Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 16 prej 16
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga TetovaMas Lexo Postimin
    Ne xhungell c'do gje eshte e zakonshme .C'eshte ky shtete i xhungllave ?? S'i munde te gjuhet me pushke automatike, bresheri plumbash ne kalimtaret e rastit te pa fajshem ??? Jane plagosur dy kalitare te rastit !!!

C'faje kane popullata e thjeshte per krimet dhe bisneset e korruptuara deri ne fyte te matrapazeve qe kerkojne pasuri pa djerse ??
    Ti ke te drejte or mik.
    Une mendoj qe krimineli te kapet e te sillet ne vendin e ngjarjes. Aty tu kerkoje falje kalimtareve qe plagosi me plumba e te zotohet se nuk do e beje me
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar më parë nga Ksanthi Lexo Postimin
    Ja dhe nje lajm tjeter nga xhungla.
    Të lutem, kujdes se nga pezmatimi i tej madh, të del ndonjë rrudhë

Kur s'ka shtet, qytetari i jep të drejtën vetes të vendosë në vend atë që nga ai konceptohet si e drejtë e tij. Ai vend me 1001 problemet që ka, është vendi juaj. Nqs ju vjen turp se jeni shqiptarë, jeni të lirë të hiqni dorë nga shtetësia shqiptare. Vetëm mos ejani më pas në një kuvend shqiptarësh për ti treguar nga cila xhungël vijnë...jo vetëm sepse bëheni me dëshirë pjesë e saj, por edhe se duket edhe qesharake kur ta thotë dikush që jeton në një vend, që është më m't se vendi jonë sot.
    Elegance is an attitude.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-04-2007
    Vendndodhja
    KUDO DHE ASGJEKUND
    Postime
    837
    si shume biznesmena po vriten ne shqiperi dhe nje pjese e mire e tyre ne kohen qe nuk ka pasur shtet fare kane qene cuna te rinje 97-98

i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anëtarësuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    popull pa fe, injorant

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga SKRAPARI Lexo Postimin
    popull pa fe, injorant
    Dava shqiptaresh o burr, ca pret nga ata
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar më parë nga ☆Angie☆ Lexo Postimin
    Të lutem, kujdes se nga pezmatimi i tej madh, të del ndonjë rrudhë

Kur s'ka shtet, qytetari i jep të drejtën vetes të vendosë në vend atë që nga ai konceptohet si e drejtë e tij. Ai vend me 1001 problemet që ka, është vendi juaj. Nqs ju vjen turp se jeni shqiptarë, jeni të lirë të hiqni dorë nga shtetësia shqiptare. Vetëm mos ejani më pas në një kuvend shqiptarësh për ti treguar nga cila xhungël vijnë...jo vetëm sepse bëheni me dëshirë pjesë e saj, por edhe se duket edhe qesharake kur ta thotë dikush që jeton në një vend, që është më m't se vendi jonë sot.
    Dhe po te me dalin rrudhat i kam te gjitha mundesite ti largoj pergjithmone.Qesharake behen disa si puna jote qe perdorin 100 nicname per tu kapur me te njejtin person .Nuk e dija qe isha kaq e famshme ne forum qe me njohin te gjithe se nga jam dhe ku jetoj.Me rritet nr e kembes dhe me vute dhe ne shpenzime se do blej kepuce te reja.
    Personalisht me xhungel e krahasoj kur njerzit shkojne apo vijne nga puna dhe ju dalin ca te ''zgjuar , te kulturur '' qe i qellojne me arme .Nqs dikush ka hakmarrje apo larje hesapesh gjen personin ne fjale dhe e vret apo cfarte i ben pune e tij .Por jo te dali ne mes te rruges dhe te sharroje ke i del perpara .Kush i thote gjerat me emrin e vet nuk do te thote se eshte me pak patriot se tjetri .Eshte patriot ai qe e do shtetin e tij te jete shembull per te mire dhe jo per te keq .Nuk mbulohet dielli me shoshe .

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •