Close
Faqja 43 prej 50 FillimFillim ... 334142434445 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 421 deri 430 prej 499
    i/e regjistruar Maska e SatanMyMasterSS
    Anėtarėsuar
    02-10-2011
    Vendndodhja
    Hell
    Postime
    217

Smile

Citim Postuar mė parė nga toni77_toni Lexo Postimin
    Diella, po, ky eshte nje "besimtar" i perket njė sekti dikund..., ama kėta po ndryshojnė emrta (pseodimin) ne forum dhe kan mėsuar njė mėnyrė tė re per ta sulmuar besimin e Krishtere - duke u paraqitur si ateist.
    Uaa qenkemi ngritur kunder katolikeve, hmm nuk e dija. Ishte mire derisa sulmonim vetem muslimanet, te behej qejfi ty ; po kur filluan tek Vatikani menjehere ne kundermbrojtje por jeni bere sikur zezaket ne Amerike qe poqese kritikohen per dicka menjehere perdorin "Vetem pse jam i zi a?". Ju menjehere flisni se kane hyre me emra perdorues te ndryshme te njejte njerez.
    Zoteri emrin e nderron por menyra e te shkruarit do te jete e njejte pra aty sdo te kete dallime ne te shkruar por thuaj me mire se njerzimi eshte duke u vetdijesuar dhe tash e sheh se kisha e xhamija jane vetem shtepi te keqija qe dhunojne mendjet e njerzimit.
    Religion is hate,
    Religion is fear,
    Religion is whore

Anėtarėsuar
    02-10-2011
    Vendndodhja
    Hell
    Postime
    217
    [QUOTE=toni77_toni;3294458]
    Citim Postuar mė parė nga SatanMyMasterSS Lexo Postimin

Asnjėher nuk e shenjteron djalli Kishen, Krishti e shenjteron dhe e mbane Kishen e Tij, ndersa djalli e lufton, ama lufta e tij eshte e vdekur. Je asgjė, njeri i vdekur dhe ke ngelur mbi dhe, pa Zot, apo zoti yt endacak i deshtuar.
    Kush na ishe ti dhe cfar kompetence ke per ta gjykuar ti Kishen? Askushi. Jane dy botera te ndarta; ajo e djallit-qe tė frymezon ty duke mohuar Zotin dhe qe realisht ke ngelur ne gjendjen majmun-duke deklaruar se nga majmuni e ke perardhjen, pra ke mgelur ne kete bote pa identitet qe ta dha Zoti dhe veq sa ben blla blla blla,- majmun hesapi, dhe bota tjeter qe identifikohet me Zotin , e beson dhe shpreson Zotin. E don dhe eshte i vetdijshem se atė e krijoj Zoti dhe vetem Atij i takon. S'ka ketu, dy botera - ajo shtazore-djallzore, dhe bota njerzore-hyjnore. Njeriu i qiellit dhe lumturise ne Zotin, dhe njeriu ne deshtim - erresire - ferr - mjerim ne djallin.

Kisha eshte e shenjte.
    "Ti je Pjetėr - Shkėmb dhe mbi kėtė shkėmb unė do ta ndėrtoj Kishėn time dhe dyert e ferrit s’do tė ngadhėnjejnė kundėr saj!"
    Kush jam une per te gjykuar Kishen? Po harron se kisha eshte shtepi me tulla dhe nuk ka ardhur nga Zoti por e kane ndertuar me tulla njerez si ne. Ata njerez qe udheheqin kishen jane njerez si une dhe ti por kane dicka me shume se ne se ata kane vrare, vrajne dhe do vrajne ne emer te kishes qe une dhe ti nuk e bejme dot dhe per ate ti je me pastert si besimtar ne kete aspekt por thelle ne zemre tende kur te vie puna tek besimi ti do te jesh ne anen e katolikeve dhe do te luftosh kunder nje shqiptari musliman, ortodoks, budist, etj dhe anasjelltas keto besimet tjera dhe ketu eshte thelbi i cdo besimi fetar te gjykoj ata qe nuk besojn ne doktrinen e tyre pra ne Krishtin, Muhamedin, Buden, Moses, etj.
    Problemi se ti me quan shtaze nuk me vie rend sepse me vie nga nje mendjengurt por te me kishte thene dikush tjeter ndoshta do te binte zilja dhe te shihja veten se ku jam por me jeten time jam aq shume i kenaqur qe poqese edhe neser vdes nuk me mbesin syte hapur se do te doja te jetoja me shume sepse jeten time e kam jetuar ne maksimum dhe kam punuar vet e skam pritur nga dikush te me jap duke u lutur por kam levizur kembet e mija dhe kam punuar qe nga 1999 pa nderprere sa qe ne anen ekonomike i kam teper mire sa per pushimet nuk mendoj te shkoj dikund ne Europe por ne tere rruzullin tokesor pra vetem e gjej ne harte dhe iki per atje.
    Boten e djallit dhe te krishtit merri per vete se nuk me duhen mua se po me ec shume mire edhe pa ta poashtu femijve te mi nuk ja le emrat e huaj: tom, patrik, Millosh, janatullos, penatullos, muhamed, abdylhakimkaderr, xhymshit etj por emer shqip qe te kenaq zemren kur e therret.

Ja dy debate nga Sam Harris dhe degjoje mire se cka thote

Religion is hate,
    Religion is fear,
    Religion is whore

"Nė fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Citim Postuar mė parė nga SatanMyMasterSS Lexo Postimin

Kush jam une per te gjykuar Kishen? Po harron se kisha eshte shtepi me tulla dhe nuk ka ardhur nga Zoti por e kane ndertuar me tulla njerez si ne.

Po sheh se ti nuk din se ēka ėshtė Kisha. Te kam thėnė se nuk din ti, jo po sikurse mos te mungonte dija, ti nuk do ta besoshe se je njė majmun, do tė besoshe se perardhja dhe burimi i yt eshte nga Zoti i Shenjt dhe i mirė, e jo nga majmuni. Ketu matet identiteti yt - ju vet besoni dhe thuani se "njeriu ka perardhjen nga majmuni" dhe sipas jush nuk ka parajs as nuk ka ferr.
    Per ndryshe Fjala “Kishė” rrjedhė nga greqishtja "εκκλησια","eklesia" qė domethėnė, tubim, asambleja, kuvendi, mbledhja zyrtare e popullit, bashkėsi e popullit.

Ata njerez qe udheheqin kishen jane njerez si une

Ata njerėz qe udhėheqin Kishen janė njerėz dhe askush nuk po thotė ndryshe, por ata njerėz kan njė MISION tė Zotit mbi tokė.

Krishti ėshtė i dėrguari i Atit qiellor, ėshtė misionar, apostull i Atit. Ai zgjodhi tė dymbėdhjetėt dhe i bėri apostuj, duke thėnė: “Sikurse mua mė dėrgoi Ati, po ashtu edhe unė po ju dėrgoj ju” (Gjn 20, 21). Ata nuk mund tė bėjnė kurrgjė pa tė: janė tė dėrguarit e tij, shėrbėtorėt e tij, mbarėshtuesit e mistereve hyjnore (krh. 1 Kor 4, 1).

Ata kanė njė rol tė rėndėsishėm nė Kishė, ata janė dėshmitarė tė zgjedhur tė ringjalljes sė Krishtit. Ndėrkaq dėrgimi i tyre qė tė shpallin Ungjillin e Krishtit tė gjith popujve te botes dhe premtimi i Krishtit se do tė rrijė me ta gjithmonė, deri nė mbarim tė botės – kalon edhe nė pasardhėsit e tyre.

Ipeshkvijtė vazhdojnė, pėrforcojnė dhe pėrfundojnė veprėn e apostujve. Detyrėn e shėn Pjetrit, i cili vdiq si ipeshkėv i Romės, e vazhdon ipeshkvi i Romės, pasardhėsi i tij, i cili quhet papė. Ipeshkvijtė e tjerė, si kolegjium, janė pasardhės tė kolegjiumit tė apostujve (jo tė individėve!). Tė gjithė ata, sipas vullnetit tė Krishtit, e drejtojnė Kishėn. Prandaj kush i dėgjon ata, e dėgjon Krishtin, kush i pėrbuz ata, e pėrbuz Krishtin dhe atė qė e dėrgoi Krishtin (krh. Lk 10, 16).

Problemi se ti me quan shtaze nuk me vie rend
    Ti vetvetit i thua, ata qe nuk besojnė nė Zot, ata u vetdifinuan si njerez qe nuk kan Shpirtin e Zotit dhe besojne se kan perardhjen nga majmuni. Kjo eshte e veertete dhe nga ju ka buruar, ky eshte edhe problemi. Une nuk po shkruaj per ndonjė arsye tjeter vetem me qellim per te bindur ty se njeriu nuk eshte nje shtaze apo nje majmun, por e ka perardhjen nga Zoti dhe vetem Zotit i takon, njeriu eshte ne perngjasimin e Zotit dhe ka mundesi te jet femilja i Zotit. Por kujt me i thene he...., ua ka mbushur menden djalli dhe nuk ka kush tua mbushe mendjen ndryshe.

Boten e djallit dhe te krishtit merri per vete se nuk me duhen mua se po me ec shume mire edhe pa ta poashtu femijve te mi nuk ja le emrat e huaj: tom, patrik, Millosh, janatullos, penatullos, muhamed, abdylhakimkaderr, xhymshit etj por emer shqip qe te kenaq zemren kur e therret.
    Po, mbi ketė propagandė mbijetoj "xhaxhi" yt dhe babai yt Enver Hoxha qe ua piu gjakun shqiptarėve, mos mendo se e harron historia se si kjo fryme e jotja ua piu gjakun shqiptarėve dhe shkatrroj shqiptarinė mbi ketė propagandė. Mos shit perralla ketu per patriot me "emra te fėmijve" sepse kjo qe thua ėshtė njė kujtim i hidhur per shqiptarėt dhe kurre nuk do ta harrojnė - vrasje, perdhunime, burgosje, internime dhe..., krejt keto nė emėr tė zhdukjes sė Zotit por edhe ketu deshtove ti bashk me xhaxhin tėnd enver dhe djallin - mbretin tend.

MOS SHKRUAJ MĖ JASHT TEME.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga toni77_toni : 30-12-2011 mė 06:50
    Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    A ka ndonje arsye te vlefshme per te cilen i keni nderruar kahjen temes??!!
    Nese ka, na e tregoni edhe ne te tjereve....!
    Jarigas

Anėtarėsuar
    02-10-2011
    Vendndodhja
    Hell
    Postime
    217
    Citim Postuar mė parė nga toni77_toni Lexo Postimin
    Po sheh se ti nuk din se ēka ėshtė Kisha. Te kam thėnė se nuk din ti, jo po sikurse mos te mungonte dija, ti nuk do ta besoshe se je njė majmun, do tė besoshe se perardhja dhe burimi i yt eshte nga Zoti i Shenjt dhe i mirė, e jo nga majmuni. Ketu matet identiteti yt - ju vet besoni dhe thuani se "njeriu ka perardhjen nga majmuni" dhe sipas jush nuk ka parajs as nuk ka ferr.
    Per ndryshe Fjala “Kishė” rrjedhė nga greqishtja "εκκλησια","eklesia" qė domethėnė, tubim, asambleja, kuvendi, mbledhja zyrtare e popullit, bashkėsi e popullit.

Ata njerėz qe udhėheqin Kishen janė njerėz dhe askush nuk po thotė ndryshe, por ata njerėz kan njė MISION tė Zotit mbi tokė.

Krishti ėshtė i dėrguari i Atit qiellor, ėshtė misionar, apostull i Atit. Ai zgjodhi tė dymbėdhjetėt dhe i bėri apostuj, duke thėnė: “Sikurse mua mė dėrgoi Ati, po ashtu edhe unė po ju dėrgoj ju” (Gjn 20, 21). Ata nuk mund tė bėjnė kurrgjė pa tė: janė tė dėrguarit e tij, shėrbėtorėt e tij, mbarėshtuesit e mistereve hyjnore (krh. 1 Kor 4, 1).

Ata kanė njė rol tė rėndėsishėm nė Kishė, ata janė dėshmitarė tė zgjedhur tė ringjalljes sė Krishtit. Ndėrkaq dėrgimi i tyre qė tė shpallin Ungjillin e Krishtit tė gjith popujve te botes dhe premtimi i Krishtit se do tė rrijė me ta gjithmonė, deri nė mbarim tė botės – kalon edhe nė pasardhėsit e tyre.

Ipeshkvijtė vazhdojnė, pėrforcojnė dhe pėrfundojnė veprėn e apostujve. Detyrėn e shėn Pjetrit, i cili vdiq si ipeshkėv i Romės, e vazhdon ipeshkvi i Romės, pasardhėsi i tij, i cili quhet papė. Ipeshkvijtė e tjerė, si kolegjium, janė pasardhės tė kolegjiumit tė apostujve (jo tė individėve!). Tė gjithė ata, sipas vullnetit tė Krishtit, e drejtojnė Kishėn. Prandaj kush i dėgjon ata, e dėgjon Krishtin, kush i pėrbuz ata, e pėrbuz Krishtin dhe atė qė e dėrgoi Krishtin (krh. Lk 10, 16).

Ti vetvetit i thua, ata qe nuk besojnė nė Zot, ata u vetdifinuan si njerez qe nuk kan Shpirtin e Zotit dhe besojne se kan perardhjen nga majmuni. Kjo eshte e veertete dhe nga ju ka buruar, ky eshte edhe problemi. Une nuk po shkruaj per ndonjė arsye tjeter vetem me qellim per te bindur ty se njeriu nuk eshte nje shtaze apo nje majmun, por e ka perardhjen nga Zoti dhe vetem Zotit i takon, njeriu eshte ne perngjasimin e Zotit dhe ka mundesi te jet femilja i Zotit. Por kujt me i thene he...., ua ka mbushur menden djalli dhe nuk ka kush tua mbushe mendjen ndryshe.

Po, mbi ketė propagandė mbijetoj "xhaxhi" yt dhe babai yt Enver Hoxha qe ua piu gjakun shqiptarėve, mos mendo se e harron historia se si kjo fryme e jotja ua piu gjakun shqiptarėve dhe shkatrroj shqiptarinė mbi ketė propagandė. Mos shit perralla ketu per patriot me "emra te fėmijve" sepse kjo qe thua ėshtė njė kujtim i hidhur per shqiptarėt dhe kurre nuk do ta harrojnė - vrasje, perdhunime, burgosje, internime dhe..., krejt keto nė emėr tė zhdukjes sė Zotit por edhe ketu deshtove ti bashk me xhaxhin tėnd enver dhe djallin - mbretin tend.

MOS SHKRUAJ MĖ JASHT TEME.
    Xhaxhi ska vrare me shume se kishat, xhamijat e juaja, mos te ishte xhaxhi sot nuk do te kishte ndoshta Shqiperi se shikoj shqiptaret se si shiten, shesin ****** vetem per nje pasaport te huaj sa nderrojn edhe emrat dhe u vie rend kur i therret shqiptare, shikoj se cfare gjuhe flasin krejt te perdhunosur me terma grek, italian, anglez.
    Babi im Enver Hoxha ska pasur mundesi sepse jam lindur dhe rritur ne KS pra e ka pasur veshtir te kaloj kufirin.
    Degjoje Sam Harris se cka thote per 1.2 miliard njerez qe kane lindur ne Indi dhe per 5 milion femije qe vdesin pa arritur moshen 5 vjecare.
    Religion is hate,
    Religion is fear,
    Religion is whore

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    http://www.forumishqiptar.com/attach...1&d=1325243124
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anėtarėsuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar mė parė nga Diella1 Lexo Postimin
    O Antiproanti, nuk e kuptoj a je besimtar e flet nga nje pozicion i nje feje te caktuar, apo s'beson fare dhe don te na besh rregullat e fese keshtu?
    Une kam te drejte per besimin dhe fene time, sikur te gjithe tjeret.
    Besimi dhe feja ime, bashk me rregullat, jane aq te vlefshme ose te pavlefshme, sa feja jote apo e dikujt tjeter...
    10 Regullat kryesore te fese sime jane:

1.Shendeti
    2.Lumturia
    3.Dashuria
    4.Pasuria
    5.Fati
    6.Respekti per tjeret
    7.Paqja
    8.Brazia
    9.Liria e mendimit
    10.Ruajtja e ambientit (per gjeneratet e ardhshme)

i/e regjistruar Maska e Diella1
    Anėtarėsuar
    07-03-2011
    Postime
    1,162
    Une nuk po te akuzoj, por thjesht po te pyes beson apo jo? Sepse, ne qofte se jo, une nuk bej ate debat qe po benim me njeri - tjetrin......

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anėtarėsuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar mė parė nga Diella1 Lexo Postimin
    Une nuk po te akuzoj, por thjesht po te pyes beson apo jo? Sepse, ne qofte se jo, une nuk bej ate debat qe po benim me njeri - tjetrin......
    Sigurisht qe besoj dhe shpresoj ne realizimin e atyre 10 Rregullave qe i permenda, per te gjithe njerzit...

i/e regjistruar Maska e Diella1
    Anėtarėsuar
    07-03-2011
    Postime
    1,162
    Atehere, sipas besimit tim, te gjitha ato rregulla vihen ne jete vetem nepermjet Jezu Krishtit. Ne qofte se njerezit do te zbatonin mesimet e Tij, do te kishte paqe te vertete ne bote.....

Faqja 43 prej 50 FillimFillim ... 334142434445 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •