Hajde Urime Urime Shkodrane . Ja meqe i paska ngja mamit t'vet po e zej une per Cunin tim . lol
Hajde Urime Urime Shkodrane . Ja meqe i paska ngja mamit t'vet po e zej une per Cunin tim . lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Cunin bane nje here atehere ban plane ti..Se burr ma te vogel s'dona ne
se e terheqim per hunde..![]()
dum byrek
dum byrek
me kos
hiqi moj duart ti, se e kam zene radhen une per nipin tim, ndaj po e pyes kete per sonogramin loolPostuar mė parė nga PINK
Lonce, nipi im do jete rreth 3 vjec kur te lindesh gocen, moshe perfekte, eshte si pellumb, se me ka ngjare mua (kur isha i vogel lool) keshtu qe jane great for each-other
mos te degjoj te besh krushqi per gocen me njeri tjeter!
![]()
Ishte mbyllur tema per pite me kos![]()
Dhe une ket pite di ta mbaroj , me ka mesuar motra ime qe eshte me e vogel se une![]()
Pasi brumi mbarohet shum thjesht me uje kryp e mill behet ndarja e brumit ne topa te vogel qe te hapet peta mundsisht te jen 10 pet shum te holla , pastaj vaj dhe gjizė apo margarin i beni bashk ne nje enė, dhe filloni pet mi shtru ne pepsi duke i shoqeruar me gjizė qe e keni pregadit me vaj apo me margarin , keshtu i mbaroni dhe i futni ne furr pasi te piqet pitja shpej e preni ne copa te "bakllaves " dhe fillon me pirun e shprishni , pastaj e merrni kosin e dergoni ne nje en dhe hudrat i merrni i pastroni dhe i preni shumm imt dhe i hudhni ne kos i perzin mire dhe ne fund e mbuloni piten me kos ,njekosisht me piruna ngrenet kjo pite![]()
Krijoni Kontakt