Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 43
    Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar mė parė nga daniieli Lexo Postimin
    Kjo pune e anti semitizmit eshte nje peralle e shpikur nga vete teroristet cifut, ti besosh kesaj eshte e njejte sikur ti besoje propagandes serbe " te ndalohet debimi e sebrbeve nga Kosova prej shqiptareve " ne kohen e jugosllavise ,kurse ne teren ndodhte e kunderta .

Cifutet jane te uryer nga e gjithe bota ,nuk ka popull qe nuk i uren keta teroriste.
    Daniel !! Nje fjale popullore thote : Duhet me i pre drujte sa i don mushka per ndryshe ...............! Shqipetaret nuk duhet te lejojne qe dikush tjeter te beje propagande antishqipetare apo anti -cifute ne dem te shqipetareve si popull. Jemi te gjithe te sigurte se shqipetaret nuk bejne vandalizma mby varret e te tjereve ,kete nuk e ka tradite shqipetari. Ne raste se keto vandalizma i bejne ushtaret e Kforit edhe ata kane nje qellim, ndoshta ne ato formacione ka edhe antishqipetare .

Kosova eshte shtepia e shqipetareve . Ne shtepine e shqipetareve nuk duhet te lejojme qe amerikanet apo cifutet te ndihen te rrezikuare .

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anėtarėsuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Citim Postuar mė parė nga javan Lexo Postimin
    Te kishin dhene sllavet ndonje opsion ty, vrit femije ose desakro varret dhe ti shkove me te te dytin?
    Un nuk shkova me asnjeren, me beri pershtypje ajo fjalia yte qe the se arsyetohet vrasja e femijve para shkarravitjeve te varrezave, per mua ose duhesh te jesh njeri i ftoht pa ndjenja [ke rreshkit] ose nuk je njeri.
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Citim Postuar mė parė nga presHeva-Lee Lexo Postimin
    Ajo qe esht ba me varret esht akt vandal, varrezat nuk duhet ti preken askujt. Po ajo qe m'cudit ma shum esht se kur te vriten disa femij palestinez ne Gaza nuk thot askush asgjo [sidomos SHBA] as kush nuk thot po vriten femij, ndersa kur shkarraviten disa varreza hebre na qenka akt terrorist. Njerzit kan harru mdoket se cka jan, prej kur paska vler njeriu i vdekun ma shum se sa njeriu i gjall.
    Jam shume dakort me ato qe thua.
    Ska drejtesi ne kete dynjallek.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar mė parė nga presHeva-Lee Lexo Postimin
    Un nuk shkova me asnjeren, me beri pershtypje ajo fjalia yte qe the se arsyetohet vrasja e femijve para shkarravitjeve te varrezave, per mua ose duhesh te jesh njeri i ftoht pa ndjenja [ke rreshkit] ose nuk je njeri.
    Plasi syte dhe lexo dhe nje here cfare kam thene, e sidomos cfare kam arsyetuar ose jo. E mos na shit kopalla ketu sikur te qenka ndalur buka se u vrane femije Palestineze aksidentalisht. Nuk po shohim t'u ngresh zerin Serbeve per ato femije qe i nxorren nga barku nenave, apo per ato foshnje qe i theren qellimisht. Nuk shkruan asnje rresht mbi ta -se u harruan. Me shkruan per vrasjet aksidentale qe ka bere Amerika qe te shpetoi ty dhe Shqiptaret nga kasaphana sllave. Dhe arsyeja pse i sulesh Amerikesh eshte se te ka indroktrinuar hoxha, miku ideologjik i sllavit.

Ja u kemi pare dashurite internacionaliste gjere e gjate, nuk ka nevoje te vish ti i races magjupe te na tregosh. Po te duket vetja edhe si gjykates hyjnor pa le, fare e felliqte.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga javan : 04-12-2011 mė 17:58

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar mė parė nga benseven11 Lexo Postimin
    Jam shume dakort me ato qe thua.
    Ska drejtesi ne kete dynjallek.
    Po te kishte drejtesi ti duhet te ishe ne Mullet dhe dikush tjeter ne vend tend ne Amerike.

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Citim Postuar mė parė nga javan Lexo Postimin
    Po te kishte drejtesi ti duhet te ishe ne Mullet dhe dikush tjeter ne vend tend ne Amerike.
    Kur kam lexuar kete kam qeshur me te madhe.
    Thank You Javan
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    un kam respekt per adolf hitlerin ky as nje te keqe nuk ju beri shqiptarve kjo ka rendesi per mua hitleri ishte anti sllav dhe anti komunist

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

javan

kjo video ka te boj me komercializem pra jan ne pytje para te majme as gje nuk esht se izraeli dhe populli i tij esht pro kosoves

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar mė parė nga beni33 Lexo Postimin
    kjo video ka te boj me komercializem pra jan ne pytje para te majme as gje nuk esht se izraeli dhe populli i tij esht pro kosoves
    Kush paguan? Ti apo Thaci?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar mė parė nga benseven11 Lexo Postimin
    Kur kam lexuar kete kam qeshur me te madhe.
    Thank You Javan
    Per t'u lavderuar. Se paku e njeh veten.

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •