Do te thot Ademi nuk ka pas faj qe ka ngren mollen se zoti me kete e ka dit bile edhe vet e ka planifikuar qe kjo do ndodhe, pyetja bie pse zoti e fajton Adamin ose Even per ngrenien te molles nese kjo thjesht ka qen vullneti i tij ???
A esht kjo pika me e lart e KOTSIS ???
Un nuk e gjykoj at per ket un thjesht po flas me logjik bazike, skam cka gjykoj ktu un, ai na gjykon ne per dicka qe ai vet e ka ber ose ka dasht te ndodhe dicka qe esht e pa logjikshme.
Kjo nuk tregon se sa i mir esht zoti, kjo thjesht tregon fantazin te dobet te njerzve te shekullit te mesem edhe para heres son.
Si na tregon kjo mirsin e zotit kur zoti me vullnetin e vet lejon Djallin ta genjeje njeriun qe se ka pas iden se cka esht mir edhe keq edhe pastaj denon njeriun e dergon ne tok pastaj zoti nuk prezenton asnje fakt qe ai egziston edhe me pak fakte se ai e ka emrin Jezus ose Allah edhe me ne fund zoti shum qart e ka dit qe lejimi i Satanes ose Djallit ta mashtroje njeriun do rezultoje ne 80% te popullates Boterore te digjen ne ferr deri ne pa fundsi.
nese ti kete e quan mirsi ateren zdi cka te te them me.
Faj i Adamit nuk eshte faj im.
Plus kjo logjik esht e dobet, fundja nuk ishte faj i Adamit ishte faj i Djallit ose i satanes qe e mashtroj Adamit i cili nuk ka dit te dalloj te miren nga e liga, plus cka kam faj un per at qe ka ber adami kesaj i bie njesoj si te me denojn mua pershkak se Stergjysi im ka ber vrasje para 60 vjet kur as baba im nuk ka egzistuar.
Krijoni Kontakt