Close
Faqja 36 prej 50 FillimFillim ... 26343536373846 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 351 deri 360 prej 499
    Thirr ne rruge te Zotit! Maska e IslamInfo
    Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Citim Postuar mė parė nga SatanMyMasterSS Lexo Postimin
    Haha shume i smut je xhehnet e xhehnem eshte me drejt sepse edhe kur shkruan se ke iden se cka je ka shkruan. Shqip eshte Ferr dhe Parajsa more analfabet i gjore.
    Pse e ofendon njeriun palidhje, ai e tregoi termin e muslimaneve per keto gjera.

Apo te jane harxhuar fjalet e mencura, e tash duhet te sillesh si imbecil total?

Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Ja edhe nje skene interesante qe ndodh tek besimtaret e Zotit

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=AHb4gs1hwck

Ja se si i luten Muslimanet Zotit:

http://www.youtube.com/watch?v=gtWmN...eature=related

Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Citim Postuar mė parė nga qeveriablu Lexo Postimin
    Unė ty tė sfidojė dhe mundė tė vėrtetohet teorija e Evulucionit

Dream on Loser!!! (Si te duket Anglishtja Ime? )
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga IslamInfo : 27-12-2011 mė 05:41

Iliro-Thrakas Maska e Sturmgewehr
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Postime
    315
    Citim Postuar mė parė nga qeveriablu Lexo Postimin
    Unė ty tė sfidojė dhe mundė tė vėrtetohet teorija e Evulucionit.Por,ti mė parė vėrteto se si fluturonte Muhamedi yt i hipur mbi mushkėn Burak dhe vizitonte Jerusalemin dhe kthej po atė ditė nė Meke.Nė rrugėtim e sipėr mbi Burakun shihte deveja tė humbura dhe i pinte ujin pjestarėve tė karavanit,nė qiellin e shtatė shihte pemė dhe budallallėke tjera Muhamedane....trrrt
    Ky ėshtė forum publik dhe shkrimet e ēdokujt lirisht mundė tė komentohen,e sidomos ato qė pėrmbajnė llom si tė tuat. Harapēen me siguri e din,por nuk mundė tė mė bind askush qė e din edhe Anglishten
    Kujt don tja vertetosh Teorin e evolucjonit??/ Dikujt me qe ka mar qendrim reth saj edhe mbyll veshet kur dikush prezenton fakte edhe cka eshte me e cuditshme 99.9% qe mohojn Teorin e Evolucjonit qe esht dicka e bazuar ne fakte edhe Argumente te forta jan njerez qe nuk e kan lidhjen se cka do te thot Teoria e Evolucjonit.

Mia San Mia

Rob~i~Allahut . Maska e Al-Mustafa
    Anėtarėsuar
    26-11-2011
    Postime
    88
    Haha shume i smut je xhehnet e xhehnem eshte me drejt sepse edhe kur shkruan se ke iden se cka je ka shkruan. Shqip eshte Ferr dhe Parajsa more analfabet i gjore.
    Tlutem a mund te me gjesh gabime ne te shkruajtur ,nqs kam shkruar keq .
    Rob~i~Allahut !

Manitu Maska e kiniku
    Anėtarėsuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos tė na vijė cudi se cdo frymor nga vete natyra priret tė kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    Citim Postuar mė parė nga IslamInfo Lexo Postimin
    Cka nese me te vertete pasi te vdesin do te shkojn ne ferr ose parajs, pasiqe vdekja ndodhe sigurt, askush s'mund t'i ike, ateher a nuk u flet ndonjeher ndergjegja duke ju thene: Hej, po parajsa shume vend i mire, ferri shume denim i rende, cka nese me te vertete eshte ashtu, kurse une sjam pergaditur per keto gjera dhe per kete moment??
    Besoj se flas ne emer te shume ateistve.

Une do te deshiroja te ekzistonte ferri e parajsa, Zoti e Djalli ngase do te ngushellohesha me faktin se ekziston qenia e cila do te veje drejtesine ne kete bote te padrejte.

Sa i perket pergatitjes per keto gjera, ateistet si une nuk pergatiten fare. Ngase ne nuk do te fitojme parajsen duke adhuruar Zotin apo koncepte abstrakte dhe duke mbledhur cdo dite nga nje pike, ne e meritojme (jo qe e duam apo besojme ne te) ate duke adhuruar dhuratat e tij, si jeten, dashurine, mendjen, krijesat e tij, paqen, etj, pra, duke e ekspozuar teresisht qenien tone te delire. Nese qenia supreme me dergon mua dhe tjeret si une ne ferr (duke pasur parasysh jeten qe kam udhehequr deri me tani) sinqerisht po te them se nuk ia dua parajsen. Nese Zoti do te shperblen njeriun qe ka vrare ne emer tij e ndeshkon njeriun i cili ka mbajtur paqe per veten e tij, le ta mbaj Zoti per vete ate parajse; nese shperblen njeriun i cili nga frika e adhuron ndersa ndeshkon njeriun i cili asnjehere nuk ka gjetur kohe te shkoj ne kishe e xhami por ka qendruar me krijesat e tij, le ta mbaje parajsen per njerez si ti sepse per mua do te ishte ferr te jem afer njerezve si ti.
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Citim Postuar mė parė nga kiniku Lexo Postimin
    le ta mbaje parajsen per njerez si ti sepse per mua do te ishte ferr te jem afer njerezve si ti.
    Pse si jane njerezit si une?? Ku e di ti se si jam une???

Pastaj Zoti nuk kerkon shume prej teje, po poashtu ta jep ate qe e deshiron, ti qe nuk e deshiron Parajsen, ateher si pret qe ta fitosh??? Kete s'mundem ta kuptoj.

Pastaj pse e mohon dicka pa asnje argument???

Sidoqofte problemi yt eshte problemi yt, mirepo mos me ofendo, sepse as une s'te ofendova ty. Se paku une deshiroj qe t'ju therras te gjitheve ne Parajs, kurse ti vetem se ofendove, asgje tjeter s'tregove.

Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Citim Postuar mė parė nga Sturmgewehr Lexo Postimin
    Kujt don tja vertetosh Teorin e evolucjonit??/ Dikujt me qe ka mar qendrim reth saj edhe mbyll veshet kur dikush prezenton fakte edhe cka eshte me e cuditshme 99.9% qe mohojn Teorin e Evolucjonit qe esht dicka e bazuar ne fakte edhe Argumente te forta jan njerez qe nuk e kan lidhjen se cka do te thot Teoria e Evolucjonit.

Lexo keto dy libra:

1. Fatkeqesite qe solli Darvinizmi

2. Gjunjezimi i Evolucionit

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    IslamInfo si eshte e mundur qe allahu nuk i gjeti MUMIET e Egjiptit per ti derguar ne ''Xhehnem'' Ferr.Apo nuk existon ase Allahu ase Ferri dhe ase Pareajsa ??????
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    S’ēarmatosem sa t’jetė jeta!

i/e regjistruar Maska e SatanMyMasterSS
    Anėtarėsuar
    02-10-2011
    Vendndodhja
    Hell
    Postime
    217
    Citim Postuar mė parė nga Al-Mustafa Lexo Postimin
    Tlutem a mund te me gjesh gabime ne te shkruajtur ,nqs kam shkruar keq .
    Se pari nuk eshte e shkruar drejt (shiko edhe njehere cka ke shkruar) edhe ne arabisht se dyti ke mundur te perdoresh shqipen gjuhen tende.
    Religion is hate,
    Religion is fear,
    Religion is whore

Faqja 36 prej 50 FillimFillim ... 26343536373846 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •