Close
Faqja 13 prej 50 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 499
    back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    “Religion is regarded by the common people as true, by the wise as false, and by the rulers as useful.” Seneca.

Dija ka nė thelb skepticizmin (dyshimin). Duhet ta sulmosh me dyshime e ti vėrtetosh mė pas me anė tė kėrkimit. Mė vjen keq, qė tė detyrova tė logjikosh. Duhet ta dija qė ishte e pamundur.

Krijuesi ėshtė mashkull. Para krijimit tė Gjithēkaje ka bėrė atė qė ēdo mashkull bėn kur ėshtė i vetmuar
    Elegance is an attitude.

i/e regjistruar Maska e SatanMyMasterSS
    Anėtarėsuar
    02-10-2011
    Vendndodhja
    Hell
    Postime
    217
    “If there is a God, atheism must seem to Him as less of an insult than religion.” ― Edmond De Goncourt
    “[The Bible] has noble poetry in it... and some good morals and a wealth of obscenity, and upwards of a thousand lies.” ― Mark Twain
    “With or without religion, you would have good people doing good things and evil people doing evil things. But for good people to do evil things, that takes religion.” ― Steven Weinberg
    “Civilization will not attain to its perfection until the last stone from the last church falls on the last priest.” ― Émile Zola
    “We are all atheists about most of the gods that humanity has ever believed in. Some of us just go one god further.” ― Richard Dawkins

Ca te thena nga njerez qe kane IQ shume me te lart se ne qe debatojm ketu.
    Religion is hate,
    Religion is fear,
    Religion is whore

Thirr ne rruge te Zotit! Maska e IslamInfo
    Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Citim Postuar mė parė nga ☆Angie☆ Lexo Postimin
    “Religion is regarded by the common people as true, by the wise as false, and by the rulers as useful.” Seneca.

Dija ka nė thelb skepticizmin (dyshimin). Duhet ta sulmosh me dyshime e ti vėrtetosh mė pas me anė tė kėrkimit. Mė vjen keq, qė tė detyrova tė logjikosh. Duhet ta dija qė ishte e pamundur.

Krijuesi ėshtė mashkull. Para krijimit tė Gjithēkaje ka bėrė atė qė ēdo mashkull bėn kur ėshtė i vetmuar

Tipike ateiste Sjell "quote" nga ndonje ateist tjeter, dhe tallet me Zotin. S'tregove asgje, pos qe u talle dhe e nxore frustrimin tend ...

Sidoqofte, te falenderoj per pjesmarrje...

Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Hahaha, qenke klasik fare, rrofsh per humorin.

Citim Postuar mė parė nga IslamInfo Lexo Postimin
    Scion, tema nuk eshte debative aq shume, po eshte vetdijesuese, qe njerezve si ju te ju shtohet vetdija e pergjegjesise para Zotit te Boterave, i cili nepermjet profeteve gjate gjithe historise njerezore, argumentet e sinqeritetit te cileve jane te shumta dhe te njohura, na ka treguar se KETO DYJA EKZISTOJN.
    Komoditet, komoditet ... sigurisht qe nuk eshte debative sepse ska cte debatosh rreth nje "Wonderlandi"

Nese mendon se menyra e vetme per ta vertetuar EKZISTIMIN E NJE VENDI eshte qe te shkosh atje e ta shohesh me syte e tu, ateher ti je shume i dobet ne logjike dhe ne cdogje, PO EDHE KETE E KANE BERE PROFETET, e kane pare me syte e vete ate vend dhe na kane treguar dhe e kane pershkruar ne detaje se si duket.
    Te te bej nje pyetje: Nese une qe shkrova se menyra e vetme per te vertetuar me fakte eshte "Vizita" dhe sipas teje jam i dobet llogjikisht, athere keta profetet e tu qe kane vajtur dhe pare cfare i bie te jene? Edhe keta te dobet llogjikisht?
    Keshtu, mer picirruk ... perpara se ti japesh gojes mendo se c'flet. Kapesh ne kunderthenie nga vete fjalet qe shkruan.
    Ti harrove se me ke debaton, ketu nuk je me cunat e lagjes ke dyqani qe u mban "vajsin" e dites se si te rrafish gruan ne mbremje.
    Keshtu, merri argumentat tua dhe tregojua te tjereve, atje ku te besojne. Ketu nuk ha buke ti .... more vesht?

Ta mohosh nje ceshtje per te cilen te gjithe profetet kane folur, kjo eshte kryeneqesi dhe mendjemadhesi, sepse FERRI dhe PARAJSA ekzistojn tek njerezit po aq sa ekzistojn vet ata. Ato jane te ngulitura thelle ne cdo aspekt te jetes nejrezore.
    Ou? Shi shi ... pordhi miza dhe shkaktoj nje rrufe :P

Argumentet per ta pohuar EKZISTIMIN e tyre jane te shumta, me qindra e mijera, po argumentet per ta mohuar jane "ZERO".
    Sa per argumenta, e pranoj ... keni aq shume sa arrini te vertetoni gjera kaq te veshtira te tipit "Perse gjerat pozitive jane me te mira se ato negative" *TCH
    Po fakte keni? :P

Ne kemi profetet tane te dashur, te cilet i kane marre tiketat "TWO WAY" deri tek Parajsa dhe na kane treguar se cfar vendi i bukur eshte ai.
    Keto qe vajten e pane kane llogjike te dobet, lmao

Une nuk jam skeptik, po u bej pyetje SKEPTIKEVE, "ashtu sic ata e kuptojne me se miri."
    Athere tema duhet te emrohej "Ferri dhe Parrajsa, egzistojne" Besoni se ndryshe nuk i merrni dot 40 "symeshqerat" e parrajses.

Kurse une ne cdo dite jam shume me larg prej tipave si ju.
    Kujdes se si shprehesh.

Keshtuqe MOS U GEZO SHUME, se LARG PREJ JUSH JAM UNE.

I'm a whore in another level! hahahahah
    Gezimin dhe Lumturijen ti lej ty, se vetem ti i meriton ... Ne te tjeret, keshtu qafira do vdesim ... te pallogjikshem si profetet e tu :P
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Scion : 11-12-2011 mė 15:13
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anėtarėsuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    No way really? Hahahaha.

O cuni. Arabet para ardhjes se Islamit kane qene ZERO ne aspektin shkencor, politik, shoqeror ...
    Asgje nuk ka ndryshuar.
    Edhe sot jane "ZERO"...

Sipas informatave te mia, ka vetem 2 arab qe kane fituar Qmimin Nobel per shkence.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Antiproanti : 11-12-2011 mė 15:43

Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Citim Postuar mė parė nga Scion Lexo Postimin
    Hahaha, qenke klasik fare, rrofsh per humorin.
    Rrofsh edhe ti, e u martofsh...

Komoditet, komoditet ... sigurisht qe nuk eshte debative sepse ska cte debatosh rreth nje "Wonderlandi"
    Jo he di? A thua??

Te te bej nje pyetje: Nese une qe shkrova se menyra e vetme per te vertetuar me fakte eshte "Vizita" dhe sipas teje jam i dobet llogjikisht, athere keta profetet e tu qe kane vajtur dhe pare cfare i bie te jene? Edhe keta te dobet llogjikisht?
    Ti mendon se je i mencur, mirepo ne realitet ti je "overrated". S'ke takuar hunlesh si une me pare per ate

Profetet e kane vizituar dhe na kane treguar, ata nuk kane thene se menyra e vetme per ta vertetuar eshte vizita, o i shkrete. Ti qe e thua kete ti je jologjik. Profetet kane thene se menyra per te vertetuar ka plote, njera nder to TI BESOSH TE BESUESHMIT I CILI TE TREGON.

Njashtu sic i beson prindit per gjerat qe t'i tregon para se te kesh lindur.

Nejse, po e shoh se ti "logjik" hane per mengjes, andaj edhe te paskan ikur fare...

Keshtu, mer picirruk ... perpara se ti japesh gojes mendo se c'flet. Kapesh ne kunderthenie nga vete fjalet qe shkruan.
    A??? Ka kunderthenie vetem ne trurin e atyre qe s'kan tru.

Ti harrove se me ke debaton, ketu nuk je me cunat e lagjes ke dyqani qe u mban "vajsin" e dites se si te rrafish gruan ne mbremje.
    Hahahahahah. Tash pak "rekllame" vetes i ben, apo jo LOSER???

Keshtu, merri argumentat tua dhe tregojua te tjereve, atje ku te besojne. Ketu nuk ha buke ti .... more vesht?
    Ou, na u nervozu Scion Loseri. Po ty kush te tha te futesh ketu tek kategoria e "heavyweight"?? Shko tek nenforumi yt qe eshte duke u kalbur.

Ou? Shi shi ... pordhi miza dhe shkaktoj nje rrufe :P
    a?

Sa per argumenta, e pranoj ... keni aq shume sa arrini te vertetoni gjera kaq te veshtira te tipit "Perse gjerat pozitive jane me te mira se ato negative" *TCH
    Po fakte keni? :P
    Sa te duash, mirepo ti s'ke IQ te mjaftueshme per keto muhabete.

Keto qe vajten e pane kane llogjike te dobet, lmao
    Ke filluar te kesh edhe halucinacione, te keshilloj te shkosh ne ndonje psikolog

Athere tema duhet te emrohej "Ferri dhe Parrajsa, egzistojne" Besoni se ndryshe nuk i merrni dot 40 "symeshqerat" e parrajses.
    Tema eshte emertuar ashtu sic eshte, pyetja ju drejtohet ateisteve, dhe ju fut frike ne zemrat e tyre dhe ua pastron ndergjegjen dhe ua kthjell vetedijen, per ata qe kane mend.

Kujdes se si shprehesh.
    Gjithashtu...

Gezimin dhe Lumturijen ti lej ty, se vetem ti i meriton ... Ne te tjeret, keshtu qafira do vdesim ... te pallogjikshem si profetet e tu :P
    Nese ke vendos te vdesish qafir dhe te shkosh ne FERR, udha e mbare te qofte, vetem mos thuaj se nuk ta terhoqa verejtjen... C YA!

Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    ... snip
    Ndreqe pakes fjalorin kur te me drejtohesh mua, picirruk.

Mbeta une i shkreti vare ndaj vleresimit tend per IQ time, pika si sna bie. hahaha ...

Ti me burreri (Nese ke sadopak) e me stoicizem duhet te pranosh qe te doli huq e u zure mat me vete pohimet tuaja e jo te shkruash budalliqe te tipit "Jo se Profeti im ka thene keshtu e kane thene ashtu" ... perralla me mbret!

Edhe Lek plepi thote, " Si them une behet" e sigurisht, me common sensin tend ne duhet ti besojme atij... hajde mendje hajde! Kujton ti, se ne hajme sapunin per djathe? Po keshtu je ti, shikoje dhe nje here c'ke shkruar ... totalisht asgje ne mungese faktesh hidhesh direkt ne ofendime.

Edhe nje kumtese, kujdes me fjalorin ndaj pjesemarreseve, mos kujtosh se me kane shpetuar ofendimet qe i hedh vend e pa vend. Nese kerkon mendimin e gjith forumit duhet ta pranosh me "perulesi"(nese kjo e fundit te karakterizon ty si besimtar) qe mund ta kesh dhe gabim, sepse askush nuk eshte perfekt ne kete bote, as dhe profetet e tu.

Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Citim Postuar mė parė nga Scion Lexo Postimin
    Ndreqe pakes fjalorin kur te me drejtohesh mua, picirruk.

Mbeta une i shkreti vare ndaj vleresimit tend per IQ time, pika si sna bie. hahaha ...

Ti me burreri (Nese ke sadopak) e me stoicizem duhet te pranosh qe te doli huq e u zure mat me vete pohimet tuaja e jo te shkruash budalliqe te tipit "Jo se Profeti im ka thene keshtu e kane thene ashtu" ... perralla me mbret!

Edhe Lek plepi thote, " Si them une behet" e sigurisht, me common sensin tend ne duhet ti besojme atij... hajde mendje hajde! Kujton ti, se ne hajme sapunin per djathe? Po keshtu je ti, shikoje dhe nje here c'ke shkruar ... totalisht asgje ne mungese faktesh hidhesh direkt ne ofendime.

Edhe nje kumtese, kujdes me fjalorin ndaj pjesemarreseve, mos kujtosh se me kane shpetuar ofendimet qe i hedh vend e pa vend. Nese kerkon mendimin e gjith forumit duhet ta pranosh me "perulesi"(nese kjo e fundit te karakterizon ty si besimtar) qe mund ta kesh dhe gabim, sepse askush nuk eshte perfekt ne kete bote, as dhe profetet e tu.
    Une kerkova pyetje te sinqerte, askush nuk te tha te bindesh ne mendimin tim, edhepse argumentet e mia s'ke se si ti kundershtosh as ti e as nje ateist tjeter, sepse jane teper te fuqishme.

Mendimi yt le te jete i yti dhe te qoft udha e mbare.

P.S: Para se te futesh ne teme, lexoi postimet qe jane shkruar me heret, ne menyre qe mos t'i perserisim gjerat si papaga.

Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    ...edhepse argumentet e mia s'ke se si ti kundershtosh as ti e as nje ateist tjeter, sepse jane teper te fuqishme.
    Me beni cik fresk se me ra te fiket!

i/e regjistruar Maska e Ermedin
    Anėtarėsuar
    15-09-2010
    Postime
    716
    Njeriu ėshtė i lirė.

Njeriu devijon ndaj cėnon tė drejtėn e tjetrit.

Njeriu i cėnuar ėshtė i prirur ndaj drejtėsisė dhe shpagimit.

Njeriut tė cėnuar sot e dje nuk i ėshtė dhėnė haku, e krimineli s'ėshtė shpaguar (sidomos vrasjet).

Nuk ka mundėsi tė mos ekzistojė Ferri pėr shpagim dhe Parajsa pėr tė drejtėt dhe durimtarėt.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ermedin : 11-12-2011 mė 19:15

Faqja 13 prej 50 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •