Mendoj qe duke shfrytezuar avantazhin e fushes,"urine" qe ka Reali per e fituar dicka duke pasur parasysh qe kundershtar do kete kundershtarin e perjetshem mendoj qe mund te fitoje Reali pamvaresisht qe eshte ndeshje me tre rezultate.
Mendoj qe duke shfrytezuar avantazhin e fushes,"urine" qe ka Reali per e fituar dicka duke pasur parasysh qe kundershtar do kete kundershtarin e perjetshem mendoj qe mund te fitoje Reali pamvaresisht qe eshte ndeshje me tre rezultate.
Une jam tifoz i Barces por fare nuk me pelqejn opinionet emocionale te disa tifozeve te cilet folin para kohe me shum siguri qe Barcelona do fitoj binshem etj. Mendimi im eshte qe Barcelona do ta ket me se veshtiri qe nga epoka e Guardioles sepse Real Madrid eshte ne formen me te mir te mundshem ndersa Barcelona ka renje te lojes dhe rezulltateve nga viti i kaluar.
Nese Barēa i mbijeton sulmeve euforike te realit (pa pranuar gol) ne 15 minutshin e pare te ndeshjes atehere do te e rimer veten gradualishte ku Pike (ne pikpyetje) dhe Pyjol do te perqendrohen diku aty tek mesi i fushes si lojtar te fundit (kuptohet), atehere Barēa do te arketoj 3 pike edhe me te lehta se sa qe e kane parashikuar edhe optimistet me te medhenje.
Si skan fare inat keta fudbollistet. Si sdel doni Gatuso a ibrahimovic ne barcelon e tja then hundet atij psikopatit pepe edhe atij suratit ramos,dy psikopat te pashoq. Une mendoj se nese barca fiton ne bernabeu ateher definitiv kta bardhoshkat ne krye me mutirinjon duhet te ulin koken dhe mos ju ndijhet zani kurre. Se mjaft ika pallu barca vitet e fundit.
Jetė e rėndė.......!!!
Tė bėsh parashikime pėr njė El Clasico ėshtė shumė vėshtirė dhe po kėtė radhė ėshtė mė vėshtirė se asnjė ndeshje paraprake. Duke patur parasysh formėn e skuadrave favorizohet lehtė Reali por tė gjithė e dim qė skuadra e Barcelonės gjithmonė ka qenė nė top form nė ndeshje tė rėndėsishme andaj mendoj qė kjo ndeshje do kaloj nė tė mirė tė Barcelonės.
ps. Kryesore ėshtė tė shohim ndeshje tė bukur jo pise si ndeshjet e fundit ndėrmjet kėtyre skuadrave.
Sui generis
eshte nji ndeshje q mund ti ket te gjitha rezultatet,,,ku dhe faktori me i vogel mund te ndryshoj rrjedhen e lojes ,,, per mendimin tim nese murinjo nuk do ti imponoj lojtart te bejn loj me sh mbrojtese te fort dhe me faulle,,,por ti ler te lire te luajn ashtu sic ka ber ndeshjet e vundit ,,ather mund te fitoj reali ,,,,,barcelonen e shikoj te lodhur kto koh ,,,dhe jam i mendimit se do zgjohet ne kte ndeshje,, sepse arsyet jan sh te medha ,, 1 nese humbet ather do e ket sh te veshtir te kapi diferencen e pikve qe do krijohet,,2 per prestigj ,,,
Krijoni Kontakt