Close
Faqja 5 prej 15 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 142
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Do te thote, nese ty te urren dikush, atehere faji duhej te kerkohej te ti, dhe jo te ai qe te urren ty?
    Nga pervoja e kam qe njerezit nuk urrejne kurre kot, ashtu si nuk te duan kurre kot.
    Nese une i shkoj dikujt ne shtepine e tij dhe pervec se nuk e respektoj por perpiqem ti imponoj ne te gjitha menyrat menyren time te jeteses, i konsideroj gruan e vajzen kurve se nuk mbulohen, nuk mund te pretendoj qe ai njeri te ndjeje ndonje gjeter ndaj meje perveç se neveri dhe urrejtje.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga MaDaBeR Lexo Postimin
    C'ndryshim ka sikur ky te mbyllet ne nje burg apo psikiatri?
    Pra, ne burg apo ne psikiatri, ai do vuaje nje denim, nuk do te lejohet me te beje keq njerezve dhe vendit te tij.
    Asnje ndryshim. Ai duhet vrare.
    Cfare denimi do vuaj? Mengjes, dreke, darke do ta haj per qejfin e tij me gjithe ilacet, ohh ohh qejfe qejfe pa punuar apo paguar per asgje. Kurse per viktimat qe ju shua jeta dhe familjaret e viktimave ku eshte drejtesia per ato?! Ska. Ai vdekjen e meriton, sa me shpejt aq me mire.
    Te fusi ndonje ligj special Norway per raste te tilla te vecanta, qe e meritojne denimin me vdekje. Pse terbohen nga mend njeri nuk duhet te vuajne njerezit qe jane prekur nga kjo ngjarje makbare.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Qe mos flisni kot ju rekomandoj te njiheni me bindjet e Breivikut duke lexuar 2083 njehere, per te kuptuar si e shikon ceshtjen ne fjale ky, pastaj te flisni.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Aha qenka semundje, po debilliku semundje eshte? Dhe si mund ta luftojme?
    debilliku nuk e di, informohu vehte meqe te intereson.

te gjitha fobite jane devijime mendore qe limitojne sjelljen normale te njeriut.
    keshtu cilesohen fobite ne psikologji.

konkuistadoret spanjolle shkuan ne amerike latine dhe masakruan vendasit. ata ishin ksenofobe.
    sipas arsyetimit tend, fajin e kishin nativet qe dicka duhet te kene bere per t'u urryer deri ne ate mase nga spanjollet...

nese thua qe nga pervoja jote njerezit nuk urrejne kot, tregon qe nuk paske fare pervoje.
    njerezit urrejne kot qe c'ke me te. njerezit urrejne edhe nga zilia.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Ti thua qe jane pakice, pakice jane ata qe e shprehin, shumica e bluan perbrenda dhe uron ne heshtje te vije nje hitler i dyte kesaj rradhe per myslot e evropes.
    ...
    Hitleri nuk i ka vrare te huajt, por gjermanet e besimit hebre.
    Keta qytetare ishin plotesisht te integruar ne te gjitha sferat e jetes, edhe me te integruar se shumica absolute e gjermaneve te asaj kohe.
    Hitleri dhe regjimi i tij nuk kane ndjekur apo vrare ndonje musliman, arbe, turk etj. i cili mund te kete jetuar apo vepruar ne ate kohe ne Gjermani.
    Hitleri dhe regjimi i tij i kane zhdukur dhe kane tentuar ti zhdukin ata, te cilet ne shume aspekte ishin me te afte dhe me te arritur se ata, ne menyre qe ti nenshtrojne ata qe mbesin dhe te tjeret. ...
    Muslimanet e sotem ne Evropen Perendimore ne shume aspekte nuk mund te krahasohen me cifutet e kohes se Hitlerit, te cilet ne pjese te konsiderueshme perbenin edhe eliten ekonomike, politike, kulturore... te vendit.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Antiproanti : 01-12-2011 më 14:25

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    hahaha. c'arsyetim.
    pasoje eshte masakra qe ka ndodhur.
    ksenofobia eshte shkaku qe ka cuar ne kete masaker.

sdq ok. le te shohim ksenofobine si pasoje.
    si eleminohet kesonfobia?
    duke eleminuar te huajt psh. do te te pelqente kjo zgjidhje?
    e keqja mund te luftohet vetem me dashuri, e per ta bere kete duhet me pare te largohet frika nga vetja

Mirë se vini në Harlan Maska e FreeByrd
    Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    Citim Postuar më parë nga broken_smile Lexo Postimin
    e keqja mund te luftohet vetem me dashuri, e per ta bere kete duhet me pare te largohet frika nga vetja
    Dashuria nuk e ka çliruar kampe naziste Vdekja. Ajo mori bomba dhe plumba.
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Nga pervoja e kam qe njerezit nuk urrejne kurre kot, ashtu si nuk te duan kurre kot.
    Nese une i shkoj dikujt ne shtepine e tij dhe pervec se nuk e respektoj por perpiqem ti imponoj ne te gjitha menyrat menyren time te jeteses, i konsideroj gruan e vajzen kurve se nuk mbulohen, nuk mund te pretendoj qe ai njeri te ndjeje ndonje gjeter ndaj meje perveç se neveri dhe urrejtje.
    Krahasim i pavlere.

Shteti apo sfera publike nuk eshte shtepia private e askujt.
    Aty vlejne rregulla (dhe ligje) te caktuar, te cilave ne mase te mjaftueshme duhet tiu permbahen te gjithe. Cdo deshire dhe kerkese qe shkon pertej ketyre rregullave te pergjithshme dhe ligjeve, eshte e paperfillshme apo nuk paraqet asnje obligim te ndersjellte juridik apo moral.
    Shprehja e mendimit, menyra e sjelljes, besimi, veshja, pamja e jashtme etj... mbeten pothuajse absolutisht ceshtje private dhe individuale. Diskriminimi ne cfardo forme dhe nga secila ane eshte i palejueshem. Te drejtat dhe obligimet vlejne per te gjithe. Askush nuk ka te drejte te kerkoj trajtim te vecante...

Mirë se vini në Harlan Maska e FreeByrd
    Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Hitleri nuk i ka vrare te huajt, por gjermanet e besimit hebre.
    Keta qytetare ishin plotesisht te integruar ne te gjitha sferat e jetes, edhe me te integruar se shumica absolute e gjermaneve te asaj kohe.
    Hitleri dhe regjimi i tij nuk kan ndjekur apo vrare ndonje musliman, arbe, turk etj. i cili mund te kete jetuar apo vepruar ne ate kohe ne Gjermani.
    Hitleri dhe regjimi i tij i kane zhdukur dhe kane tentuar ti zhdukin ata, te cilet ne shume aspekte ishin me te afte dhe me te arritur se ata, ne menyre qe ti nenshtrojne ata qe mbesin dhe te tjeret. ...
    Muslimanet e sotem ne Evropen Perendimore ne shume aspekte nuk mund te krahasohen me cifutet e kohes se Hitlerit, te cilet ne pjese te konsiderueshme perbenin edhe eliten ekonomike, politike, kulturore... te vendit.
    Jepni njeriu një puro. Ju përgënjeshtroj ishte e drejtë në të holla.
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga broken_smile Lexo Postimin
    lol. shume "romantike" kjo qe thua, por pak realiste per mendimin tim.
    une jam me shume fan i sri aurobindos se i gandhit.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 5 prej 15 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •