Close
Faqja 11 prej 21 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 209

Anëtarësuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    LoL... ke harru prape presjet....

O La lune edhe ty pyetje direkte : E pohon dot qe nuk je muslimane?
    Je i mirepritur te me mesosh bukur shkrimin e gjuhes shqipe. (Beji nje pastrim ekranit se te ka zene miza.Presjet jane ne vendin e duhur.) :P
    Une te pohoj qe besoj nje Nje Krijues,ne njeshmerine e Tij,qofsha pastaj per te tjeret muslimane apo kristiane nuk perben ndonje diference tek une.
    Ndryshuar për herë të fundit nga La_Lune : 01-12-2011 më 12:45

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga La_Lune Lexo Postimin
    ,qofsha pastaj per te tjeret muslimane apo kristiane nuk perben ndonje diference tek une.
    Ketu per mua qendron mungesa e sinqeritetit te temes. Jo e jotja.
    Ndryshe psh nga Yes qe pranon se gota e saj eshte bosh, dhe qe eshte e lire ta mbushe me dijen qe deshiron ajo, ti nuk mund te pohosh "UNE NUK JAM MUSLIMANE".

Nuk e pohon dot sepse brenda je e lekundur dhe e frikesuar nga perjetesia qe do harxhosh ne ferr. Kjo eshte ajo c'ka te ofron besimi yt ne fund te fundit. Frike nga ndeshkimi i Allahut.
    Rrjedhimisht nese ne Kuran te kane thene qe eshte molle, per ty La Lune molle eshte dhe molle do te mbetet. Nuk mund te thuash qe fjala e allahut e shkruar ne kuran nuk eshte e vertete, sepse po ta thoje do quaje allahun genjeshtar, e rrjedhimisht nuk do kishe si te ishe muslimane.

Pra, nqs per ty La Lune eshte molle, ben mire ta thoje ne fillim te temes, dhe me pas te lije te tjeret te diskutonin secili mendimet e veta. Kjo do ishte me e drejte. Jo se u be qameti. po ti nuk mund te mbash mendje te hapur e te dyshosh realisht ne vetvete cfare fruti ishte apo jo?

E vetmja gje qe mund te hedhe poshte keto qe thashe, e qe nuk i luan topi sepse jane te bazuara ne arsyen dhe llogjiken elementare, eshte pohimi yt :
    UNE, LA LUNE NUK JAM MUSLIMANE.

Kaq e thjeshte...

Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Presjet jane ne vendin e duhur.)
    Ne vendin e duhur jane por jane pa hapesire midis tyre. Beji vete nje pastrim ekranit tani. :P

Anëtarësuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Ketu per mua qendron mungesa e sinqeritetit te temes. Jo e jotja.
    Ndryshe psh nga Yes qe pranon se gota e saj eshte bosh, dhe qe eshte e lire ta mbushe me dijen qe deshiron ajo, ti nuk mund te pohosh "UNE NUK JAM MUSLIMANE".

Nuk e pohon dot sepse brenda je e lekundur dhe e frikesuar nga perjetesia qe do harxhosh ne ferr. Kjo eshte ajo c'ka te ofron besimi yt ne fund te fundit. Frike nga ndeshkimi i Allahut.
    Rrjedhimisht nese ne Kuran te kane thene qe eshte molle, per ty La Lune molle eshte dhe molle do te mbetet. Nuk mund te thuash qe fjala e allahut e shkruar ne kuran nuk eshte e vertete, sepse po ta thoje do quaje allahun genjeshtar, e rrjedhimisht nuk do kishe si te ishe muslimane.

Pra, nqs per ty La Lune eshte molle, ben mire ta thoje ne fillim te temes, dhe me pas te lije te tjeret te diskutonin secili mendimet e veta. Kjo do ishte me e drejte. Jo se u be qameti. po ti nuk mund te mbash mendje te hapur e te dyshosh realisht ne vetvete cfare fruti ishte apo jo?

E vetmja gje qe mund te hedhe poshte keto qe thashe, e qe nuk i luan topi sepse jane te bazuara ne arsyen dhe llogjiken elementare, eshte pohimi yt :
    UNE, LA LUNE NUK JAM MUSLIMANE.

Kaq e thjeshte...
    Nese do nisesha t'i referohesha besimit Islam,nuk me pengon te ve arsyen ne pune,ne Kuran,Krijuesi shprehet duke pyetur njeriun per te vene ne pune arsyen..
    Nuk besoj se ka qene "molle" apo dicka tjeter,prandaj dhe u interesova,Mua nuk mund te me imponosh nje bindje qe bie ndesh me arsyen time,pra jam mendje hapur kurdohere,problemi qendron me disa qe duan doemos te te etiketojne.Nuk ka gje per tu frikesuar ketu,por vertete qe mua nuk me pelqejne etiketimet qe behen.

P.s
    Presja ne vetvete eshte hapesire,te pakten une keshtu e di,nuk ka nevoje qe mbas pikepyetjes apo presjes te vije hapesira.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Presja ne vetvete eshte hapesire,te pakten une keshtu e di,nuk ka nevoje qe mbas pikepyetjes apo presjes te vije hapesira.
    E ke gabim, pas presjes lihet nje hapesire perpara se te nisi fjala tjeter, si kjo fjalia psh.

Sa per ate pjesen qe po tregoje Intruderit per punen e etiketimeve dhe "krijuesit" qe te paska thene nepermjet kuranit tyja, lere me mire ate muhabet.

E fundit fare : "The voice of wisdom is silent, except to the open mind." - Summum

Anëtarësuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    E fundit fare : "The voice of wisdom is silent, except to the open mind." - Summum
    Prape me paramendim erdhe ti?!
    Kush eshte qellimi yt kesaj rradhe?!
    He,thuaje dreqin,qe te marrim masa te te nxjerrim jashte loje me arrogancen tende.

Anëtarësuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    E ke gabim, pas presjes lihet nje hapesire perpara se te nisi fjala tjeter, si kjo fjalia psh.

Sa per ate pjesen qe po tregoje Intruderit per punen e etiketimeve dhe "krijuesit" qe te paska thene nepermjet kuranit tyja, lere me mire ate muhabet.
    Ra fjala xfile, mos ma "vari" shume dhe ti mua muabetit, gafa jemi njerez bejme.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Ra fjala xfile, mos ma "vari" shume dhe ti mua muabetit, gafa jemi njerez bejme.
    bravo keshtu me pelqen, kalo ne kundersulm,

Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Ahuuuu... ju beni si te bukur kot tani.
    Une them :
    Je musliman = Mendon ne nje menyre te caktuar.
    Je i krishter = Mendon ne nje menyre te caktuar.
    Je ateist = Mendon ne nje menyre te caktuar.
    Je okultist = Mendon ne nje menyre te caktuar.

Tani ti La Lune be sikur nuk je asnjera prej ketyre, sikur ke shpik nje filozofi tenden a nje religjion personal edhe ke nje drite krejtesisht te re qe i shikon gjerat.
    Pastaj me stil thua "kam nje ide qe duhet te gjendet dicka ne tefsirin e Ibn Kethirit ". Ca duhet te mendojme tani? Nejse aman... secili ka qejfin e tij.

P.S. - Per presjet me mire mos e kishe shkruar ate qe ke shkruar.

P.P.S - Yes... mos lexo crap te lutem.

Faqja 11 prej 21 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •