Postuar më parë nga
Force-Intruder
Ketu per mua qendron mungesa e sinqeritetit te temes. Jo e jotja.
Ndryshe psh nga Yes qe pranon se gota e saj eshte bosh, dhe qe eshte e lire ta mbushe me dijen qe deshiron ajo, ti nuk mund te pohosh "UNE NUK JAM MUSLIMANE".
Nuk e pohon dot sepse brenda je e lekundur dhe e frikesuar nga perjetesia qe do harxhosh ne ferr. Kjo eshte ajo c'ka te ofron besimi yt ne fund te fundit. Frike nga ndeshkimi i Allahut.
Rrjedhimisht nese ne Kuran te kane thene qe eshte molle, per ty La Lune molle eshte dhe molle do te mbetet. Nuk mund te thuash qe fjala e allahut e shkruar ne kuran nuk eshte e vertete, sepse po ta thoje do quaje allahun genjeshtar, e rrjedhimisht nuk do kishe si te ishe muslimane.
Pra, nqs per ty La Lune eshte molle, ben mire ta thoje ne fillim te temes, dhe me pas te lije te tjeret te diskutonin secili mendimet e veta. Kjo do ishte me e drejte. Jo se u be qameti. po ti nuk mund te mbash mendje te hapur e te dyshosh realisht ne vetvete cfare fruti ishte apo jo?
E vetmja gje qe mund te hedhe poshte keto qe thashe, e qe nuk i luan topi sepse jane te bazuara ne arsyen dhe llogjiken elementare, eshte pohimi yt :
UNE, LA LUNE NUK JAM MUSLIMANE.
Kaq e thjeshte...
Krijoni Kontakt