jetuan per trupin, pra, nuk iu nenshtruan pasioneve e instinkteve, po jetuan per Dashurine e Shenjte te Zotit. Shembulli i pare i kesaj qe moskalbja dhe glorifikimi tre dite pas varrosjes se vete Birit te Zotit dhe Zotit tone Jezu Krisht, pastaj ngritja ne qiell dhe ringjallja e Memes se Tij e keshtu me rradhe shume nga shenjtoret. Jo te gjitheve u ndodh kjo, por ne te tjeret jetojme ne besimin se nje dite edhe trupi yne pas vdekjes do te arrije gjendjen e glorifikuar e do te jetojme ne parajse me engjejt e me shenjtoret. Keto jane premtimet e Zotit per ata qe e degjojne, e duan e ia zbatojne fjalen, e qe arrihen nepermjet besimit ne Jezu Krisht e ne Zot.

Me respekt,

Diella1
    Po te ishte ashtu, cfardo pasuri tokesore, cfardo statusi social dhe cfardo veprimi, vendimi dhe funksioni pertej atyre qe jane te domosdoshme per mbijetesen e njeriut, do te ishin dhe do te duhej te trajtoheshin parimisht si veprime kunder Zotit. Sipas asaj hipoteze, nder te vetmit qe mund te llogarisin me parajsen mbeten vetem disa, te cilet jetojne ne rruge, flasin fare pak, luten ter diten dhe mbijetojne nga ushqimi qe iu falet nga te tjeret. Njerez te tille ka kryesisht ne Indi. ...

Iliro-Thrakas Maska e Sturmgewehr
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Postime
    315
    Citim Postuar mė parė nga paridi26 Lexo Postimin
    ne fen tone nuk lejohet te nxirren trupat e te vdekurve per ti mbushur mendjen tutkunve se ata nuk jan kalbur.nuk kemi nevoje.nese dikush e ben e ka gabim dhe ky eshte faji i tij personal jo i islamit.ne nuk kemi nevoje te shohim trupat e te vdekurve qe te besojme ne zot,porse kur dhjami te ze syte eshte veshtire te shikosh

ndersa sa per padre pion ti po te kishe pak cipe do e pranoje se gabove dhe kaq.
    ty nuk te duet fakt te shofish qe gomari fluturon, ti je mjaft naiv ta besosh kete pa fakte.

Me siguri ke ndegjuar per Babadimrin edhe Sorkadhet e tij fluturuese, apo jo ?
    Mia San Mia

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-12-2008
    Postime
    661
    Citim Postuar mė parė nga Sturmgewehr Lexo Postimin
    ty nuk te duet fakt te shofish qe gomari fluturon, ti je mjaft naiv ta besosh kete pa fakte.

Me siguri ke ndegjuar per Babadimrin edhe Sorkadhet e tij fluturuese, apo jo ?
    sigurisht qe kam degjuar.

madje kam degjuar edhe per hardhucen qe evuloi ne ari.

Iliro-Thrakas Maska e Sturmgewehr
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Postime
    315
    Citim Postuar mė parė nga paridi26 Lexo Postimin
    sigurisht qe kam degjuar.

madje kam degjuar edhe per hardhucen qe evuloi ne ari.
    ket te fundit me siguri Ndonje hoxh ose prift ta ka treguar.
    Mia San Mia

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-12-2008
    Postime
    661
    Citim Postuar mė parė nga Sturmgewehr Lexo Postimin
    ket te fundit me siguri Ndonje hoxh ose prift ta ka treguar.
    jo prifti me ka treguar teorine e big bengut.se mos ndoshta mendon se po tallem ,vertet e kam .

Faqja 40 prej 50 FillimFillim ... 303839404142 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •