Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 43 prej 43
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar mė parė nga beni33 Lexo Postimin
    un kam respekt per adolf hitlerin ky as nje te keqe nuk ju beri shqiptarve kjo ka rendesi per mua hitleri ishte anti sllav dhe anti komunist
    Edhe une kam respekt per semundjen e meningitit deri sa nuk ka prekur familjen time. I pakeson njerezit dhe ata qe shpetojne i ben te degjueshem.

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anėtarėsuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Citim Postuar mė parė nga javan Lexo Postimin
    Plasi syte dhe lexo dhe nje here cfare kam thene, e sidomos cfare kam arsyetuar ose jo. E mos na shit kopalla ketu sikur te qenka ndalur buka se u vrane femije Palestineze aksidentalisht. Nuk po shohim t'u ngresh zerin Serbeve per ato femije qe i nxorren nga barku nenave, apo per ato foshnje qe i theren qellimisht. Nuk shkruan asnje rresht mbi ta -se u harruan. Me shkruan per vrasjet aksidentale qe ka bere Amerika qe te shpetoi ty dhe Shqiptaret nga kasaphana sllave. Dhe arsyeja pse i sulesh Amerikesh eshte se te ka indroktrinuar hoxha, miku ideologjik i sllavit.

Ja u kemi pare dashurite internacionaliste gjere e gjate, nuk ka nevoje te vish ti i races magjupe te na tregosh. Po te duket vetja edhe si gjykates hyjnor pa le, fare e felliqte.
    Si qenkan vra aksidentalisht o i pjerdhur nga trut, shko merri barnat se tpaska ik truri. Lexo edhe ti mir kesh tu fol per Hebrenjt [Izraelitet] jo SHBA.

Ps. Edhe mos na shit shqiptarizma ktu se e di cfar tipa jeni ju qe fyeni tjert me nofka nga me te ndryshmet, jeni njerz qe kur behet luft beheni mik me armikun ose fshiheni ne fustanet e grave, ka mbet shqiptarizmi juaj ne internet ptuu.
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-10-2011
    Postime
    17

Blerim Latifi dhe “shpifja” si profesion lukrativ!

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •