Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 49 prej 49
    100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga Nete Lexo Postimin
    Kane ikur per pamuk robt

Zoti eshte nje, i lavderuar qofte,ishalla iu fal gabimet atyre qe e mohojne!

teme koti!
    Pse merr pjese ne nje tem koti ??

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar më parë nga Milkway Lexo Postimin
    Pse merr pjese ne nje tem koti ??
    Sorry gjithnje ndodhe, vetem njehere te marre pjese

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga IslamInfo Lexo Postimin
    Kjo nuk eshte per shkak se Ai ka nevoje, po per shkak se Ai eshte i drejte dhe Sundues i gjithesise, andaj ai qe ben krim, do te denohet prej Tij.

Dhe nuk do te denohet prej Tij, pos atij qe me vetdeshire e ka zgjedhur nje gje te tille, dhe nuk ka dashur me vetdije te plote per ta arritur shperblimin e Tij.

Allahu i Lartesuar nga meshira e Tij, nuk e denon askend te cilit nuk i ka arritur udhezimi i Tij.

Nga meshira e Tij, kushdo qe pendohet nga mekatet e kaluara, Ai ia fal, e nese permiresohet, pos kesaj, ato mekate ia shnderron ne vepra te mira.

Nga meshira e Tij, nje veper te mire e shumefishon 10-700 here, kurse vepren e keqe e shkruan vetem 1.

Nga meshira e Tij, nuk e merr ne pergjegjesi njeriun derisa te hyj ne moshen madhore, dhe nuk e merr ne pergjegjesi nese nuk ka qene ne vetdije.

Nga meshira e Tij ia pranon pendimin njeriut deri ne momentin e vdekjes.

Nga meshira e Tij ka derguar profet dhe ka zbritur Liber dhe na ka sqaruar shume bukur se si te arrijme deri tek shperblimi i Tij.

Mirepo, kur njeriu e shan Ate, tallet me Te, i armiqeson roberit e Tij, nuk pendohet tek Ai, e kerkon ferrin prej Tij, ateher Allahu e denon ate.

Dhe kjo eshte kulmi i drejtesise.

Kurse miresite qe i ceka me siper jane kulmi i meshires.
    Lere Islam info mos u bej qesharak ,cfare i drejti na qenka Allahu kur njeriun per vepra te mira ndaj njerezve e "shperblen" vetem ne kete bote dhe e "ndeshkon" ne perjetesi ndersa ata qe qe vetem e adhurojne i "shperblen " ne perjetesi!!!
    Te duket drejtesi kjo ,sipas pershkrimit tend une tani kam nje vizion se si duket Allahu ,tip narcizoidi dhe egoisti!!!

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Po pergatiste token per mekataret
    Jeto sot se neser nuk i dihet

faraone Maska e tutankamon
    Anëtarësuar
    11-03-2009
    Vendndodhja
    perball komshiut
    Postime
    3,009
    ncuq...po mendonte nese eva duhet te mbante gjethen perpara apo mbrapa...ppdhe perfundimisht vendosi qe eva duhet te hante mollen e helmume..ppppp ahhh mor adam cna ke bo....pp
    Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .

faraone Maska e tutankamon
    Anëtarësuar
    11-03-2009
    Vendndodhja
    perball komshiut
    Postime
    3,009
    Citim Postuar më parë nga IslamInfo Lexo Postimin
    Ju kisha keshilluar te mos talleni me Zotin, sepse kjo eshte nje nder mekatet me te medha, madje mund te ndikoje qe t'u permbyset e tere jeta dhe t'iu merr e keqja perpara.

Keni kujdes o njerez. Talluni me dicka tjeter e jo me Zotin
    or ti zoti islam..ne nuk po tallemi me zotin por me duket se ti po kerkon te tallesh me ne....!!! nejse si perfundim ADAMI boni cka kishte me bo edhe eva boni qefin e vete...kurse ti dhe une rrijme e zihemi si macja me miun ketu ne fsh ....pp
    Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .

Thirr ne rruge te Zotit! Maska e IslamInfo
    Anëtarësuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Lere Islam info mos u bej qesharak ,cfare i drejti na qenka Allahu kur njeriun per vepra te mira ndaj njerezve e "shperblen" vetem ne kete bote dhe e "ndeshkon" ne perjetesi ndersa ata qe qe vetem e adhurojne i "shperblen " ne perjetesi!!!
    Te duket drejtesi kjo ,sipas pershkrimit tend une tani kam nje vizion se si duket Allahu ,tip narcizoidi dhe egoisti!!!
    E ke dallash krejt, kjo per shkak se lexon me paragjykim dhe me mendje te mbyllur, hape pak mendjen dhe lej paragjykimet menjane, do ta kuptosh!

Kush te tha se veprat e mira nuk jane asgje po mjafton vetem njeriu ta adhuroj Zotin per t'u futur ne Parajs? Nese nje njeri e adhuron Zotin, mirepo i demton krijesat e Zotit dhe eshte kriminel, ai do te denohet per keto gabime.

Poashtu ai i cili e ka per qellim vetem kete bote dhe e ofendon dhe mohon Zotin, mirepo ndaj krijesave te tij sillet mire ne kete bote, ai do te shperblehet per kete sipas qellimit te vet ne kete bote dhe do te kete denim me te lehte ne boten tjeter.

Mirepo mekati i tij i madh i ofendimit te Zotit dhe mohimit te Tij nuk e lejon ate qe te futet ne Parajs. Fundja ai s'ka dashur te futet ne Parajs, madje eshte tallur me bashkmendimtaret e tij duke thene: See you in hell.

Ose duke thene se deshiron te shkoj ne ferr, sepse atje jane krejt "yjet". E fjale te tjera te ngjashme qe i degjojm shpesh nga mohuesit.

Pra, edhe ketyre Zoti ua ploteson deshiren dhe i dergon ne hell.

Ska ketu asgje narcizoide dhe egoiste, po vetem plotesim deshirash!

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    I duhej licence to kill para se te krijonte kafshet. Pra priste licencen.
    Ndryshuar për herë të fundit nga iliria e para : 16-12-2011 më 17:06
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar Maska e Ali Baba Tepele
    Anëtarësuar
    15-03-2007
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,983
    Një ditë një burr rreth të 60-tave pyeti priftin e lagjes:
    - Uratë, mund të më thuash, se ti duhet ta dish,...kam 60 vjet që i lutem zotit të shpëtoj nga varfëria por asnjëherë nuk më dëgjoi?
    - po..çfar të them unë...mund të mos ketë ardhur akoma radha jote...ai s'ka vetëm kërkesën tënde?

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •