Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 34
    he he hee... Maska e halla mine
    Anėtarėsuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojė
    Postime
    1,466
    Pse o njerez nuk qesim figura te ketilla ne krye te kombit, qe kane respekt te thelle mbarkombetar.. por vazhdojme me qener bij te qenerve???
    Asnjė kompromis, kurr asnjėher.. deri n'apokalips!

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    ngushllime familjes se shkrimtarit te madh Sabri Godo!

petrol
    Anėtarėsuar
    20-05-2009
    Vendndodhja
    Rr.''Luigj Gurakuqi'', p.15,sh.4, a.25,Tirane, Albania
    Postime
    485
    Sabri Godo u nda me nder nga kjo jetė duke na lėnė kujtimin dhe veprėn e tij si atdhetar, luftėtar antifashist, republikan, shkrimtar, politikan i ekuilibruar ne hartimin e kushtetutes demokratike dhe amplifikimin e problemit ēam e atij mbarėkombėtar, por mbi tė gjitha si Njeri.
    Me kėtė rast si kujtimet mė tė vyera pėr tė ruaj takimet nė shtėpinė e Petro Markos, nė prezencė edhe tė Vangjush Gambetės, ku u diskutua pėr krijimin e Partisė Republikane me udhėheqės shpirtėror Fan Nolin dhe me rastin e konferences-homazh ndaj Petro Markos e vullnetareve antifashiste te luftes se Spanjes nėn organizim te Ambasades Spanjolle.
    Ngushėlloj familjen Godo pėr humbjen e njeriut tė shtrenjtė, mungesėn e tė cilit do ta ndjej shumė edhe personalisht.

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anėtarėsuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Interesant eshte fakti se Leka I dhe Sabri Godo u ndane nga kjo jete njeri pas tjetrit. Secili prej tyre ka dhene kontributin vetjak per vendin dhe kombin (sipas menyres se vet), dhe keto duhen mbajtur parasysh ne vleresimin e respektimin e tyre si figura.

Kritizeret e te dy aneve (monarkiste e republikane) kane nje te perbashket, ndermjet te tjerave: qe te dy palet nuk kane ndonje tradite te konsoliduar; fundja kalimi ne monarki u be me nje fare referendumi, por eshte teper sinjifikativ fakti qe republikanizmi i Godos i shkon aq per shtat linjes se kongresit te Permetit, i cili ende e ka pranine efektive ne politiken shteterore te Shqiperise.

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anėtarėsuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Ngushllime familjes,dhe tegjith atyre qekan pas shoqeri me Sabri Godo,ngushllime.
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

Lux Libera Nos Maska e Shkelqesia_E_Tij
    Anėtarėsuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Where ladies pray the God
    Postime
    1,028
    Citim Postuar mė parė nga saura Lexo Postimin
    Ngushellime familjes ...
    I menēur ,i urte dhe patriot ...
    Ibidem....

Blossoms of heaven, Ashes of hell...

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Njeriu me patriot ne skenen politike shqiptare! Shume keq me erdhi kur e degjova lajmin ne TV!

Personalisht i kam lexuar me shume kenaqesi disa deklarata te tij, sidomos ne raport me Greqine dhe grekofiline !

Ngushellime familjes!

.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Rina_87 : 06-12-2011 mė 12:05

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar mė parė nga Rina_87 Lexo Postimin
    Njeriu me patriot ne skenen politike shqiptare! Shume keq me erdhi kur e degjova lajmin ne TV!

Personalisht i kam lexuar me shume kenaqesi disa deklarata te tij, sidomos ne raport me Greqine dhe grekofiline !

Ngushellime familjes!

.
    Po mvaret se c'far kupton ti me fjalen patriot.Mashtruesin,hajdutin,te pa besin , dredharakun.Asnje mesaszh pozitiv nuk i la se ardhmes.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Mesa di une e ka lene nje mesazh shume te rendesishem, por me siguri jo te gjithe kane kapacitet ta kuptojne!

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar mė parė nga Rina_87 Lexo Postimin
    Mesa di une e ka lene nje mesazh shume te rendesishem, por me siguri jo te gjithe kane kapacitet ta kuptojne!
    Mesazhi nuk eshte amanet i oreve te fundit por sjelja jote ne jete.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •